جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
نمایش همهتوضیحات
یی که خرچنگ ها آواز می خوانند، داستان مشقت های دختری است که اعضای خانواده اش او را در همان سنین خردسالی رها کردند تا تنهایی، در دل طبیعت بکر کارولینای شمالی، با پدر کج خلقش زندگی کند. شاید نام کیا فقط از سه حرف تشکیل شده باشد، اما رنج هایی که او متحمل شد، در روح و جسم هیچ دختری نمی گنجند. تمام اهالی بارکلی کو، او را با لقب دختر مرداب می شناختند، دختر مردابی که نزدیک شدن او به سایر انسانها تجربیات تلخ و شیرینی برایش به همراه داشت. حوادث پیچیده ی متعددی قبل و بعد از پیدا شدن جسد معشوقه سابق کیا رخ می دهد که نویسنده به زیبایی هر چه تمام تر آن ها را شرح می دهد.انترترنمنت ویکلی: با قلب تان بازی می کند. جستاری جدید در ترکیب انزوا و طبیعت از دیدگاه یک نویسنده ی خانم در خلال عشقی به بیشتر حالت توفیق اجباری دارد. رمان محشر دلیا اونز، هم یک داستان جنایی جذاب است. این کتاب می تواند به افسانه ای بی بدیل تبدیل شود. پابلیشرز ویکلی:نویسنده ی این رمان، هنر تصویرسازی خود را به رخ می کشد. قهرمان داستان کیا یک شیرزن فراموش نشدنی است. کریستین هانا ( نویسنده کتاب های تنهای بزرگ و شب گرد): هرکس که از اثر تنهای بزرگ من خوشش آمد، قطعا خواهد خواست کتاب جایی که خرچنگ ها آواز میخوانند را مطالعه کند. این رمان، کار اول نویسنده بوده داستانی بسیار زیبا و شگفت انگیز که تأثیر شگرفی روی خواننده می گذارد. بعد از مدت ها، اولین زمانی بود که اشک مرا درآورد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند
نمایش همهپستهای مرتبط به جایی که خرچنگ ها آواز می خوانند
یادداشت ها
1403/2/28
داستان کتاب مقداری اغراق آمیز و غیرقابل باور بود تشبیهات و توصیفات کتاب از طبیعت دنج مرداب بسیار جالب و جدید بود برای من ولی در بعضی مواقع تکرار این روزمرگی ها من رواز خواندن ادامه ی کتاب مردد میکرد ادبیات کتاب رو هم میپسندیدم و پایان غافلگیر کننده ای داشت (عاشقانه / جنایی )
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/6/6
1403/6/11