معرفی کتاب پرسی جکسون: نبرد هزارتو اثر ریک ریوردان مترجم مریم حیدری

پرسی جکسون: نبرد هزارتو

پرسی جکسون: نبرد هزارتو

ریک ریوردان و 1 نفر دیگر
4.4
38 نفر |
10 یادداشت
جلد 4

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

4

خوانده‌ام

104

خواهم خواند

25

ناشر
بهنام
شابک
9789645668851
تعداد صفحات
376
تاریخ انتشار
1399/5/19

توضیحات

        
پرسى جکسون تصور نمى کرد مراسم آشنایىِ سال اولى هاى دبیرستان چندان جذابیتى براى او داشته باشد. اما هنگامى که یک فانى آشنا و تیم خوشامدگویى شیطانى در مقابلش ظاهر شدند، اوضاع از آنچه فکرش را مى کرد بدتر شد.

در چهارمین کتاب از مجموعه کتاب هاى موفق پرسى جکسون زمان جنگ بین خدایان المپیان و سلطان تیتان ها کرونوس نزدیک شده است. حتى مرزهاى جادویى اردوگاه نیز در مقابل هجوم افراد وى امن نیست. پرسى و دوستانش براى متوقف کردن آنها به جست و جو در هزارتویى در زیر زمین پا میگذارند که در هر پیچ و خم آن رویدادى شگفت انگیز و غافلگیر کننده در انتظار آنهاست. سفر به هزار تو و نبرد با غول ها و موجودات اساطیرى لحظاتى نفس گیر و سرشار از ماجراجویى، تعلیق و طنز را براى خواننده به ارمغان مى آورد.

      

لیست‌های مرتبط به پرسی جکسون: نبرد هزارتو

نمایش همه

پست‌های مرتبط به پرسی جکسون: نبرد هزارتو

یادداشت‌ها

          پرسی جکسون ، یک پسر آمریکایی است. با همه ویژگی هایش. یک پسر خوانش پریش و دردسر ساز! اما بعد متوجه می شود که از قضا این دردسر سازی اش ، از یک نیروی ویژه خبر می دهد!
ریردان ، به نرمی در این کتاب فانتزی ، ارزش خانواده را نشان داده ، اینکه نسل بچه های تک والد یا بی والد چه رنجی می کشند. بچه هایی که از نعمت بودن یک والدشان محرومند و حتی پدر یا مادر نانتی  خوب محرومند. و والد رفته شان هم خبری از آنها نمی گیرد. بچه هایی که به خاطر مشکلات رفتاری  غیر ارادی شان  همیشه مورد سرزنش قرار می گیرند.
ریردان بر پر کردن خلا نداشتن اسطوره در فرهنگ آمریکایی (و نه سرخ پوستی) از اسطوره های یونانی استفاده کرده است و با اعتقاد راسخ به مهد تمدن بودن آمریکا ، (همان طور که اعتقاد دارد یونان باستان زمانی مهد تمدن بوده) با تلفیق این دو ، داستانی روان و جذاب برای نوجوان ها تحریر کرده ، و در آن تلاش کرده ، بارزش خانواده را به بهترین نحو به آنها یاد بدهد . قهرمان های داستان ، بچه هایی هستند مثل بقیه بچه ها! یعنی دقیقا همان نوجوانان معمولی آمریکایی که می فهمند ضعف هایی مثل خوانش پریشی آنها ، ناشی از قدرت نیمه ایزدی شان هست. البته این که آمریکا مهد تمدن است به شدت در داستان پررنگ است ، به گونه ای که از بین رفتن آمریکا در این کتاب ، مساوی است با از بین رفتن تمدن!به نظر من ریردان به خوبی توانسته حس افتخار را به نوجوان آمریکایی بدهد! جوری که او تمدن و فرهنگش را با همه عیب و ایراد ها ستایش کند ، در کنار آن در این مجموعه به شدت بر اثر خانواده تاکید می کند که می تواند یک نوع فرهنگ سازی جالب برای نوجوانان 11 تا 16 سال (سنین نوجوانان کتاب) باشد.
        

0