معرفی کتاب همه چیز رو به فنا نده اثر مارک منسون مترجم پیمان اصلانی

همه چیز رو به فنا نده

همه چیز رو به فنا نده

مارک منسون و 1 نفر دیگر
4.0
41 نفر |
18 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

13

خوانده‌ام

118

خواهم خواند

96

شابک
9786226583114
تعداد صفحات
220
تاریخ انتشار
1398/11/20

توضیحات

        کتاب «همه چیز به فنا نده»، نوشته «مارک منسون»، درباره چیزهایی سخن می گوید که در حال نابودی هستند. منسون در این کتاب به اضطراب ها و نگرانی هایی پرداخته که در لایه لایه زندگی های ما نفوذ کرده و گریزی از آن دیده نمی شود. در این کتاب، مارک منسون با حس شوخ طبعی لطیفی که از مشخصه های بارز قلم اوست، سعی دارد به جای ارائه نتیجه گیری و پاسخ های قطعی و متعصبانه، سؤالات درست را برای شما مطرح کرده و نتیجه گیری را برعهده خودتان بگذارد. اینکه آیا بدون امید، امکان زندگی وجود دارد؟ چگونه امیدی می تواند زندگی ما را در مسیر درست قرار دهد و از ما انسان بهتری بسازد و اینکه کدام امید، بهتر و کدام امید، مخرب و مضر است؟... .
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به همه چیز رو به فنا نده

نمایش همه

پست‌های مرتبط به همه چیز رو به فنا نده

یادداشت‌ها

          کتاب دومس بود که از مارک منسون می خوندم. اولیش هنر ظریف بود و راستش هیچ ایده ای نداشتم که این کتاب رو کی نوشته و اجع به چی هست ، همین که اسم نویسنده رو دیدم و یاد اون کتاب درخشان قبلی افتادم ، بدون هیچ فکری خریدمش. اصولا خریدن کتاب بدون فکر و تحقیق کار احمقانه ایه ، این یه واقعیت غیر قابل انکاره و درکش هم چندان سخت نیست. کتاب های زیادی توی دنیا وجود دارن که هیچ ربطی به ما ندارن و ما نباید وقت محدود خودمون رو بزاریم برای خوندنشون این حرف فارق از خوب یا بد بودن اون کتاب هاست .
بگذریم ، من توی این مورد خرید بدون فکر کتاب واقعا خوش شانس بودم.
ان کتاب مار منسون از اولی حتی بهتر هم بود ، حالا درسته اون خیلی معروف شده ولی این واقعا عالی بود و از اقبال خوب و بلندم کاملا راجع به خودم بود
منکه خیلی باهاش حال کردم 
همون فصل اول با اون مثال فوق العاده ش راجع به اون ابر مرد لهستنانی پیلکی چنان آدم رو جذب می کنه که فکر نخوندن کتاب هم رو هم نمی تونید بکنید.
لذا بخونید به نظرم پشیمونی در پی نخواهد داشت.
        

2

          کتاب‌معرفی‌کردن الکی نیست. تا ندونی مخاطبت کیه نمی‌شه که. باید بدونی علاقه‌ش به چیه، چیا خونده، چه کتاب‌هایی نصفه‌نیمه رها کرده، چه کتاب‌هایی رو خریده اما نخونده و کلا کجای مسیره. تا این‌ها رو ندونی نمی‌شه به‌ش پیشنهاد بدی.
اما بعضی کتاب‌ها هستن که اگر جواب سوآلای بالا رو بدونی به افراد زیادی می‌تونی پیشنهاد بدی. یعنی جامعه بزرگی هستن که از خوندن اون کتاب خوش‌شون میاد.
زمانی که کتاب «اوضاع خیلی خراب است»ِ مارک مَنسُن رو تموم کردم، دقیقاً همین نکته به ذهنم رسید. ازین نویسنده قبلاً «هنر ظریف بی‌خیالی» هم خیلی معروف شده‌بود. این جدیده، کتابیه که به خیلی‌ها می‌شه معرفیش کرد. اصلاً می‌شه به خیلی‌ها هدیه داد. به‌نسبت کتاب قبلی‌ش استخون‌بندی قوی‌تری داره و مستندتره.
نویسنده یک وبلاگ‌نویسِ خلاق و بامطالعه‌ست. وبلاگ‌نویسی یک توانمندی رو در آدم خیلی خوب تقویت می‌کنه: مخاطب‌شناسی و به‌تبع اون جذاب‌گفتن و شرح و بسط‌دادن. وقتی این کتاب رو می‌خوندم بعضی جاهاش به‌خوبی می‌تونستم بفهمم که نویسنده چه مفاهیمی رو قبلاً خونده و چیا رو می‌خواد توضیح بده. اما به‌شکل موفقیت‌آمیزی جذاب و سرگرم‌کننده حرفاش رو ریخته بود کف کاغذ. به نظرم این کتاب هم حکمت‌آمیزه و هم خوندنش سرگرم‌کننده.
فلذا «اوضاع خیلی خراب است» هم جزو پیشنهادای عمومی من قرار می‌گیره؛ مثل بادبادک‌بازِ خالد حسینی.
        

9

          [در ابتدا باید بگم که نسخه‌ی دیگه‌ای رو مطالعه کردم، ترجمه‌ی آقای مهرداد یوسفی از انتشارات شاهدخت پاییز.]

این کتاب از مارک منسون، به این علت که از تک بُعدی بودن پرهیز کرده است، اطلاعات متفاوتی را به خواننده منتقل می‌کند. روند کلی بیان مطالب از پژوهش‌های روانشناختی کمک می‌گیرد و در ادامه درمورد موضوعات فلسفه، تاریخ، جامعه شناسی، دین، سیاست، فناوری و تکنولوژی و حتی اقتصاد، بحث‌های جدی و عمیقی را بیان می‌کند. به طور کلی پانویس‌های زیادی در این کتاب مطرح شده که اطلاعات عمومی خواننده را تا حد قابل توجهی افزایش می‌دهد.
خلاقیت در بیان مطالب روانشناسی، خصوصا هویت‌های فردی، تنظیم احساسات، دردها و پذیرش آن‌ها به‌نظرم جالب آمد. مثال‌ها قابل فهم بودند و نویسنده گاهی از چاشنیِ طنز هم بی‌بهره نمانده است.
نکته‌ی جالب دیگر این کتاب برای من، اشاره به رویدادی در گذشته‌ی تاریخ آمریکا بود، مانند مستند "بازگشت گومورا" که فروید و خواهرزاده‌اش Edward Bernays و ماجراهای مهیب آن دوره را بیان کرده بود.
و اما دو نقطه‌ ضعف بسیار پررنگ ؛ اول اینکه، نویسنده مطالبی را درمورد ادیان و پرستش خدا و ... بیان کرده‌ است که در جسارت و رک‌گویی بسیار زیاده‌روی شده!
و دوم هم پراکنده شدنِ مطالب در قسمت‌های مختلف، به طوری که خواننده گاهی ارتباط مطالب را به سختی متوجه می‌شود.

_به طور کلی پیشنهاد می‌کنم، چه به عنوان منتقد و چه به عنوان علاقه‌مند، این کتاب رو حتماً مطالعه کنید و برای فهمِ بهترِ مقصود نویسنده، صبور باشید.
        

3