لیستهای کتاب پریا غلامی نژاد لیست منتشر کرد. 1403/6/27 کتاب های سال1404_1405 34 کتاب هدف 50 کتابه شامل: رمان انگلیسی،15 رمان معاصر ایران،15 روانشناسی، 15 ادبیات کهن ایران،[تاریخ بیهقی] کتاب فلسفه، شعر،[خیام] 0 1 رستگار لیست منتشر کرد. 1403/4/25 بهترین های ادبیات ایران 22 کتاب به همراه عزادارن بیل از کوچه باغ های سیرچ گذر می کنیم و قصه های مجید می خوانیم. شوهر آهو خانم افغانی به کچل کفترباز می خندد و ما دور از چشم گل ممد دل به به عشق مارال می سپاریم. این لیست برای اشنایی با مردم ایران زمین و قصه هایشان است. 0 14 کتابدار کوچولو لیست منتشر کرد. 1403/4/16 ایرانیهامون 12 کتاب شاید فکر کنید کتاب های خوب فقط کتاب های خارجی هستن؛ ولی باید بگم که تو همین کشور خودمون هم کتابهای خوبی به چاپ رسیدن که بهشون کم توجه میشه. 0 13 علی مرادنژاد لیست منتشر کرد. 1403/3/13 رمان های ایرانی فوق العاده 15 کتاب بهترین رمان های ایرانی که تجربه خوندنشون رو داشتم 1 8 آرمیتا رسولی لیست منتشر کرد. 1403/1/26 لیست بهترین کتاب های ادبیات داستانی که خواندم 16 کتاب این لیست جدا از سلیقه شخصی برسی منتقدین رو هم شامل میشه ولی بیشتر سلیقه شخصیم قالب دوست داشتم حافظم رو از دست میدادم تا دوباره حس اولین برار خوندنشون رو تجربه کنم :) 0 12 مهتاب تیموری لیست منتشر کرد. 1401/4/22 خوانده شده های 1401 65 کتاب در این لیست کتابهایی که در سال 1401 خوانده ام را قرار می دهم. یکی از بزرگترین چالشهای همیشگی من این است که هرسال، سرعت و دقتم را در مطالعه بالا ببرم. نوشتن لیست کتاب کمک میکند تا شما برای سال آینده، چشم انداز روشنتری را داشته باشید و چه بسا چالش های متفاوتتری را برای خود برنامهریزی کنید. یکی از الزامات جامعه مدرن، انعطافپذیری در همهی امور است. تفاوتی نمیکند که شما در مسیر خوانش خود منعطف باشید یا در سبک زندگی و افکار خود. انعطافپذیری و پذیرش افکار گوناگون، باعث میشود تا به جامعه و افراد، احساس همدلی بیشتری داشته باشید. از گذشته، تعصب از ویژگیهای اخلاقی مورد نکوهش بزرگان و عالمان بوده. چه بسا این سرسختی باعث آسیبهای فراوان نیز شود چون راههای مختلف را برای خود تبدیل به بنبست میکنیم. این جمله را از من به یاد داشته باشید که "هیچگاه از تغییر نترسید. نظم موجود در جهان بزرگتر از تصور ما است." 2 38 لیلی بهشتی لیست منتشر کرد. 1402/2/17 داستانهای نویسندگان زن معاصر ایرانی 17 کتاب شماری از شناختهشدهترین آثار نویسندگان زن ایرانی معاصر 3 107 کیارش وفایی لیست منتشر کرد. 1401/9/29 کوپه نهم 9 کتاب ویرگول 4 32