لیستهای کتاب نجمه صافدل لیست منتشر کرد. 1 ساعت پیش چندی "زن محورِ" غیر ایرانی📚 35 کتاب لطفا شما هم، درصورت تمایل، کتابِ "زن محورِ" غیر ایرانی که خوندید و میشناسید رو کامنت کنید تا به لیست اضافه کنم🙏💐. 0 2 محدثه امیری لیست منتشر کرد. 1404/4/18 کتاب های مورد علاقم 5 کتاب لذت بخش ترین ها 0 2 mehranehm لیست منتشر کرد. 1404/4/2 کتاب های پر فروش 22 کتاب لیست پرفروش ترین کتاب های ایران ۱. کتاب شوهر آهو خانم ۲. کتاب چشمهایش ۳. کتاب سمفونی مردگان ۴. کتاب یک عاشقانه آرام ۵. کتاب سال بلوا ۶. کتاب گیله مرد ۷. کتاب بوف کور ۸. کتاب شازده کوچولو ۹. کتاب صد سال تنهایی ۱۰. کتاب ملت عشق ۱۱. کتاب ۴۸ قانون قدرت ۱۲. کتابخانه نیمهشب ۱۳. کتاب مغازه خودکشی ۱۴. مجموعه کتاب کلیدر ۱۵. کتاب کیمیاگر ۱۶. کتاب معجزه شکرگزاری ۱۷. کتاب ۱۹۸۴ ۱۸. کافکا در کرانه ۱۹. کتاب هر دو در نهایت میمیرند ۲۰. کتاب محکم در آغوشم بگیر ۲۱. کتاب عادتهای اتمی ۲۲. کتاب عشق سالهای وبا ۲۳. کتاب بامداد خمار ۲۴. کتاب اعلان قرعه ۴۹ ۲۵. کتاب آتش بدون دود ۲۶. کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد ۲۷. کتاب بادبادک باز ۲۸. کتاب زمین سوخته ۲۹. کتاب انسان در جستجوی معنا ۳۰. کتاب تکههایی از یک کل منسجم ۳۱. کتاب ماهی سیاه کوچولو ۳۲. کتاب اثر مرکب ۳۳. کتاب موشها و آدمها ۳۴. کتاب سووشون ۳۵. کتاب مزرعه حیوانات (قلعه حیوانات) ۳۶. کتاب راز داوینچی ۳۷. کتاب دختری که رهایش کردی ۳۸. کتاب داستان دو شهر ۳۹. کتاب هنر ظریف بیخیالی ۴۰. کتاب جای خالی سلوچ ۴۱. کتاب همنوایی شبانه ارکستر چوبها ۴۲. کتاب شبهای روشن ۴۳. کتاب جزء از کل ۴۴. کتاب هنر شفاف اندیشیدن ۴۵. کتاب دایی جان ناپلئون ۴۶. کتاب دنیای سوفی ۴۷. کتاب چگونه کمالگرا نباشیم ۴۸. کتاب ناطور دشت (ناتور دشت) ۴۹. کتاب گتسبی بزرگ ۵۰. کتاب بلندیهای بادگیر ۵۱. کتاب جنایت و مکافات ۵۲. کتاب سیر عشق ۵۳. کتاب باشگاه پنج صبحیها ۵۴. کتاب من او را دوست داشتم ۵۵. کتاب غرور و تعصب ۵۶. کتاب خرده جنایتهای زناشوهری ۵۷. کتاب آیین دوستیابی ۵۸. کتاب خوشههای خشم ۵۹. کتاب کار عمیق ۶۰. کتاب قدرت بی قدرتان ۶۱. دیوان اشعار فروغ فرخزاد ۶۲. کتاب چرا کسی قبلا اینها را به من نگفته بود ۶۳. کتاب آلیس در سرزمین عجایب ۶۴. کتاب بی حد و مرز (نامحدود) ۶۵. کتاب مسخ ۶۶. من پیش از تو ۶۷. کتاب چرند و پرند ۶۸. کتاب طعم گس خرمالو ۶۹. کتاب قدرت شروع ناقص ۷۰. کتاب رویای نیمه شب ۷۱. کتاب قهوه سرد آقای نویسنده ۷۲. رمان سالتو ۷۳. کتاب چهار میثاق ۷۴. کتاب خودشناسی ۷۵. کتاب زنان زیرک؛ چرا مردان عاشق زنان زیرک میشوند؟ ۷۶. کتاب ریز عادتها ۷۷. کتاب روی ماه خداوند را ببوس ۷۸. کتاب کافه پیانو ۷۹. کتاب منِ او ۸۰. کتاب قیدار ۸۱. آبنبات هلدار ۸۲. کتاب واقعنگری (واقعیت) ۸۳. کتاب شدن ۸۴. کتاب همه چیز به فنا رفته (اوضاع خیلی خراب است) ۸۵. کتاب مرگ ایوان ایلیچ ۸۶. کتاب چهل نامه کوتاه به همسرم ۸۷. کتاب گاو بنفش ۸۸. کتاب مثل خون در رگهای من ۸۹. کتاب و آنگاه هیچ کس نماند ۹۰. کتاب اتاق شماره ۶ ۹۱. کتاب بادبادکها ۹۲. کتاب پیش از آنکه قهوهات سرد شود ۹۳. کتاب تخت خوابت را مرتب کن ۹۴. کتاب خاطرات یک آدمکش ۹۵. کتاب مغازه جادویی ۹۶. کتاب هری پاتر و یادگاران مرگ ۹۷. کتاب خشم و هیاهو ۹۸. کتاب هنر عشق ورزیدن ۹۹. بار دیگر شهری که دوست میداشتم ۱۰۰. کتاب مردی به نام اُوه 0 3 mavi لیست منتشر کرد. 1404/3/31 لمس روح ماوی🦋 5 کتاب این لیستی از رمانهایی هست که به شدت از خوندنشون لذت بردم و باهاشون ارتباط برقرار کردم. 0 5 فاطمه نیکوئی لیست منتشر کرد. 1404/3/29 بهترین کتابهایی که خوندم. 12 کتاب داستان و رمان و خودیاری 0 2 ᥲv𝗂ᥢᥲ; لیست منتشر کرد. 1404/3/25 عشاق برقصید .. 7 کتاب ای عاشقانِ سرمستِ ازل ! در حریمِ رقصِ قدسی ، چنان بچرخید که دُردِ زمان در جامِ مِیِ وجودتان به جوش آید ! پاهایِ شما سِپَرهایی از نورند بر صفحهٔ زمختِ ماده ، و هر گام، مُهرِ ابدیت است بر طومارِ ناچیزِ دهر . این سماعِ الهی نه جنبشی زمینی ، که تجلّیِ اسطقسِ عشق است ؛ چونان شعلهای که در بادِ تقدیر ، رازِ خاک را با افلاک درمیآمیزد . پیکرهایِ شما برگهایِ زرینیاند بر شجرۀ طوبیِ معنا ، که هر لرزششان قصیدهای است ازلی در ستایشِ جمالِ حق ! در این وادیِ رقصآلود، سکون گناهی است نابخشودنی ، خورشید، چراغدارِ این محفلِ ملکوتی گشته ؛ و ماه، آیینۀ گردانی است که سایههایِ شما را تا بیکرانِ معنا میتاباند ، حتی زمزمۀ باد نیز در این مجلس، نوازشی است بر اوتارِ روح ؛ برقصید! که در هر چرخش، جهانی زاده میشود و جهانی میمیرد ، برقصید ! تا ثابت کنید خاک نیز قابلیتِ پرواز دارد ؛ برقصید ! که این پایکوبی، زبانِ گویایِ اسرارِ ازلی است ، و هر حرکتِ شما، حرفی است از الفبایِ ناگفتۀ هستی . 2 59 hedgehog لیست منتشر کرد. 1404/3/15 🔰 در باب عشق 3 کتاب ..... 0 2 setayesh loodi لیست منتشر کرد. 1404/3/6 ورق هایی برای آرزو ها 12 کتاب کتاب هایی پراکنده 0 1 ZAHRA☘️ لیست منتشر کرد. 1404/2/28 کتاب هایی که سال 1399 خوندم ❤️ 7 کتاب . 