AMI HP

26 دنبال شده

6 دنبال کننده

ami_hp

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز باشگاهی ندارد.

بریده‌های کتاب

نمایش همه
محکم در آغوشم بگیر
بریدۀ کتاب

هفت گفتگوی روش درمان عاطفی در گفت وگوی اول که سبک بیانِ مخرب را کشف میکنیم از زوجین میخواهم خودشان تشخیص بدهند کدام رفتارشان اشتباه است و چرا هر کاری میکنند دعوای بینشان تشدید می.شود بعد که از کارهای منفیشان باخبر میشوند از آنها می خواهم حرفهای بدشان را شناسایی کنند و پس بگیرند . مرحله ی بعد، مرحله ی پیدا کردنِ نقاط ضعفِ گذشته است. در این مرحله (زوج ها) سعی میکنند واکنشهای خود و یکدیگر را واکاوی کنند و بینند چطور در راستای طلب پیوند و آرامش با هم رفتار میکنند هر کدام سعی میکنند واکنشهای آنی خود را کنار بگذارند. در مرحله ی سوم که بازخوانی موقعیت مشکل نام دارد، زوجین موقعیت های بروز مشکل را که بر اساس توقع کردن و فاصله گیری ،است، شناسایی و بررسی میکنند تا خاطره ی کارهایی که کرده اند و پاسخهایی که از یکدیگر گرفته اند را دوباره مرور کنند. حالا هر یک از دو طرف میداند کارهایی که میکند چه تأثیری بر طرف مقابل گذاشته و میداند چه شده که به اینجا رسیده اند گفت و گوی چهارم به اسم محکم» در آغوشم بگیر گفت و گویی ست که رابطه ی بین دو طرف را کاملاً متحول میکند تا بیشتر در دسترس هم قرار بگیرند پاسخهای عاطفی درستی به یکدیگر بدهند و احساس تعلق کنند. سه گفت و گوی آخر با عنوان بخشیدنِ زخم ها، ایجادِ ارتباط لمسی و جنسی و زنده نگه داشتن عشق همه بر اساس همین رابطه نزدیکی است که بین طرفین به دست میآید زوجهایی که بتوانند گفت و گوی چهارم را بیاموزند میتوانند برای حل مشکل و فرازونشیبهای رابطه ی عاشقانه شان راهی پیدا کنند و بی ارتباطی و سردی میانشان را پایان دهند

محکم در آغوشم بگیر
بریدۀ کتاب

پاسخگویی عاطفی خود سه عنصر مهم دارد : ۱- در دسترس بودن : هر وقت نیاز داشته باشم میتوانم تو را پیدا کنم؟ باید حتا در مواردی که احساس تردید یا ناامیدی میکنیم نسبت به شریک زندگی خود باز و پذیرا باشیم برای دست یافتن به این هدف باید تلاش کنیم نیازهامان و خواسته هامان قابل فهم شود که آزاردهنده نباشد تا بفهمیم مشکل اصلی کجاست 2- پاسخگویی : میتوانم مطمئن باشم به احساسات من پاسخ میدهی؟ ما باید با نیازهای همسرمان هماهنگ باشیم تا بفهمیم عواطف او ـ چه ترسها و چه نیازهایی که در زمینههای عشقی دارد - بر ما تأثیر میگذارد. باید نشانه های عاطفی ای را که از او دریافت میکنیم قبول کنیم آنها را جزو اولویتها به حساب بیاوریم و برای نشان دادن توجه مان و آرام کردنِ او اقدام کنیم. این پاسخهای عاطفی معمولاً خود ما را از نظر عاطفی تحت تأثیر قرار میدهد و از نظر بدنی برای مان ایجاد آرامش میکند 3- تعهد : مطمئن باشم که برای من ارزش قائلی و در کنار من میمانی؟ آن تعهد عاطفی که ما از آن حرف میزنیم مشخصاً به معنای توجهی ست که به شخص مورد علاقه مان نشان میدهیم؛ کسانی که بیشتر به آنها خیره میشویم و در زندگی از هر کس دیگری بیش تر آنها را نوازش می کنیم.

فعالیت‌ها