معرفی کتاب میراث هاثورن اثر جنیفر لین بارنز

نمایش همه
بازی وراثتمیراث هاثورنگامبی نهایی

رمان های مورد علاقه ام

10 کتاب

خب اول از همه اینکه من عاشق همه رمان های دنیام خیلی رمان میخونم اما چیزی که دوسش دارم رو هرگز فراموش نمیکنم و هر چند بار که بخونمش برام تکراری نمیشه من هر کتابی رو نمی‌پسندم و جز مورد علاقه هام قرارش نمیدم اما این کتاب ها رو تا حد زیادی پرستیدم و آنقدر خوندم که از بر هستم دوست دارم تو هم بخونی و لذت ببری چندتایی عاشقانه یکی دوتا کتاب های جالب اسلامی هم در کنارشون که مطمئنم خوشت میاد کتابب که من برای تغییر زندگی پیشنهاد میدم ((من میترا نیستم))هستش که خیلی میتونه تاثیر گذار باشه البته اگه بخواین مثل زینب کمایی باشین مجموعه هاثورن رو هنوز کامل نکردم اما شم کتابخونی من میگه بی‌نظیرن و من جلد ۱ رو تازه دادم تموم میکنم اما خب بقیه جلد هاشم هستن و مطمئنم رمان فانتزی جالبی میشه خاکسپاری دوم بانوی مرگ رو به کسی که اهل داستان های ایرانه پیشنهاد میکنم عقاید یک دلقک رو برای یه کتابخون خفن پیشنهاد میدم چون بقیه حسابی کسل میشن و کوری رو برای همه کسایی که کتاب میخونن اما خفن نه دختری در قطار برای جنایی خوان های بهخوان به شدت پیشنهاد میدم سرتونو درد آوردم ولی بخونین نخونین میام به خوابتون😄😄😄😄😄

این جلد هم مانند قبلی بود؛
 به مراتب راز های بیشتری برایمان آشکار شد ولی نکته اینجا بود که همه‌ی این راز ها از قبل برای ما قابل حدس بودند ...
این کتاب گزینه‌های زیادی روی میز ندارد که نتوانیم رازی که قرار است کشف شود را از قبل با درصد اطمینان بالا حدس بزنیم و این نشان دهنده‌ی کم‌ارزش بودن این کتاب از نگاه ژانر معمایی است.

در رابطه با رومنس کتاب هم اگر بخواهم بگویم فقط کلمه‌ی بچگانه حقیقت ماجرا را نشان میدهد، مثلث های عشقی تکرار شونده میان دو برادر از این لحاظ که بخواهیم انتهای غیر قابل پیشبینی آن را بدانیم جذاب است ولی من طرفدار آن نیستم و به نظرم احمقانه است که آدم نداند چه میخواهد؟

جذابیت بی حد و مرز برادران هاثورن خصوصا جیمیسون برخلاف جلد قبلی که به شدت مرا تحت تاثیر قرار داده بود در این جلد رو به افول رفته بود و قطعا من دیگر طرفدار جیمی هاثورن نیستم و در این جلد برادر مورد علاقه‌ام الگزندر بود ...

یک اشکال بزرگ دیگر که در کتاب دیده میشد این بود که تعدادی از شخصیت ها و ماجرا ها مبهم ماندند و بی‌توجه به صورتی درون زباله‌دانی پرت شدند که مطمئنن برای جلد بعدی غیر قابل استفاده هستند ...

کتاب در یک جمله خواندن و نخواندنش تاثیر خاصی ندارد و قطعا در دنیایی که بسیار کتاب ارزشمند وجود دارد، خواندن این چنین چیزی پیشنهاد نمیشود.

ترجمه معمولی بود و طراحی جلد شاید در عکس ها جذاب باشد ولی مطمئنن طراحی جلد نشر نون از نزدیک نسبت به آذرباد بهتر است.

Afagh

Afagh

A Very Ri
           A Very Risky Gamble

کتاب درباره‌ی دختری به نام ایوری هست که یهو می‌فهمه وارث خانواده‌ی خیلی خیلی پولدار و مرموز هاثورن شده! باید بره تو عمارتشون زندگی کنه و بفهمه چرا. یه جورایی انگار تو یه فیلم معمایی گیر افتاده و باید حواسش جمع باشه.
شخصیت‌پردازی هاثورن‌ها خیلی خفنه، مخصوصاً جیمسون و گریسون.  (به نظرتون جیمسون هاثورن رو کجا میشه پیدا کرد؟🥹😂❤️)
فقط کاش نویسنده بیشتر در مورد ایوری می‌گفت. ما تقریباً هیچی در مورد ظاهر ایوری نفهمیدیم ‌، با وجود اینکه شخصیت اصلی داستان بود. گفتم شاید جلد دوم یک تصوری از ایوری پیدا می کنم، اما این طور نشد. به هرحال ، بازم این چیزی از شخصیت پردازی و فضاسازی محشر عمارت هاثورن توسط نویسنده کم نمیکنه .احساسات هم به خوبی روی کاغذ اومدن و این می‌تونه یکی از نقاط قوت این مجموعه باشه.

اما اگه بخوام نظر کلیمو بگم، واقعاً نویسنده یک داستان عالی ساخته که اصلاً نمیتونی زمین بذاریش. من جلد اول که بازی های میراث ( یا بازی وراثت) و جلد دوم ارثیه هاثورن ( یا میراث هاثورن)هستن رو به یک اندازه دوست داشتم ، اما جلد دوم به نحوی برای من جذاب تره و کشش بیشتری نسبت به جلد اول داره. آخرای جلد دوم پیچیدگی های کتاب به اوج میرسن، اما اونجاست که تازه داستان هیجان‌انگیز تر هم میشه. انگار نویسنده همه ی گره های داستان رو جمع کرده و داره یکی یکی گره‌گشایی می‌کنه، و این باعث میشه که نتونی کتاب رو زمین بذاری و مدام منتظر فاش شدن راز بعدی باشی. داستان پر از غافلگیریه و واقعاً نمیشه حدس زد چی قراره اتفاق بیفته‌.
( دلم میخواد  همین الان برم سراغ جلد سوم 🥹)
خلاصه که اگه اهل داستان‌هایی هستید که مغزتون رو درگیر می‌کنه و نمی‌ذاره نفس بکشید، این مجموعه رو از دست ندید!
در آخر ، ممنون که این یادداشت رو خوندید❤️👋
پ.ن. عکس رو از کانال کتابفروشی دیزی مون در ایتا برداشتم که کانال خیلی خوبیه و کتاب های بسیار خوبی رو معرفی و موجود می کنند، یه جورایی با این کانال این مجموعه رو پیدا کردم🌹