زهرا فهمیده

زهرا فهمیده

@sakuraa

3 دنبال شده

4 دنبال کننده

پیشنهاد کاربر برای شما

یادداشت‌ها

نمایش همه
        کتاب خیلی خوبی بود چون هم درک آدم از افکار خودش رو و هم افکار دیگران رو شفاف میکنه و همه چیز رو در ذهن خواننده سر جای خودش قرار میده . کتاب درباره ی مغالطه ها یعنی الگوهای غلط فکر کردن عه که همه ی آدما ناخوداگاه  درگیر اش هستند و روی استدلال کردن ، نتیجه گیری ها و اینکه چه چیزایی رو  باور کننیا نکنن تاثیر میذاره . خواندنش برای همه لازمه و به نظرم نویسنده به درستی نتیجه گیری نهایی رو کرد که ما قرار نیست بعد از خواندن این کتاب توی خیابون راه بریم و از همه هی ایراد بگیریم  تو داری فلان مغالطه رو میکنی ، تو داری اینجا مغالطه میکنی و .. . چون اگر بخوایم انقدر دقیق حرف بزنیم در نهایت به این نتیجه میرسیم نباید حرف بزنیم کلا و  زندگی بی دلیل خیلی سخت میشه.  مهم اینه در« تصمیمات مهم» , تصمیماتی که روی  زندگی دیگران و خودمون  تاثیر چشم گیری میذاره  ، قبل از تصمیم گیری مطمئن بشیم  الگوهای  غلط فکری روی تصمیم هامون  حداقل تاثیر رو داشتند . و قدم اول برای این کار اینه که این الگوهای غلط فکری و مغالطه ها رو بشناسیم و بخاطر همینه که این کتاب رو باید خواند.
      

0

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

39

7

          بسم الله 
حبُّ الشیء یُعمی و یُصِم ...
#مهاجرت 
لغتی آشنا که لااقل در حوزه علم زیاد به گوش می‌رسد. هر روز بخش قابل توجهی از کلاس درس را به این اختصاص می‌دهیم که ایران جای ماندن نیست و این ویرانه محال است که آباد شود و حیف جوانی ما.
با دانش آموزی طرف هستیم که جز آنچه که دوست دارد نمی‌بیند و جزء آن که دوست دارد نمی‌خواهد باشد و این شخص با هیچ حس ملی، مذهبی نظرش تغییر نمی‌کند. انگار احساسات در این یک فقره کار نمی‌کند. رویا پردازی‌های این گروه سنی تمامی ندارد. اما غافل از اینکه دنیا بی‌رحم‌تر از آن است که واقعیت با حقیقت تطابق محض داشته باشد و بهشتی بر روی زمین وجود ندارد.
با اوضاعی که پیش آمده و جای هیچ دفاعی نمی‌گذارد تنها راه چاره استفاده از تجربه است که پیامبر عزیزمان فرمود: التجربة فوق العلم.
امثال کتاب‌های آقای دلاوری هرچند کم هستند اما غنیمت‌اند. کتاب ۹۷۶ روز در پس کوچه های اروپا نسبت به هر سفرنامه‌ای که خوانده‌‌ام دیدی منصفانه‌تر و روشن‌تری از غرب داشته است.
پ ن:
دیالوگ پایانی همه‌ی سفرنامه‌ها شاید این باشد که آغوش گرم وطن را با هیچ چیزی نمی‌شود عوض کرد و هرکس که رفته پشیمان است و راهی جز تحمل ندارد.
کاش می‌شد کشوری بهتر می‌داشتیم و راهی جز رفتن مقابل پای عزیزان‌مان بود
        

15