لیستهای کتاب راحیل شیـن🇮🇷. لیست منتشر کرد. 1404/4/1 آثار شکسپیر با چه ترتیبی بخونیم؟ 10 کتاب ترتیبی برای خوانش آثار بزرگ ادبیات کلاسیک «ویلیام شکسپیر»..! چند تاشو خوندید یا علاقه به خواندن دارید؟! 9 146 EllaheeHeydri لیست منتشر کرد. 1404/2/12 لیست کتاب هایی که از فروردین تا الان خوندم 15 کتاب کاملا پراکنده هست اما بیشتر به سبک رمان برمیگرده 0 3 شقایق شامخی لیست منتشر کرد. 1404/2/2 ادبیات انگلستان-۱ 15 کتاب لیست خوانش ادبیات انگلستان 0 2 °ستایش° لیست منتشر کرد. 1404/1/4 آغاز ماجراجویی 1404 83 کتاب اینجا کتاب هایی که از شروع امسال خوندم تا پایان سال رو قرار میدم🤍✨ 0 16 عرفان جعفری لیست منتشر کرد. 1404/1/4 لیست نمایشنامهها 22 کتاب این لیست نمایشنامههایی است که خواندهام! 0 6 فاطمه لیست منتشر کرد. 1404/1/2 شکسپیر 4 کتاب آثار معروف شکسپیر 0 0 عاطفه کلانپور لیست منتشر کرد. 1403/12/24 ادبیات انگلستان 16 کتاب مممممممم 0 4 طیب لیست منتشر کرد. 1403/11/6 ۱۴۰۳ 18 کتاب در ۱۴۰۳ خوانده ام 0 3 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1403/10/21 ۱۴۰۳ با چیا گذشت؟🎀📚 68 کتاب ~°به نام او~° درسته لیستهای دیگهای دارم که کتابارو فصل به فصل گذاشتم ، ولی یه لیست تمام و کمال از ۳۶۵ روز بنظرم نیازه و این منسجم بودن حس بهتری بهم میده. 1 41 انسانی در جستجوی معنا؛ لیست منتشر کرد. 1403/10/20 کتابایی که تو زمستون ۱۴۰۳ محکم بغل کردم و گرم شدم! 33 کتاب •~به نام او~• توی این ۳ ماه رکورد شکست و کلی کتاب عالی خوندم و باهاشون زندگی کردم و قسمت شد مجموعه اخگر رو تموم کنم . اما دوستان لیست در حالا تکمیل و هنوز یک شیشم فصل مونده ، و تا همین جای کار از خودم ممنونم که با انتخاب و خوندن این کتابها به خودم لطف کردم و بهتر زندگی کردم و به صرفه تر! 1 24 آیدا صادقی لیست منتشر کرد. 1403/8/28 چندتا نمایشنامه خوب😍 9 کتاب از اونجایی که خودم به خواندن نمایشنامه علاقه زیادی دارم دوست داشتم یک لیست از چندتا نمایشنامه مورد علاقم تهیه کنم اگر نمایشنامه نمیخوانید یک بار فقط امتحان کنید چون خیلی بهتون مزه میده😁 3 156 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/6/5 باید در این کتابها غرق شد♥️ 52 کتاب اگر روزی مجبور شوم یک چمدان ببندم و بروم، این کتابها را هرطور شده با خود راهی ماجراجویی جدیدم میکنم. این کتابها در اعماق قلبم خانه دارند، و من به آنها تعلق دارم 💘 12 49 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1403/2/5 نمایشنامه/فیلمنامه🎭 8 کتاب چشمهایتان را ببندید و گوشهایتان را تیز کنید نور،صدا،حرکت!🎬 پرده ها بالا کشیده میشوند🥁 0 4 فاطمه رجائی لیست منتشر کرد. 1403/1/12 به وقت ۱۴۰۳ 80 کتاب و تمام✨ ترتیب کتابها براساس علاقه شخصی...🌱 4 57 hatsumi لیست منتشر کرد. 1402/11/15 نمایش نامه خوانی 88 کتاب نمایش نامه های برتر جهان از نگاه من 5 41 مشکات عبادیان لیست منتشر کرد. 1402/9/3 کتاب های خارجی که حضرت آقا بهشون اشاره داشتن! 41 کتاب این کتاب ها اکثرا برای آگاهی از اوضاع غربه و جالب اینکه همشون رمان هستن به قلم عالی نویسنده های معروف دنیا ؛ واقعا سلیقه ی حضرت آقا حرف نداره ! مطمئن باش وقتی که برای خوندن این کتاب ها بزاری هدر نمیره میگی نه؟ امتحان کن :) 10 57 fatemeh jafarzadeh لیست منتشر کرد. 1402/7/20 شکسپير 13 کتاب بدون شک نمایشنامههای شکسپیر جزو برترین آثار در تاریخ درام هستند پس در نتیجه مطالعهی آنها خالی از لطف نیست. 7 101