لیستهای کتاب آگاتا هولمز لیست منتشر کرد. 1403/4/24 کتابهای ۱۴۰۳ 56 کتاب تصمیم گرفتم توی این فهرست هرچی کتاب توی ۱۴۰۳ خوندم و خواهم خوند رو قرار بدم. 0 22 maedeh rahmdel لیست منتشر کرد. 1403/8/17 لیست کتاب های کم حجم هستن اما ارزش خواندن دارن 19 کتاب کتاب هایی که بنده از شروع اضافه کردم ، کتابهایی که قبلاً مطالعشون کردم و در ادامه کتاب هایی رو اضافه میکنم که مطالعه خواهم کرد. 0 11 ثنا لیست منتشر کرد. 1403/9/22 گیلمور گرلز! 🍪 100 کتاب کتابهای روری 2 65 AMI HP لیست منتشر کرد. 1402/5/29 🌠 چیستی و چگونگی 🌠 17 کتاب کتاب های تاثیر گذاری که موضوعاتشون رو به روشی عالی عرضه کردند و نیاز به تفکر دارند : - تو نمیتوانی روزم را خراب کنی (قدرت ذهن) - دنیای سوفی (تاریخ فلسفه، رمان) - تاریخ فلسفه از آغاز تا امروز (تاریخ فلسفه) - هنر عشق ورزیدن (عشق) - محکم در آغوشم بگیر (زوج درمانی) - نیمه تاریک وجود (پذیرش بدی ها) - تسلی بخشی های فلسفه (چند موضوع) - اوضاع خیلی خراب است (فلسفهی امید) - زندگی خوب 30 گام فلسفی (چند موضوع) - 42 اندیشه ناب (چند موضوع) - چنین گفت کارل مارکس (کومونیسم و مارکسیسم) - در ستایش بطالت (اوقات فراغت) - اگزیستانسیالیسم و اصالت بشر (هدف و اخلاق) - 1984 (جامعهی سوسیالیسم، رمان) - قلعه حیوانات (انقلاب بدون برنامه، رمان) - فارنهایت 451 (دنیای بدون کتاب، رمان) - ایکیگای (زندگی ژاپنی) 0 12 لیما هستم ولی خستم لیست منتشر کرد. 1403/6/3 کتاب هایی درباره کتاب/کتابخانه 24 کتاب بیشتر این کتاب ها رو نخوندم و این لیست به معنی این که این کتاب ها خوب یا بد هستن نیست. صرفا جهت معرفی کتاب هایی که درباره کتاب و کتابخانه هستند☺️ اگر کتابی جا مونده لطفا بگید تا به لیست اضافه کنم🤍 0 10 ریحانه مغنی زاده لیست منتشر کرد. 1403/5/13 کتابهایی که شما رو بیدار میکنه. 8 کتاب به نظرم در حوزه سیاسی و اجتماعی کتابهای زیر میتونه شروعی برای ذهن آغازگرتون باشه یا شایدم بالعکس. 0 1 سیده هدی پورمانی لیست منتشر کرد. 1403/3/16 ۳۲ حرف 32 کتاب دوست کتابخونمون یک لیست کتاب منتشر کردند به نام «32 حرف، 32 کتاب» ما هم خوشمون اومد و تصمیم گرفتیم همراهی کنیم ایشون رو با «32 حرف، 32 کتاب» 🙂 البته بعضی کتابا رو قبلن خونده بودم که دوست داشتم دوباره بخونم و بعضیاش هم از لیست دوستمون برداشتم(ث،ذ،ظ) 🙃 و اون 32 کتاب تقدیم نگاه پرمهرتون 🙂🙃 12 26 بهخوان لیست منتشر کرد. 1403/2/16 ادبیات آمریکا | پیشنهادهایی برای نمایشگاه 14 کتاب پیشنهادهایی برای نمایشگاه 0 24 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 95 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/2/30 فلسفی های مورد علاقم 25 کتاب رمان ها و نمایشنامههای فلسفی که هر روز به ذهنم میان. 2 37 آیوی لیست منتشر کرد. 1402/3/16 کتاب های 1402 6 کتاب تمام کتاب هایی که امسال می خونم 0 1