دوزخ
خواندهام
نسخههای دیگر
نویسندة رمان حاضر، «دن براون» با استفاده از کتاب «کمدی الهی دانته» و الهام از بخش دوزخ این کتاب، شخصیت اصلی داستان، «رابرت لنگدان» را به دنیای نمادها و شهرهای باستانی و زیبای اروپا می برد و داستانی هیجان انگیز را رقم می زند. رابرت لنگدان وقتی به هوش می آید، خود را مجروح بر روی تخت بیمارستان می بیند. او پس از مدتی متوجه می شود که فاصلة زیادی از خانه و شهر خود دارد. فردی که او را مجروح کرده دوباره به سراغش می آید و پس از درگیری خونین، لنگدان به همراه پزشک بیمارستان فرار می کند. او که حافظة چند روز گذشته اش را ازدست داده، شیء عجیبی به همراه دارد که خود نیز از آن بی اطّلاع است.
یادداشت ها
1401/3/8
ایدهی این کتاب برونیابی نمودار تصاعد هندسی افزایش جمعیت است. پاورقیهای خوبی از اشارهی دانشمندان ایرانی قرون گذشته به این مسئله در اثنای ترجمهی آقای شهرابی وجود دارد. گرچه ترجمه مثل همیشه بیدلیل سنگین است. شما حساب کنید مترجم به جای تاریکی از مغاک استفاده میکند! برونیابی باقی ترجمه با خودتان. هنوز دو ماه از آغاز سال ۲۰۱۴ نگذشته که یکی از دو ترجمهی این رمان به چاپ دوم رسیده است. حتی اگر این حادثهی فرهنگی را در یک زمینهی اقتصادی تعریف کنیم باز هم نشان از انفعال شدید ما در این حوزه دارد.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1401/3/8