لیست کتاب مجید قیصری
1403/5/6
مجید قیصری
مجید قیصری از بهترین نویسندگان کشور ما است. معمولا برای خواندن کتابهای یک نویسنده وسواس دارم که به ترتیب بخوانم. این لیست را برای کسانی که چنین وسواسی دارند و علاقهمند به خواندن آثار مجید قیصری هستند منتشر میکنم ترتیب کتابها بر اساس سال انتشار: صلح: سال ۷۴ جنگی بود، جنگی نبود: ۷۵ طعم باروت: ۷۷ نفر سوم از سمت چپ: ۷۹ ضیافت به صرف گلوله: ۸۰ باغ تلو: ۸۵ گوساله سرگردان: ۸۶ مردی فرشتهپیکر: ۸۶ سه دختر گلفروش: ۸۶ ماهزده: ۸۷ سهکاهن: ۸۸ دیگر اسمت را عوض نکن: ۸۹ زیرخاکی: ۹۰ شماس شامی: ۹۱ طنابکشی: ۹۱ نگهبان تاریکی: ۹۳ جشن همگانی: ۹۵ گور سفید: ۹۷ ساحل تهران: ۱۴۰۰ شیر نشو: ۱۴۰۰ سنگ اقبال: ۱۴۰۲ چند نکته: ۱_قیصری پیش از کتاب ضیافت به صرف گلوله سه مجموعه داستان و یک داستان بلند منتشر کرده بود که بعدها دوازده داستانشان در مجموعهی سه دختر گل فروش منتشر شدند. اطلاعی ندارم که بیشتر بودند یا تعداد داستانها همینقدر بوده. ۲_کتاب ضیافت به صرف گلوله در سال ۷۸ نوشته و در سال ۸۰ منتشر شده ۳_داستان نور کافی ابتدا در مجموعه داستان قصه ۸۵، که مجموعهای از نویسندگان آن را نوشتهاند، منتشر شد و سپس در کتاب گوسالهی سرگردان منتشر شد. ۴_ترتیب کتابها تا گور سفید را بر اساس کتابشناسی مجید قیصری که سایت شهرستان ادب منتشر کرده درآوردم