معرفی کتاب آتیش پاره اثر فاطمه بختیاری آتیش پاره فاطمه بختیاری 4.3 15 نفر | 6 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 37 خواهم خواند 2 ناشر جمکران شابک 9789649736440 تعداد صفحات 190 تاریخ انتشار 1399/7/12 توضیحات کتاب آتیش پاره، نویسنده فاطمه بختیاری. ادبیات ایران ادبیات داستانی داستان جنگی بریدۀ کتابهای مرتبط به آتیش پاره رقیه عربلو ♥️ 1403/1/18 آتیش پاره فاطمه بختیاری 4.3 6 صفحۀ 1 سر چرخاندم . بابا وداداش محمد نبودند. فکر می کنم وقتی جعفر نامه بدون غلط فهیمه ، گل های رنگارنگ و بیست را ببیند ، باز به من بگوید خانم معلم ! 0 0 کتابدار کوچولو 1403/4/14 آتیش پاره فاطمه بختیاری 4.3 6 صفحۀ 67 _ناراحتم _آدم ناراحت که با غذا قهر نمیکند. 0 1 کتابدار کوچولو 1403/4/14 آتیش پاره فاطمه بختیاری 4.3 6 صفحۀ 84 گریه ای که کسی نبیند و منت آدم را نکشد،چه فایده ای دارد. 0 2 لیستهای مرتبط به آتیش پاره Zeynab Dayyani🇮🇷🇵🇸 1403/7/25 کتاب هایی که شخصیت یا راویش یه بچه اس و ... 5 کتاب این کتاب ها همه شون زمان انقلابن به جز خیالباف... معیار من برای این لیست اینه که یا راویش یا شخصیت اصلیش یه بچه است و مشکلاتی دارند،از نظر مالی یا سرپرستی... 0 5 مهتاب حیاتی 1402/8/11 رمان نوجوان 63 کتاب رمان های نوجوانی که خوانده ام. 0 55 زهرا توکلی 1402/2/20 انقلاب و دفاع مقدس 9 تا 12 سال 16 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته اند و مناسب گروه سنی9 تا 12 سال هستندکه با همفکری خواهرم معصومه توکلی @masoomehtavakoli تهیه کرده ام. برخی کتابها مجموعه هستند که تنها یک جلد از آن در فهرست ذکر شده است. 2 16 بهخوان 1402/2/20 انقلاب و دفاع مقدس ۹ تا ۱۲ سال 16 کتاب فهرست پیشنهادی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ کتاب هایی که به موضوع انقلاب و یا دفاع مقدس پرداخته و مناسب گروه سنی ۹ تا ۱۲ سال هستند که زهرا توکلی zahratavakoli@ با همفکری معصومه توکلی masoomehtavakoli@ تهیه کرده است. برخی کتابها مجموعه هستند که تک جلدهایی از آن در فهرست ذکر شده است. 0 12 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مهتاب حیاتی 1401/11/26 خوب اول از همه از درگاه الهی طلب عفو می کنم که این کتاب رو تو کتابخونه مسجد و در اختیار فرزندان نوشکفته این سرزمین گذاشتم تا بخونن، اون هم پیش از اینکه خودم خونده باشمش. البته کتاب خوبیه. داستان یه دختر بچه که خیلی شیطونه و هر کاری می کنه، نمی تونه دسته گل به آب نده. زبون رک و تیزی هم داره. از این لحاظ فکر می کنم کتابی با موضوع مشابه (دفاع مقدس) نخوندم. یعنی نداریم. سیر داستان خوبه. هر چند به نظرم می نتونست یکم خلاصه تر باشه و پایانش هم بهتر بشه، ولی راحت میشد خوندش. شخصیت پردازی هاش یکم به دلم ننشست یعنی به جز صغری خانم که نماد ننه قمر هاست، الباقی شخصیت ها رو نمی شد تو ذهن از هم تفکیک کرد مثلا کل خانواده زهرا، شخصیت اصلی، به جز سرکوفت زدن به اون بدبخت، ویژگی اخلاقی دیگه ای نداشتن. خلاصه که همینا شدن دو تا ضعف: یکی سرکوفت زدن کل شخصیت ها به زهرای بدبخت، دوم هم ضعف در شخصیت پردازی. ولی بازم معتقدم کتاب خوبیه. 0 13 سمیه اسدی 1402/10/29 کتاب خوب مناسب سن نوجوان 0 1 Zorieh Rasol 1403/8/9 کتاب عالی و قشنگی از زمان دفاع مقدس و دختری که برای مادر رزمنده ها نامه میخواند و عسل میگیرد 0 0 زهرا ولی خلف 1402/6/17 خیلی کتاب قشنگیع....🌻 0 0 حُسنی صف آرا 1402/4/2 زیاد از موضوع و نوع ادبیات خوشم نیامده بود... 0 0 بحر 1402/5/19 در واقع این کتاب برای نجات سنی من نبود اما این از من با خوندش لذت بردم یک داستان در مورد دختر شیطون و اهل خراب کاری که توی روستا زندگی میکنه در واقع مناسب رنج سنی 9تا12ساله اما از نظر من شیوه ادبیات داستان طوری که هر کسی با هر سلیقه و سن و جنسیتی بتونه از مطالعه لذت ببره 0 1