نظرها (8)
1403/5/6
1403/11/12
سلام برای کسی که قصد نداره همه رو بخونه میشه دوسه تا از بهترینها از نظر خودتون رو بفرمایید
1403/11/12
واقعیتش هنوز کامل نخوندم کتابهای ایشون رو از سهتای اول گوساله سرگردان خیلی فنی بود و اگه علاقه به وجهه فنی داستان دارید قطعا جذابه واستون آقای بهروزنژاد بیشتر آثارشون رو خوندن، بهشون میگم زیر همین کامنت پیشنهادشون رو بگن
1403/11/12
سلام با اجازه آقای عقیلینسب رمان شماس شامی: به عنوان نمونهی رمان تاریخی_مذهبی که راوی بیطرفه و خود اثر هم سطح فنی بالایی داره رمان گور سفید: دستمایه قرار دادن موضوع جنجالیِ افراطیگری مذهبی در بستر رابطهی دو برادر متفاوت. مجموعه داستان کوتاه جشن همگانی: نشون میده که چقدر میشه تو داستان ایرانی تجربههای بدیعی مثل داستان_مقاله داشت. این محموعه پر از موضوعات نو و پرداختهای خاص است. مجموعه داستان ساحل تهران: اوج ویژگیهای سبکی مجید قیصری. پنج داستان با محوریت جنگ و طبیعت. بهترین کار قیصری که من تا حالا خوندم. داستانهای هوشمندانه با سوژههای نو و دغدغههای امروزی که به راحتی میشه فهمیدشون. سر آخر این رو بگم که اگر میخواید فقط اینا رو از قیصری بخونید حتماً بذارید بعد از این که تعداد خوبی داستان مدرن از نویسندگان دیگه خوندید و مخصوصاً با داستانکوتاه اُنس گرفتید بخونید که حیف نشن. مثلاً من یادمه که جشن همگانی رو بار اول که خوندم تقریباً هیچی نفهمیدم از بعضی داستانهاش! @Marzie_bano ببخشید دیگه چهارتا شد
علی عقیلی نسب
1403/5/6