0 9 حـوریـا لیست منتشر کرد. 1404/2/19 ۰۳ 10 کتاب . 0 7 فرشته لیست منتشر کرد. 1404/2/16 ادبیات آسیا 3 کتاب --- 0 1 نرگس🐚 لیست منتشر کرد. 1404/2/4 نگهدارید، پیاده میشم! 19 کتاب کم پیش میآید بپرم وسط حرف نویسنده و با بستن کتابش، او را ترک کنم. نمیدانم این نیاز به دیدن آخرین نقطه از کجا میآید؛ اما یادم هست مجموعه طولانی "سیپتیموس هیپ" را، با غر و نفرین و آه، تمام کردم فقط چون از کتاب "نیمهخوانده" داشتن بدم میآید. میخواهم بگویم معمولا به نویسنده و جهانش، تا آخرین لحظه ممکن فرصت میدهم. پس خودتان، از میزان نامحبوب بودن کتابهای این لیست در نظر من، بخوانید حدیث مفصل :) علت و ماجرای هر کدوم رو در یادداشت خودش نوشتهام یا خواهم نوشت. 4 15 آگاتا هولمز لیست منتشر کرد. 1404/1/24 نخواندنیها 12 کتاب این قراره فهرست کتابهایی باشه که خوندم و اگر برمیگشتم به عقب هیچوقت حتی سراغشون هم نمیرفتم. اکثرا هم معروفن و به ترتیب چیدمشون. * به این فهرست اضافه میشه. 6 16 dino لیست منتشر کرد. 1404/1/19 زردها 23 کتاب نظرات احتمالا نامطلوب اما بیشک نجاتدهنده! [اینها + سایر آثار این نویسندگان + سایر کتابهایی با عناوین مشابه] نیز در این لیست قرار میگیرند!!! 5 9 راحیل شیـن لیست منتشر کرد. 1404/1/15 _خواننده زیاد دارن🔥: 21 کتاب این کتابارو اکثرا خوندیم چون یه زمانی خیلی ترند شده بود.. تو نظرات بگو چند تاشو نخوندی.. 💪 -: نمیخوای بگی که نخوندی؟!😯🙏 12 37 YASI لیست منتشر کرد. 1404/1/9 عشقی از جنس لیلی و مجنون 22 کتاب کتاب های عاشقانه ای که عشقی به یاد ماندنی را برایمان روایت می کنند به طوری که زیبایی این عشق تا ابد در قلب ما حک میشود♡ عشقی از جنس لیلی و مجنون که مرگ هم نمی تواند آن ها را از هم جدا کند❤️ از نظر شما جای چه کتابی در لیست خالی بود؟ 3 13 - Afaagh - :) لیست منتشر کرد. 1404/1/6 سمفونی چاپ شده 22 کتاب لیستی از بهترین کتابهایی که تا قبل از مرگ باید خونده بشن. 0 6 ʚ𝓝𝓸𝓻𝓪ɞ لیست منتشر کرد. 1403/12/3 کتابهایی را که خواهم خواند نه فورا اما حتما. 28 کتاب 0 4 Ali.Shourvazi لیست منتشر کرد. 1403/11/9 عرفان مولوی✨️ 8 کتاب قطره ای از دریایی بیکران 0 13 یلداعلی؛ لیست منتشر کرد. 1403/10/26 کتابایی که ارزش خوندن نداشتن [ اپدیت میشه] 11 کتاب بعضی از کتابا هستن ، که وقتی تمومش میکنی با خودت میگی این چی بود:/ توی این لیست اینچنین کتابا رو (از نظر خودم ) آماده کردم. 0 2