بریدهای از کتاب محکم در آغوشم بگیر اثر سوزان ام. جانسون
1403/4/16
پاسخگویی عاطفی خود سه عنصر مهم دارد : ۱- در دسترس بودن : هر وقت نیاز داشته باشم میتوانم تو را پیدا کنم؟ باید حتا در مواردی که احساس تردید یا ناامیدی میکنیم نسبت به شریک زندگی خود باز و پذیرا باشیم برای دست یافتن به این هدف باید تلاش کنیم نیازهامان و خواسته هامان قابل فهم شود که آزاردهنده نباشد تا بفهمیم مشکل اصلی کجاست 2- پاسخگویی : میتوانم مطمئن باشم به احساسات من پاسخ میدهی؟ ما باید با نیازهای همسرمان هماهنگ باشیم تا بفهمیم عواطف او ـ چه ترسها و چه نیازهایی که در زمینههای عشقی دارد - بر ما تأثیر میگذارد. باید نشانه های عاطفی ای را که از او دریافت میکنیم قبول کنیم آنها را جزو اولویتها به حساب بیاوریم و برای نشان دادن توجه مان و آرام کردنِ او اقدام کنیم. این پاسخهای عاطفی معمولاً خود ما را از نظر عاطفی تحت تأثیر قرار میدهد و از نظر بدنی برای مان ایجاد آرامش میکند 3- تعهد : مطمئن باشم که برای من ارزش قائلی و در کنار من میمانی؟ آن تعهد عاطفی که ما از آن حرف میزنیم مشخصاً به معنای توجهی ست که به شخص مورد علاقه مان نشان میدهیم؛ کسانی که بیشتر به آنها خیره میشویم و در زندگی از هر کس دیگری بیش تر آنها را نوازش می کنیم.