معرفی کتاب امینه اثر مسعود بهنود

3.8

ناشر
علم
1392/12/3

کتاب امینه، نویسنده مسعود بهنود.

لیست‌های مرتبط به امینه

نَوآژهِـ

نَوآژهِـ

نمیدونم از کجا و چطور میتونم شروع کنم ولی مطمئنم اگر سرتون برای تاریخ درد میکنه و یه پیش زمینه نسبی از وضیعت و احوالات ایران در سال های روایت کتاب دارید با قلم آقای مسعود بهنود این کتاب رو دوست خواهید داشت.
شخصیت امینه برای من تا اواخر کتاب شخصیت دوست داشتنی بود، اما چیزی که دیدگاه من رو نسب به شخصیت اول داستان عوض کرد این بود که صرفا برای امینه آینده‌ی مردم ایران و ایران زمین مهم نبود، در سال های حکومت قاجار در فاز های مختلف چه بسا  فراز و فرود هایی که در ریشه به وصیت نامه‌ی امینه می‌رسید،  فکر می‌کنم امینه فقط میخواست نوه و ندیده و نتیجه و نسل هاي بعدش به هر قیمتی در ایران حکومت کنند، چه زیاد قائم مقام ها و امیر کبیر ها یی که به واسطه بند های وصیت نامه‌ی نواب علیه به قتل رسیدن و ایران از داشتن چنین بزرگانی محروم ماند.
ولی با این حال نمیتوانیم  چشممون رو بر شخصیت کم نظیر امینه در سال های زندگیش ببندیم . دور اندیشی امینه به ریشه‌ی ایران آسیب ها زد ولی کمک هایی هم کرد برای جلوگیری از شورش و از بین رفتن زود هنگام سلسله قاجار. همین.

پ. ن :برای منابع تکمیلی پادکست های تاریخ ایران(بنیامین دیبا) و مورخ (احمد هاشمی ) رو شدیدا پیشنهاد میکنم.