سنگ اقبال سنگ اقبال مجید قیصری 2.8 2 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 2 خواهم خواند 1 خرید از کتابفروشیها ناشر چشمه شابک 9786220111399 تعداد صفحات 237 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب سنگ اقبال، نویسنده مجید قیصری. لیستهای مرتبط به سنگ اقبال Fatima کتاب هایی به قلم نویسندگان ایرانی 66 کتاب همه ژانر<📚> 1 28 علی عقیلی نسب مجید قیصری 16 کتاب مجید قیصری از بهترین نویسندگان کشور ما است. معمولا برای خواندن کتابهای یک نویسنده وسواس دارم که به ترتیب بخوانم. این لیست را برای کسانی که چنین وسواسی دارند و علاقهمند به خواندن آثار مجید قیصری هستند منتشر میکنم ترتیب کتابها بر اساس سال انتشار: صلح: سال ۷۴ جنگی بود، جنگی نبود: ۷۵ طعم باروت: ۷۷ نفر سوم از سمت چپ: ۷۹ ضیافت به صرف گلوله: ۸۰ باغ تلو: ۸۵ گوساله سرگردان: ۸۶ مردی فرشتهپیکر: ۸۶ سه دختر گلفروش: ۸۶ ماهزده: ۸۷ سهکاهن: ۸۸ دیگر اسمت را عوض نکن: ۸۹ زیرخاکی: ۹۰ شماس شامی: ۹۱ طنابکشی: ۹۱ نگهبان تاریکی: ۹۳ جشن همگانی: ۹۵ گور سفید: ۹۷ ساحل تهران: ۱۴۰۰ شیر نشو: ۱۴۰۰ سنگ اقبال: ۱۴۰۲ چند نکته: ۱_قیصری پیش از کتاب ضیافت به صرف گلوله سه مجموعه داستان و یک داستان بلند منتشر کرده بود که بعدها دوازده داستانشان در مجموعهی سه دختر گل فروش منتشر شدند. اطلاعی ندارم که بیشتر بودند یا تعداد داستانها همینقدر بوده. ۲_کتاب ضیافت به صرف گلوله در سال ۷۸ نوشته و در سال ۸۰ منتشر شده ۳_داستان نور کافی ابتدا در مجموعه داستان قصه ۸۵، که مجموعهای از نویسندگان آن را نوشتهاند، منتشر شد و سپس در کتاب گوسالهی سرگردان منتشر شد. ۴_ترتیب کتابها تا گور سفید را بر اساس کتابشناسی مجید قیصری که سایت شهرستان ادب منتشر کرده درآوردم 2 18 یادداشت ها محبوبترین جدید ترین مصطفا جواهری 6 روز پیش { با جزئیات دیدن رو کسی یاد ما نداده. } ماجرای معلمی که برای خدمت، به یک روستا اعزام میشود. در این روستا رسمی وجود دارد که برای نزول باران، از بین جوانان یک نفر را به طریقی قربانی میکنند. کتابی بهشدت کند، پُرگو، لاغر، با شخصیتپردازیهای ضعیف و از همه بدتر، یک پلات که در حد ایدهٔ اولیه باقی مانده است. مخاطب تا پنج صفحهٔ پایانی باید خودش را به زور بکِشاند تا همراه داستان شود. این داستان در بهترین حالت تبدیل به یک داستان کوتاه دوهزار کلمهای میشد نه رمانی پنجاههزار کلمهای. واقعا در تکب ماندهام از آقای مجید قیصری عزیز. نویسنده برای عمر مخاطب باید ارزش قائل باشد. کتاب یک نکتهٔ ارزشمند دارد و آن هم نمادین بودن داستان در پوشش نمایان کردن خرافات است. بخوانیمش؟ من پیشنهاد نمیکنم. اما مسأله این است که مجید قیصری و جهانبینیاش برای من مهم و دوستداشتنی است. برای همین کتاب بعدیاش را هم با اشتیاق خواهم خرید. 4 10 سیدسجاد 1403/1/10 کتاب در یک فضای واقعی شروع میشه در یک فضای استعاری ادامه پیدا میکنه و پایان بندی کتاب در فضای اساطیری هس و درنهایت در سیرک خاتمه مییابد کتابی متفاوت از سایر اثار قیصری است. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 1 4