معرفی کتاب بیرون ذهن من اثر شارون ام.دراپر مترجم آنیتا یارمحمدی

بیرون ذهن من

بیرون ذهن من

شارون ام.دراپر و 2 نفر دیگر
4.4
48 نفر |
23 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

5

خوانده‌ام

108

خواهم خواند

42

شابک
9786002963499
تعداد صفحات
398
تاریخ انتشار
1398/9/12

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        
اگر ملودی فقط میتوانست به دیگران بگوید که چه چیزهایی می داند و چه فکرهایی میکند،همه چیز تغییز میکرد.اما این اتفاق نمی افتد،چون ملودی نمی تواند حرف بزند.نمیتواند راه برود.نمی تواند بنویسد.
او درون ذهن خودش گیر کرده و همین باعث میشود که بخواهد از این حصار بیرون بپرد.

عاقبت او چیزی را کشف میکند:یک صدا...
او صاحب یک صدا شده است 
صدایی که همه ی دور و بری هایش آماده ی شنیدن آن نیستند.

      

لیست‌های مرتبط به بیرون ذهن من

نمایش همه

پست‌های مرتبط به بیرون ذهن من

یادداشت‌ها

          این کتاب در مورد دختریه به نام ملودی که مبتلا به فلج مغزیه و علی‌رغم هوش زیادی که داره، قادر به انجام هیچ کاری نیست، حتی حرف زدن. به همین دلیل تا مدت‌ها فکر می‌کنن از نظر ذهنی هم عقب افتاده‌ست. مثل "پای چپ من". خود ملودی راوی داستانه و کتاب از دو، سه سالگی تا یازده سالگی‌ش رو پوشش می‌ده.
در کل کتاب خوبیه اما می‌تونست بهتر باشه.
من موضوع کتابو خیلی دوست داشتم، اما ایراداتی هم به کتاب وارده. اولیش اینکه من بزرگ شدن ملودی رو احساس نمی‌کردم، ملودی سه ساله و پنج ساله و یازده ساله تفاوتی با هم نداشتن. دوم اینکه ملودی خیلی راحت می‌تونست با اسپل کردن کلمات افکارشو با اطرافیانش به اشتراک بذاره، اما خودش رو محدود کرده بود به یک سری کلمه روی تخته‌ش، و این با شخصیت ملودی و تصویری که کتاب سعی کرده بود ازش بسازه جور در نمیاد. سوم اینکه والدین ملودی خیلی منفعل بودن. واقعا تلاش خاصی برای تغییر موقعیت ملودی نکردن. خیلی راحت می‌تونستن بعد از تشخیص معلولیت ذهنی، اونو پیش چند دکتر دیگه ببرن، یا ابزار بهتری برای ارتباط برقرار کردن با ملودی پیدا کنن، یا حتی گفتاردرمانی، توانبخشی و گزینه‌های دیگه رو امتحان کنن که کیفیت زندگی دخترشون بهتر بشه. مخصوصا اینکه مادر ملودی پرستاره. و چهارم هم اینکه پایانش به نظر من زیادی تلخ بود.
از خوندنش پشیمون نیستم، اما به پای "شگفتی" یا "ماجرای عجیب سگی در شب" نمی‌رسه.
        

8

          کتاب خوبی بود. 
دونستن در مورد جزئیات زندگیِ یک نوجوان با معلولیت‌های چندگانه‌ی جسمی، تجربه‌ی متفاوتی بود. ملودی یک دختر ۱۱ ساله‌ست که تمام عمرش روی ویلچر بوده و برای کوچک‌ترین کارهاش، به کمک دیگران نیاز داشته؛ و بدتر از همه این‌که هیچ‌وقت نتونسته حتی یک کلمه حرف بزنه. با این وجود، اون به طرز چشم‌گیری باهوشه... ولی انگار درون ذهنش گیر افتاده، چون نمی‌تونه با دیگران ارتباط برقرار کنه و از درونیاتش حرف‌ بزنه!
‌
موضوع داستان به نظر خیلی جالب می‌رسید، بااین‌حال روند داستان اون‌طور نبود که انتظارش رو داشتم. از یک جایی به بعد، کلیت داستان صرفاً شبیه یک داستان نوجوانانه‌ی معمولی به‌نظر می‌رسید و از جذابیت اولیه‌ش فاصله گرفت. همچنین، از همون ابتدا احساس می‌کردم که نمی‌تونم به‌طور کامل شخصیت ملودی رو درک کنم. نویسنده توضیح داده که می‌خواسته از ملودی یک شخصیتِ مستقل بسازه، طوری که دلِ خواننده به حالش نسوزه؛ ولی خب به‌نظرم این نوع شخصیت‌پردازی باعث می‌شد که خواننده نتونه خیلی از نظر احساسی به ملودی نزدیک بشه.

اگه مسائل مربوط به کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه براتون جالب هستن، پیشنهاد می‌کنم این کتاب رو بخونید.✨
        

35

S.HOPE

S.HOPE

1403/2/5

          ملودی دختری که نمی تواند صحبت کند . 

