معرفی کتاب سرود رستاخیز اثر آرتور میلر مترجم علی صنعوی

سرود رستاخیز

سرود رستاخیز

آرتور میلر و 1 نفر دیگر
3.4
6 نفر |
5 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

0

خوانده‌ام

11

خواهم خواند

4

ناشر
روزنه
شابک
9789643346799
تعداد صفحات
138
تاریخ انتشار
1397/7/23

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        آرتور میلر(1915-2005)یکی از نام آورترین نمایشنامه نویسان جهان به شمار آورد که مشهور ترین آثارش همچون «مرگ فروشنده»، «ساحره سوزان»و «چشم اندازی از پل» دست کم یک بار به زبان فارسی بر گردانده شده و بارها در سالن های تئاتر به صحنه رفته اند. با این حال نمایشنامه هاب وخر این نوسینده،هنوز پیش چشمان خوانندگان فارسی زبان در هاله ای از ابهام باقی مانده اند. نمایشنامه «سرود رستاخیز»یکی از آخرین آثار میلر است که در سال 2002 نوشته و به روی صحنه رفت.او در این اثر به شکلی قاطع و بی پرده سیاست های جهان مدرنرا به تمسخر گرفته و آن ها را زیر سوال می برد.«سرود رستاخیز» هم یک کمدی هجوم آمیز است و هم یک تراژدی،و این دو کارکرد آن چنان در طول نمایشنامه با یکدیگر ادغام شده اند که گاه برای خواننده قابل تفکیک نیستند. آنجا ک سخن از حماقت و جنون ابر قدرت ها و رسانه های آنان به میان می آید با یک طنز یا حتا هجو تمام عیار و آنجا که بحث هویت از دست رفته و بی معنایی انسان در جهان معاصر پیش کشیده می شود با یک تراژدی کامل روبه رو هستیم.
      

یادداشت‌ها

          سلام
نمایشنامه سرود رستاخیز اثر آرتور میلر که با نقاب مسیح و عروجش می‌خواهد بخشی از جامعه را به رخ مردم بکشد، رمانی که با عدم تحمل دختری شروع می‌شود و با زیبایی پایان می‌یابد.
هر شخص در این نمایشنامه به خوبی در جایگاه خود قرار گرفته‌ است، جایگاهی که هر کدام نماینده فرقه و گروهی از افراد جامعه هستند؛ افراد منفعت طلب، افراد سودجو، افراد سهل گذرا و افراد مداخله‌گر در صحنه‌ای به خصوص، همه به بیانی شیوا با یکدیگر در تعامل‌اند.
شخصی که در قالب مسیح رمان قرار دارد همانند منتقد سرسختی در برابر سودجویان می‌ایستد در حالی که از پایان خود آگاهی ندارد، افرادی که برای محل زندگی‌اشان، جز سود خودشان چیزی نمی‌خواهند و افرادی که کمر بر میانجیگری میان این دو می‌گذارند در نهایت داستان فردی را در بهت و پوچی رها می‌کنند که نشان‌دهنده آینده جامعه‌‌ی خود فرد است، داستان ، داستانی‌ است که می‌تواند تقابل گروه‌های مختلف یک جامعه را به خوبی نشان دهد.
        

2