ولایت فقیه: حکومت ولایت فقیه: حکومت روح الله خمینی 4.7 46 نفر | 13 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 4 خواندهام 86 خواهم خواند 26 ناشر کاوه شابک 0000000150155 تعداد صفحات 208 تاریخ انتشار 1361/1/3 نسخههای دیگر نشر اهل بیت (ع) نشر موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) نشر مرکز بین المللی ترجمه و نشر المصطفی (ص) نشر بنیاد قرآن توضیحات کتاب ولایت فقیه: حکومت، نویسنده روح الله خمینی. دینی و مذهبی ادبیات واقع گرایانه ادبیات ایران یادداشتها محبوبترین جدید ترین Ali Hatami 2 روز پیش به نظرم بهترین کتاب برای شناخت ولایت فقیه و چرایی برپایی حکومت دینی. 0 0 نازنین مهدوی 1403/4/17 به نظرم یکبار مطالعه این کتاب و بعد مقایسه نظرات خود امام با تعریفی که از جمهوری اسلامی در زمان جنگ و یک سال بعد مرگ ارائه میدن برای فهم جایگاه «جمهوری اسلامی» و چرخش آنچه از ایده انقلاب ۵۷ در دوران نهضت(پیش از پیروزی و نهایتا سالهای اولیه) با آنچه پس از استقرار حاکمیت و اصطلاحاً دوران نهاد شدن جمهوری اسلامی میفهمیم، تعیینکننده خواهد بود. برای بخش دوم هم به نظرم کتاب ج«دال دو اسلام» به دلیل ارجاع بخ نامههای مهم و تاریخی و تحلیل همین روندی که بالاتر گفتم، خوب باشد. 0 0 نیما عزتی 1402/11/6 کتابی بسیار عالی برای شناخت اسلام سیاسی تئوریزه شده و مقایسه آن با سایر نظریه های حکومت اسلامی. 0 1 سید ابوالفضل میرمیران 1403/5/2 این کتاب بیانگر اساسی ترین اصل جمهوری اسلامی هست که نویسندش یعنی امام خمینی(ره) اون رو به صورت عملی اجرا کرد 0 1 هومن 1403/7/2 «از آنجا که دایرهی فکرِ عدهای از دایرهی همین مسجد تجاوز نمیکند و جولان و گسترش ندارد، وقتی گفته میشود ″اَکلِ سُحت″ -یعنی حرامخواری- دیگر آن دایرهی بزرگِ حرامخواری وغارتگری به نظر نمیآید که یک سرمایهی بزرگ را میبلعند؛ بیتالمال را اختلاس میکنند؛ نفتِ ما را میخورند و اندکی که به صندوقِ دولت میریزد خدا میداند کجا مصرف میشود. منکرِ وحشتناک و خطرناکترینِ منکرات همین است ... اگر امر به معروف و نهى از منکر اجرا شود، ظَلَمه و عُمّالشان نمیتوانند اموالِ مردم را بگیرند و به میلِ خود صرف کنند و مالیاتهاى مردم را تلف نمایند. عمدهی وجوبِ امر به معروف و نهى از منکر براى این امور است. ما امر به معروف و نهى از منکر را در دایرهی کوچکى قرار داده و به مواردى که ضررش براى خودِ افرادىاست که مرتکب میشوند یا ترک مىکنند، محصور ساختهایم. در اذهانِ ما فرو رفته که ″منکرات″ فقط همینهایى هستند که هر روز مىبینیم یا مىشنویم. مثلًا فلان قهوهخانه کارِ خلافى را مرتکب شد یا در وسطِ بازار کسى روزه خورد، منکرات مىباشند ولى به آن منکراتِ بزرگ توجه نداریم.» برشی از متن کتاب. https://hooman.bio.link/ 0 0 حسین کاظم زاده 1403/2/15 تاریخ، بدون شک به قبل و بعد این کتاب تقسیم میشود. چون صاحب کتاب، مولف نبوده، یک سالک مبارز بوده همه عرفان و حماسه و فقه، به میدان مبارزه و دستگیری از مردم و قیام لله عمومی ناس آمده طلبه ها مخصوصا بخوانند هویت شان را دریابند 1 6 الهام یعقوبی 1401/10/15 به قول بنده خدایی اگه موضوعی برات سوال هست، خوندن و مطالعه سر منشاها میتونه گزینه خوبی برای تقریب واقعیت باشه. 0 1 مسیح 1402/8/14 کسی که یه بارم این کتاب رو نخونده ، باهاش درباره ولایت فقیه بحث نکنید ! 1 8 قاسم صفایینژاد 1401/7/8 مختصر و مفید فلسفه وجودی و ضرورت ولایت فقیه توضیح داده شده مجموعه 13 تا سخنرانی امام خمینی در سال 1348 هست و با بقیه کتابهای ایشون که خودشون نوشتن متفاوته و نثرش و عمق و گستردگیش در حد اون کتابها نیست 0 4 MR-mortazavi 1402/2/20 یک کتاب تاریخ ساز که هر ایرانی باید آنرا بخواند اگر میخواهد اظهارنظر سیاسی کند. 0 5 هادی حسن زاده 1403/2/10 انگار نه اینکه کتاب متن دروس خارج یک فقیه در نجف است، بس که حرارت دارد! البته این ویژگیِ اغلب آثار امام است. گویی مؤلف با ایستایی سَرِ ستیز دارد. _برای درک جایگاه تاریخی حوزه و روحانیت، خاصه دوران حاضر مفید است. 0 1 فاطمه افضلی 1402/12/2 کتابی سراسر استدلال و منطق. روش اثباتی و آیندهنگری ایشون قابل ستایشه 0 1 نگار دین پژوه 6 روز پیش به نظرم همه باید نظریه ولایت فقیه امام خمینی رو یک دور بخونند 0 0