به هیچکس اعتماد نکن منتخب حنا
دیروز
به هیچکس اعتماد نکن
دنیایی از توطئه، خیانت و رازهای مرگبار! در این لیست، با تاریکترین گوشههای ذهن بشر روبرو میشوید... جایی که هر لبخند پشت نقابی از دروغ پنهان شده، هر قربانی رازی دارد که با مرگش دفن میشود و هر شاهد بی گناه ممکن است تیغ تیز بعدی را در دست گرفته باشد. داستان هایی از خانههای متروکه با دیوارهایی که فریاد های خاموش را در خود نگه داشتهاند، تا خیابانهای تاریک شهری که هر چراغ روشن، سایهای مشکوک را آشکار میکند. از قاتلی که با چهرهای دوستداشتنی در جمع حاضر میشود و قربانیای که شاید به اندازه جلادش بیرحم باشد... ‼️هشدار‼️عوارض جانبی: در حین و یا بعد از خواندن این کتابها، ممکن است دچار: - واکنش های غیرقابل کنترل - فحاشی به شخصیت ها، روند داستان و یا حتی شخص شخیص نویسنده - تحسین یا شک کردن به مغز و هوش خودتان بابت حدس های درست و غلطی که در طول داستان زدید - نیاز سریع به پیدا کردن قربانی بعدی و اسپویل کردن داستان برای او - میل شدید به قرار گرفتن جلوی آینه و صبحت کردن با فرد مقابلتان(که احتمالا تصویر خودتان است) " تموم شد؟ یه لحظه صبر کن؟ اصلا اخرش چی شد؟ یعنی....؟؟؟ پس.... اره خودمم حدس زده بودم ... ولی اخه.... اصلا مگه..... نه نه نه نه" پ.ن: بروز این عوارض پس از خواندن کتاب های موجود در لیست کاملا طبیعی و قابل درک میباشد و در صورت نداشتن هیچکدام از عوارض و علائم اشاره شده نیاز است در سلیقه و سبک مورد علاقهتان تجدید نظر کنید.
1 | |
2 | |