لیستهای کتاب Danesh لیست منتشر کرد. 1403/2/19 کتابای ۱۴۰۳ 44 کتاب سلام به من هنگامی که میخواند هنگامی که مینویسد کتاب هایی که در طول امسال میخونم رو اینجا میگذارم، لیست در حال تکمیل.... هدفم: ۵۰ کتاب تا پایان ۱۴۰۳ 2 17 maryam torabi لیست منتشر کرد. 1402/12/28 لیست کتاب های ۱۴۰۲ 88 کتاب خوانده شده ها 0 6 زینب خدابخش لیست منتشر کرد. 1403/6/30 خواندنیهای ۰۳ 44 کتاب این لیست ادامه دارد... #چند_از_چند 0 5 محمدجواد واحدی لیست منتشر کرد. 1402/10/28 ۱۴۰۲ 11 کتاب بسم الله امسال نتوانستم زیاد مطالعه کنم، ولی خوشبختانه شرایط دارد به نحو مطلوبی میگذرد که بیش از پیش بخوانم. در ۱۴۰۲ زیاد نخواندم ولی امیدوارم سالهای بعد موفق شوم بیشتر بخوانم و بهتر استفاده ببرم، بشرط حيات انشاءالله 0 3 محدثه تقوی راد لیست منتشر کرد. 1403/1/23 ۱۴۰۳ 6 کتاب ۱۴۰۳ خواندم 1 1 م. مهدی اسماعیلی لیست منتشر کرد. 1402/9/3 رمان و داستان 15 کتاب رمان ها و داستان هایی که خوندم... 0 7 ح. زارعی لیست منتشر کرد. 1403/2/4 کتاب های ۱۴۰۱ 30 کتاب 🪻 0 7 فاطمه لیالی لیست منتشر کرد. 1403/1/6 چندِ ۱۴۰۲ 24 کتاب کتابهایی که در ۱۴۰۲ خواندم و یادداشتی برایشان نوشتم :) 0 10 جوان لیست منتشر کرد. 1402/2/7 کتابهای ۱۴۰۲ 40 کتاب کتابهایی که تو سال ۱۴۰۲ خوندم. خداروشکر که با وجود درگیریهای زندگی امسال بیشتر سال پیش کتاب خوندم. خوشحالم. 0 37 علی قاسمی 🇵🇸 لیست منتشر کرد. 1402/1/30 خواندهشدهها در سال 1402 55 کتاب برای ارزیابی خودم تا انتهای سال ان شاءالله... 0 29 مغربی لیست منتشر کرد. 1402/4/7 زندگی نامه 8 کتاب من عاشق خوندن زندگی نامه ام، بخونیم و بدونیم که درد و رنج های این دنیا مال همه است 0 10 کتابفروشی اینترنتی شائق لیست منتشر کرد. 1402/4/9 نشر جام جم 6 کتاب تا حالا ۶ تا کتاب از نشر جام جم خوندم ۲تاشون بسیار عالی بودن،سوژه هایی که انتخاب شدن واقعا بکر و جدیدن.آداب کتاب خواریم برای کسانی که عاشق کتابن جذابه،نکته هایی در مورد شیوه نگه داری کتاب ،مشکلاتی که کتابخوارا باهاش مواجهن ،و... ولی کتاب تاج در تن از نظر من خیلی ضعیف بود یه سری آمار آورده از تغییراتی که کرونا باعثش شده،مثلا زندگی مردم عادی ،هنر و سلامت و.....اصلا جذبم نکرد ،و جز کتابای نخواندنی به حسابش میارم 0 5 ساناز پرچمی کاویانی لیست منتشر کرد. 1402/1/24 ۱۴۰۱📚 سلوک (محمود دولت آبادی ) کتابهای ۱۴۰۱📚 31 کتاب کتاب حیدر به دلیل مشکلات روایی بسیار ، کتاب خوبی برای خواندن نیست . در این کتاب به واسطه قلم و نثر عجیب و نوظهور نویسنده ، شأن ائمه رعایت نشده و این کتاب را بیش از پیش نخواندنی کرده است...📖 1 28 نــادری لیست منتشر کرد. 1402/1/11 کتابهایی که در سال ۱۴۰۱ خوانده شد 56 کتاب تعداد کتابهایی که در سال قبل خواندم نسبت به سال قبلش تقریبا دوبرابر بود، این تصمیمی بود که در ابتدای سال ۱۴۰۱ گرفته بودم ولی قطعا کیفیت مطالعه ارجح به کمیتش است. 0 28 فهیمه پورمحمدی لیست منتشر کرد. 1402/1/3 کتابهایی که در ۱۴۰۱ خواندم 35 کتاب سال ۱۴۰۱، بعد از چندین سال درگیری با دکترا و مقاله و پروژه پژوهشی، بالاخره از دست دکتر تیموری خلاص شدم. البته که باز هم مشغلههای کاری و خانوادگی نگذاشت آنقدر که دلم میخواست کتاب بخوانم، اما از سالهای قبل بیشتر خواندم و راضیم. خواندههای ۱۴۰۱ را اینجا به یادگار لیست کردهام: 1 37 ریحانه الیاسی لیست منتشر کرد. 1401/4/12 کتاب نوجوان و بزرگسال 100 کتاب بهترین ها 3 58