کتاب درمورد دختری 11 ساله است که مبتلا به فلج مغزی و ناتوانی در حرکت و گفتار است ، کتاب  از تولد تا همین سن ملودی است . 
داستان خط کاملا یکنواختی دارد ، متولد می شود خانمی در همسایگی آنها کمکشان می‌کند 
مثل همه کتاب های این شکلی وارد مدرسه و جمع بچه های همسنشان می شود ، در مسابقات شرکت می‌کند معلوم می شود خیلی باهوش است و دوستانش ترکش میکنند و در نهایت می فهمند چه کار اشتباهی کردند .
همین 
درست است که نویسنده سعی کرده ملودی را نماینده آدم های این شکلی نشان دهد اما به نظر من کافی نبوده 
خیلی های دیگر به جز استفان هاوکینگ که داری مشکلات این چنینی بودند وجود داشتند و حتی پیشرفت هم کردند 
بدون حضور تکنولوژی
ملودی هیچ جا هم هرگز سعی نمیکند پیشرفت بیشتری کند
در حالی که با تلاش این افراد می‌توانند تا حدی صحبت کنند و از بدنشان استفاده کنند 
به نظرم نویسنده باید بیشتر به شخصیت ملودی می پرداخت یا تلاش خانواده برای ملودی 
در این زمینه کتاب اعجوبه خیلی بهتر عمل کرده 
بخش مثبت کتاب پرداختن به تلاش بهیار ها ، کمکاری آموزش در کار کردن با این بچه ها ، مشکلات والدین ، طرد شدگی از جامعه و زندگی با آروزهای معمولیشان است. 
در نهایت شماره 11 . بیرون از ذهن من 

| با کسایی که ناتوانی جسمی و ذهنی دارن خوش رفتار باشید ، نادیده شون نگیرید 
اون ها همیشه نادیده گرفتن 
کسی نمیتونه انکارش کنه 
اگر اینطور نبود اون ها همیشه تنها نبودن 

ما آدمای سالم جسمی رو با هر نوع تفاوتی  ترجیح میدیم بدون اینکه فکر کنیم شاید یه ذهن سالم مهم تر از یه جسم سالم باشه
        

34

          بیرون ذهن من
سفری است به دنیای یک ماهی در تنگ؛
به زندگی یک شیر در قفس؛
به زندگی پرنده ای که بال پریدن ندارد؛
داستان ذهنی که هر روز از کلمات پر می شود بی آنکه راهی برای خروج داشته باشد.
رمان بیرون ذهن من درباره ناتوانی است . از این نظر شاید با ماهی بالای درخت و جنگی که نجاتم داد، شبیه باشد. ولی نویسنده تمرکز بیشتری بر روایت درونی شخصیت داشته است و با جزییات بیشتری زندگی شخصیت اصلی(ملودی) را بررسی می کند بدون اینکه او را در افعال و کنش نشان دهد.
در سی درصد ابتدای کتاب ملودی از خودش می گوید و آدم‌های اطرافش را تعریف می کند و بعد از آن ماجرا آغاز می شود.
در همان سی درصد ابتدایی حس حفقان اذیتم می کرد .از تصور شرایطی که با آن روبرو می شدم.
پدر و مادر ملودی خصوصا پدرش خیلی پشتیبان و امنیت دهنده پردازش شده است.عالی و با جزییات. 
داستان و آدم‌هایش به دلیل پرداخت به یک مسئله انسانی و جهانی، قابل درک هستند. فرهنگ آمریکایی بستر داستان آنچنان پر رنگ نیست که خواننده را به خود بخواند و توجه او را جلب کند.یک خانواده قابل درک و باور پذیر می بینیم و به واسطه آنها از اصل حرف داستان غافل نمی شویم.
از حواشی نامطلوب هم خبری نیست.
با عینک بدبینانه یکی دوجای کتاب را هایلایت کردم ولی ارزش گفتن ندارد آن هم برای کتابی که درجه رضایتمندی ام از آن بالای ۹۰ درصد است.
چند فصل آخرش به شدت من را تکان داد... نمی دانم چه قدر بگویم که داستان افشا نشود فقط می توانم بگم داغ کردم واقعا درک اتفاقی که افتاده برام ممکن نبود. احسنت به نویسنده ای که بلد است خواننده‌را  غافلگیر کند.
از نظر من این کتاب امتیاز کاملی دریافت می کند و قابل توصیه به نوجوان ۱۲ سال به بالا و بزرگسالان است.

https://eitaa.com/vazhband
https://behkhaan.ir/profile/R.Babaee
        

1

          با سلامی دوباره..

درون ذهن من؛
داستان این کتاب درباره ی زندگی سخت دختری‌ست به نام «ملودی». ملودیِ این داستان دختری ده ساله‌ست که با بقیه ی دخترها فرق می‌کنه. ملودی دختری عادی نیست ولی آروزی عادی بودن رو داره. توی این داستان ما با مغز باهوش و پرحرف ملودی درگیر می‌شیم که حرف‌های بسیار زیادی درونش جریان داره. برای من مغز ملودی مثل اعماق عمیق‌ترین اقیانوس جهان بود که هرچی بیشتر فرو می‌رفتی بیشتر به درد و عمق کلمات و سخن‌هاش پی می‌بردی. 

واقعیتش اینکه من از این کتاب خیلی چیزها یاد گرفتم؛ یادگرفتم افرادی مثل ملودی فقط عادی نیستند، ولی با ماهیچ فرقی ندارن. ما فکر می‌کنیم به علت ناتوانی هایی که دارند امکان داره زمین تا آسمون با ما تفاوت داشته باشند، امکان داره متوجه نشن، درک نداشته باشند، ولی چه بسا خیلی خیلی بهتر از ما و باهوش‌تر از ما هستند.
خیلی کم پیش میاد که ما ملودی‌هارو توی زندگی‌مون ببینیم، ولی وقتی می‌بینمشون رفتارمون باهاشون چجوریه؟ آیا تاحالا به این فکر افتادیم که ملودی‌ها توی ذهن‌شون چی میگذره؟ 

لطفا این کتاب رو بخونید:))
        

7