تاریخ عضویت:

بلاگر
@Lotus03

60 دنبال شده

57 دنبال کننده

책을 읽는다는 건, 그 사람의 인생이 내게 온다는 것.
- دانشجوی کوچک طبابت که در دنیای کتاب‌ها دنبال داستان‌ها می‌گردد-
اولین باری که در بچگی گم شدم، توی یک کتابفروشی بود. رفته بودیم تا کتاب داستان بخریم. و از همونجا داستان شروع شد.من عاشق کتاب‌ها بودم:>

نمایش همه

1404/4/1

خوندن این کتاب حس بی نظیری رو به من القا کرد. چقدر سختی کشیدند استاد در طول زندگی‌شون!! مادر فداکارشون... فرض کنید به اوج پیشرفت خودتون رسیدید، اما عشق به وطن، باعث میشه به خونه برگردین و همه چیز رو از ابتدا شروع کنید. ایران امروز ما، پیشرفت خودش رو مدیون بزرگانی هست که از جان و زمان و همه چیز خودشون مایه گذاشتند تا ما از کشور های دیگه چیزی کم نداشته باشیم. کاش قدرشون رو بیشتر بدونیم، کاش ما هم بتونیم برای ایران عزیزمون کاری بکنیم❤️ هر چند کوچک، اما قدمی برداریم. هر کس در مسیر خودش .
خیلی دوست داشتم کتاب رو، در طول خوندنش، اشک توی چشمام جمع میشد و همزمان حس غرور ملی داشتم. بسیار زیبا بود. حتما بخونیدش 🥹

از جملات انتهایی کتاب:
《عصر یک روز سرد و غم انگیز پاییز است. در کنار آرامگاه پروفسور حسابی می‌نشینم، و به پشتکار و سخت‌کوشی این مرد فرزانه می‌اندیشم. به صبر و شکیبایی ایشان، در برابر ناملایمات و سختی ها فکر می‌کنم، و نگاهم را از سنگ ساده ی آرامگاهشان می‌گیرم، و به آسمان بی‌انتها نگاه می‌کنم. آنجا که خورشید نیمی از وجودش را، پشت کوه‌ها پنهان کرده است. بی درنگ به عقب برمی‌گردم. به افق چشم می‌دوزم، تا طلوع حسابی‌های دیگری را، نظاره گر باشم... 》
یکم تیرماه ۱۴۰۴، پایان این کتاب، ممنون از دوست خوبم بابت اینکه این کتاب رو بهم معرفی کرد ✨️

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

فعالیت‌ها