لیستهای کتاب ماری لیست منتشر کرد. 1404/1/7 کتاب های سال ۱۴۰۴ 10 کتاب بریم ببینیم سال جدید چند تا کتاب خونده میشه:) 0 5 MBVPDR لیست منتشر کرد. 1404/2/27 گنجینههای جاودان ادبیات 16 کتاب این کتابها سفرنامههای روح بشریت هستند! از تراژدیهای یونان باستان تا رمانهای انقلابی قرن نوزدهم، اینجا با آثاری روبرو میشوید که: - «پایههای ادبیات مدرن» را بنا نهادهاند - «اسرار وجود انسان» را کالبدشکافی میکنند - «تاریخ را از نگاه هنر» روایت میکنند چرا باید کلاسیکها را خواند؟ ✔️ برای «گفتگو با بزرگترین ذهنهای تاریخ» ✔️ برای «کشف ریشههای فرهنگ امروز» ✔️ برای «لذت بردن از نثری که مثل شراب کهنه، با گذر زمان ارزشمندتر شده» نکته طلایی: این کتابها مثل پدربزرگهای مهربان ادبیات هستند هم خردمندانه حرف میزنند، هم هیچوقت حرفشان قدیمی نمیشود! 0 7 emir hafez لیست منتشر کرد. 1404/1/21 منتخبی از ادبیات معاصر جهان 100 کتاب گلچینی از ادبیات معاصر جهان به انتخاب یک خواننده مبتدی 4 20 فاطمه اصغرزاده لیست منتشر کرد. 1404/1/12 کتاب هایی که 403 خوندم 37 کتاب لیست کتابایی که 403 خوندم.. 0 6 فائقه لیست منتشر کرد. 1403/10/10 ایتالیا 6 کتاب 🇮🇹 0 7 آوایوسفی لیست منتشر کرد. 1403/8/2 ادبیات اروپا 5 کتاب سیر و سفری در ادبیات اروپا از کتابخانه ام 0 1 مصطفا جواهری لیست منتشر کرد. 1402/1/4 کتابهایی که سال ۰۱، میهمانشان بودم! 71 کتاب تصمیم داشتم سال ۱۴۰۱، ۷۵ کتاب بخوانم. نشد. ۷۲ تا خواندم. تا ببینیم امسال چه میشود. 0 37 محمدامین اکبری لیست منتشر کرد. 1401/7/13 کتابهایی برای پیشنهاد به نوجوانان 7 کتاب نقدا این هفت کتاب را داشته باشید تا در ادامه کتابهای دیگری به خاطرم برسد و یا بخوانم و مناسب ببینم و به این فهرست اضافه کنم. البته ممنون میشوم شما هم به این فهرست چیزی بیفزایید. 8 32