چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز سوگند مهرزاد 1403/11/18 چالش روزی 20 صفحه به مدت 30 روز این چالش با موفقیت به پایان رسیده است. چالش با موفقیت تمام شده. 30 روز از 30 روز کتابهای خواندهشده در این چالش مثنوی معنوی محمدعلی موحد 4.6 11 قرآن کریم هو 4.9 37 من و کتاب سیدعلی خامنه ای 4.3 40 درس هایی درباره داستان نویسی به ضمیمه مصاحبه با ایزاک سینگر و جوزف هلر لئونارد بیشاپ 3.9 3 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: راهنماشناسی، اسلام شناسی جلد 2 محمدحسن وکیلی 4.7 2 آن دختر یهودی خوله حمدی 4.0 28 مصاحبه حرفه ای احمد توکلی 0.0 کلاس اخلاق: مجموعه گفتارهای اخلاقی از عالم ربانی حضرت آیت الله مجتهدی تهرانی محمدحسین فرمانی 4.7 5 زبور مقاومت: حزب الله در کلام سیدحسن نصرالله مصطفی اللهیاری 4.6 5 میرزا روبات مهرداد صدقی 3.8 7 رابعه و بکتاش؛ عاشقانه ای از الهی نامه عطار امیر عباسیان 4.1 12 سال سیل مهرداد صدقی 3.0 3 گردان قاطرچی ها داود امیریان 4.3 74 بر فراز آسمان: زندگینامه و خاطرات سرلشکر خلبان شهید علی اکبر شیرودی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.0 2 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 5 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: معرفت شناسی، انسان شناسی، جهان شناسی، خداشناسی جلد 1 محمدحسن وکیلی 4.7 9 امینه مسعود بهنود 3.7 5 معجزه شکرگزاری (معجزه سپاسگزاری) روندا برن 3.8 16 گل و نوروز؛ عاشقانه ای از خاجوی کرمانی شهروز بیدآبادی مقدم 4.3 2 صفورا اره و غلام بهانه گیر؛ عاشقانه ای از قصه های کهن ایرانی اعظم مهدوی 3.9 11 با اجازه بزرگ ترها بله!: خاطراتی از خواستگاری به سبک شهدا مسعود دهقانی پیشه 3.5 2 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: شیعه شناسی، معادشناسی جلد 3 محمدحسن وکیلی 4.8 4 شام ملیتا: روایتی از سفر به لبنان و سوریه محمدرضا وحیدزاده 3.3 10 نکته ها از گفته ها: گزیده ای از گفتارهای استاد فاطمی نیا 4.4 6 فرمانده من داوود امیریان 3.6 7 زنده باد کمیل محسن مطلق 4.0 5 10 0 0 (0/1000) نظراتتاکنون نظری ثبت نشده است.