مامان و معنای زندگی

مامان و معنای زندگی

مامان و معنای زندگی

اروین دی. یالوم و 1 نفر دیگر
3.9
84 نفر |
24 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

23

خوانده‌ام

158

خواهم خواند

94

شابک
9786226153126
تعداد صفحات
286
تاریخ انتشار
1399/9/26

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        کتاب مامان و معنی زندگی، مجموعه ای از داستان های کوتاه روانشناسانه و فلسفی نوشته ی اروین دی. یالوم است که در سال 1999 وارد بازار نشر شد.اروین یالوم در شش داستان جذاب که از تجارب بالینی او سرچشمه گرفته اند، همزمان با راهنماییِ خود و بیمارانش به سوی دگرگونی، بار دیگر ثابت می کند که کاوشگری جسور و بی باک در دنیای پیچیده ی ذهن بشر است. یالوم با جزئیاتی خیره کننده و مشاهداتی تیزبینانه، جمعی از شخصیت هایی به یاد ماندنی را به مخاطبین خود معرفی می کند: پائولا، زنی که با سرطان دست و پنجه نرم می کند؛ میرنا، که رابطه اش با یالوم، معنای تازه ای به مفهومِ حفظِ اسرار میان درمانگر و بیمار می بخشد؛ مگنولیا، که سنگ صبورِ یالوم است؛ و مامان، زنی زودجوش و سلطه گر که در حال خفه کردن پسرش در گرداب عشق و نارضایتی است.کتاب مامان و معنای زندگی، نگاهی دقیق و آموزنده به عقل و قلب درمانگری چیره دست است و نشان می دهد هر رابطه ای چقدر می تواند منحصر به فرد باشد.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به مامان و معنای زندگی

نمایش همه
مامان و معنی زندگی (جلد سخت)

2

یادداشت ها

        در مورد داستان «طلسم گربه مجار» باید بگم هیچ وقت فکر نمی کردم یکی با تفکر و نگرش یالوم، داستانی تا این حد تخیلی بنویسه :))
همه اش منتظر بودم ته اش یه اتفاقی بیفته معلوم بشه همه چی خواب و خیال بوده :)))
      

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

3

          خب باید بگم برخلاف انتظارم (چون از "وقتی نیچه گریست" خیلی خوشم اومده بود) این کتاب اصلا جزو کتابای دوست داشتنیم نرفت.. ۴ داستان اولی واقعی هستن و ۲ تا داستان آخر تخیلی. اول از دو تا داستان آخر شروع کنم، اولی خیلی خوب از کار درومده و دومی یه افتضاح به تمام معناس، یعنی حجمی از تخیل که وارد قضیه کرده و گذاشتن همچین داستانی درباره روانکاوی یه گربه ی مرده کنار داستانهایی که از کیس های واقعیش گفته خیلی بد از کار درومده. اما از بین ۴ داستان واقعی کتاب، داستان "مامان و معنی زندگی" جذابترین بود برام چون با یالوم به عنوان روانکاو روبرو نشدم، با یالوم به عنوان پسر مادرش مواجه شدم. "هم‌نشینی با پائولا" و "تسکین از نوع جنوبی" هنوز یه چیزهایی از اون یالوم به عنوان انسان داره اما، اما، اما، "هفت درس پیشرفته در درمان سوگ" رسما یه مقاله ی آموزشیه که انگار مخاطبش روانکاوهای تازه کار هستن نه من خواننده، دادن آمارهای عجیب غریب وسط داستان قضیه رو مدام بدتر میکنه و منبر رفتن های طولانی یالوم درباره نحوه ی درمانش، پیشینه ی قضیه از دید فروید و یونگ و غیره، نتایجی که از فلان تحقیق با همکارش استخراج کرده، از نظر من یه فاجعه ی به تمام معنا در زمینه ی داستان‌نویسیه. ولی با همه ی این توصیفات اگر علاقمندید با روش درمانی خاص یالوم آشنا بشید کتاب خوبیه
        

2