لیستهای کتاب فائزه(: لیست منتشر کرد. 5 روز پیش رمانهای کوتاه ادبیات جهان📚 12 کتاب اگر شما هم رمان کوتاه قشنگی میشناسید حتماً بهم معرفی کنید🥹🤎 0 4 فاطمه رجائی لیست منتشر کرد. 1403/2/14 جیبیهای نشر ماهی 71 کتاب هروقت قصد دارم حضوری کتاب بخرم دوتا کتابفروشی توی شیراز هست که به سراغشون میرم. بعضی از کتابهای این لیست رو در همین کتابفروشیها برای اولین بار دیدم. این شد که تصمیم گرفتم از کتابهای جیبی که خوندم و نخوندم(در آینده امیدوارم بخونم) لیستی بسازم تا در مواقع لزوم بهش رجوع کنم.🌱 . شاید یکی از خوبیهای این لیست، این باشد که کتابهایش توی آن کیف مشکی یا سبزمان جا میشود و میتواند همراه سفرهای کوتاهمان باشد... (سفرهای بلند، کتابهای بلند میطلبد.*🌊) . نسخه نشر ماهی پنج کتاب آخر لیست رو داخل بهخوان پیدا نکردم. 9 66 مهدی درویش زاده لیست منتشر کرد. 1402/12/27 بخوان 14 کتاب این لیست شامل بهترین کتاب هایی است که بنده تا به الان مطالعه کردم و کاملا شخصی و برحسب علایق و سلایق خود بنده لیست شده و قطعا بی عیب و حتی مناسب هر کس نیست لیست به مرور تکمیل خواهد شد. 0 5 زهرا حق شناس لیست منتشر کرد. 1403/1/7 باشگاه ۱۶ هزار تایی ها 51 کتاب کتاب هایی که میخوام با باشگاه ۱۶ هزارتایی ها بخونم 1 9 Mahdi لیست منتشر کرد. 1402/12/25 دوستان روحم در چهارصدودو 50 کتاب بهترین جنبه چهارصدودو مصادف با ۲۰ سالگیم فقط و فقط کتابخونیم بود. و اینجا لیستی از بهترین همراهان امسالم رو به اشتراک میذارم: 1 94 سهیل خرسند لیست منتشر کرد. 1401/9/17 کتابهای محبوب من 73 کتاب بهترین کتابهایی که از آغاز زندگی در دنیای کتابها تا به امروز خواندهام. 10 96 Bokitanik لیست منتشر کرد. 1402/1/25 کتاب های جیبی اما با ارزش 9 کتاب کتاب های جیبی با ارزش نشر ماهی :) 1 13