سیگارهای فرعون کودک۹ تا ۱۲ سال سیگارهای فرعون هرژه و 2 نفر دیگر 4.1 17 نفر | 4 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 33 خواهم خواند 0 خرید از کتابفروشیها ناشر کتاب چ شابک 9786226839914 تعداد صفحات 64 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب سیگارهای فرعون، مترجم نادر تکمیل همایون. بریدۀ کتابهای مرتبط به سیگارهای فرعون ماه آسمان 🇵🇸 سیگارهای فرعون هرژه 4.1 4 صفحۀ 29 1 9 ماه آسمان 🇵🇸 سیگارهای فرعون هرژه 4.1 4 صفحۀ 33 5 13 دورههای مطالعاتی مرتبط باشگاه دامُص 1403/6/12 سیگارهای فرعون هرژه 4.1 4 تعداد صفحه 15 صفحه در روز یادداشتها محبوبترین جدید ترین علیرضا بنیجانی 1401/6/21 خب نه واقعن داره مزه میده دیگه. برای کسی مثل من که با داستانهای تنتن آشنا نیست و کارتونهاش رو هم ندیده، این روند پیشرفت هرژه تو قصهپردازی خوشاینده واقعن. 0 9 نیما اکبرخانی 1401/4/28 تا اینجا بهترین تن تن بود. قشنگ بود ، معمای جالبی ابتدای داستان طرح کرد و من با تصویرسازیها چند باری خندیدم. هی داره بهتر میشه. 0 8 علی رضا محبی 1402/4/24 لذت تنتن برای نسل ما و نسل قبلتر از ما و نسل قبلتر از آن انکار نکردنیه... 0 0 ماه آسمان 🇵🇸 1402/10/25 یکی از بهترین داستان های تن تن البته نه بهترینش برای من ولی به هر حال خیلی جذابه فکر کنم اولین تقابل راستاپوپولوس باشه که در ادامه ماجرا های زیادیرا رقممیزنه. داستان و روایت در سیگار های فرعون خیلی پیشرفت کرده و هر لحظه یک شگفتی برامون رقم میزنه، به علاوه داستان ها یک نخ اصلی دارند که تقریبا تا آخرین قسمت با همین نخ به هم متصل میشن.هرژه دیگه در تصویر سازی حرفهای شده و ویژگی ها و جزئیات رو بسیار دقیق تصویر میکنه. 0 2