@Asma_

9 دنبال کننده

کانالمون🌱🪴

نمایش همه

1403/9/16

کتاب داستان فاطمه زندگینامه حضرت زهرا(س)ست. نویسنده این کتاب داستان بریده بریده رو هم نوشته  و سبک نگارش هردو کتاب مثل همدیگه‌اس
یعنی به زبان خودمونی و خیلی روانه که بازهم تو این کتاب برای من اذیت کننده بود.
باوجود اطلاعات تاریخی خیلی خوبی که تو کتاب بود که ممکنه بعضی هاشون رو تاحالا نشنیده باشید و همه اشون هم با سند و مدرک بودن ، اما سبک نگارش کتاب جوری بود که ناخوداگاه حس میکردم کتاب جدی نیست و خیلی تحت تاثیرش قرار نگرفتم. در این کتابم مثل کتاب دیگر نویسنده مکالمات بین اهل بیت با لحن خیلی خودمون نوشته شده بود که جالب نبود به نظر من.
ایراد بعدی کتاب این بود که صرفا مسائل تاریخی رو بیان نمیکرد و یه جاهایی به عمر و ابوبکر کنایه میزد که باعث میشه برای اهل تسنن مناسب نباشه اگرچه که خیلی از منابع استفاده شده کتب اهل تسنن هستن.(حس میکنم به خاطر کنایه های کتاب فردی که شیعه نیست بدون دیدن اسناد و منابع روی عقیده خودش پافشاری و لجبازی میکنه)
شاید خواندن این کتاب برای نوجوانان  لذت بخش باشه.
اگر میخواید این کتاب رو بخونید قبلش نمونه کتاب رو بخونید و اگر باهاش میتونستید ارتباط بگیرید کتاب رو تهیه کنید.

1403/8/9

اوایل کتاب به نظرم زیاد جالب نبود ولی هرچی جلوتر رفتم جذاب تر شد
همه‌امون میدونیم که خیلی از رنج‌هایی که تو زندگی تجربه میکنیم بخش عمده‌اش به خاطر هیجانات و نوع برخورد ما با اون اتفاقه
و یکی از اشتباهاتی که اغلب ماها مرتکبش میشیم اینه که به جای درست تجربه کردن اون هیجان ، یا بیش از حد درگیر اون هیجان میشیم یا از اساس انکارش میکنیم(چون بهمون گفته شده هیجانات منفی نباید وجود داشته باشن)
این کتاب به شما کمک میکنه که زندگی خودتون رو بهتر کنید و با زندگی کنار بیاید
چون هیچ کس نمیتونه تو زندگیش رنج و درد رو تجربه نکنه و از دستش قصر دربره
باید یادبگیریم چطور با هیجاناتمون کنار بیایم و به جای متوقف کردن زندگی ، با احساساتمون هرچقدرم سخت ، به راهمون ادامه بدیم
بخش جذاب کتاب به نظر من بیان تحقیقات و نتایج برخی از آزمایشات و مطالعات روانشناسی بود
در انتهای کتاب درمورد انعطاف پذیری هیجانی به کودکان به عنوان والد و انعطاف پذیری هیجانی در محل کار بحث شده بود.
اما به طور کلی مراحل انعطاف پذیری هیجانی رو اینطور گفته بود:
رویارویی با هیجان>فاصله گرفتن>دنبال کردن ارزش‌های خود>پیش رفتن>رشد.

1403/6/29

📚سرباز روز نهم
این کتاب، چهارمین کتابی بود که درمورد زندگی شهید مصطفی صدرزاده می‌خوندم و میتونم بگم کامل ترین و بهترینشون بوده.
در کتاب خاطرات مربوط به کودکی و فعالیت هاشون در دوران نوجوانی و جوانی ، ازدواج ، طلبگی وشیوه کسب درامدشون بیان شده بود. فعالیت های فرهنگی شهید نسبت به دیگر کتاب های زندگینامه بیشترین جزئیات رو داشت که برای الگوگیری مناسب بود. در بخش مربوط به اعزام به سوریه جزئیات یکسری از عملیات هایی که شهید در اونها اسیب دیدن یا فرماندهی عملیات رو به عهده داشتن بیان شده بود و جوری نبود که خواننده گیج یا کسل بشه و سیر زمانی حوادث با وجود مصاحبه کننده ها متعدد رعایت شده بود.
مصطفی صدرزاده یه سربازی واقعی برای اسلام بود. کسی که وقتی پاش رو در هر مسیری می‌گذاشت ، اول از همه رضایت خدا رو در جزئی ترین و پیش پاافتاده‌ترین مسائل در نظر می‌گرفت و اون کار رو به بهترین حالت ممکن به انجام می‌رسوند.
اگر میخواید در محیطی که هستید کار فرهنگی کنید و روی دیگران تاثیر مثبت بگذارید ، حتما حتما درمورد شیوه فعالیت های فرهنگی این شهید و دغدغه هاشون بخونید و کارهای این شهید رو الگوی خودتون قرار بدید.
 یادم رفت جالب ترین و مهم ترین ویژگی این کتاب رو بگم
کنار یکسری از خاطرات ، کیو ار کدی قرار داره که میتونید فیلم های مربوط به اون خاطره رو ببینید که شاید قبلا جای دیگه ای ندیدید.
و اینکه اگر می‌خواید بهتر این شهید رو بشناسید پیشنهاد میکنم در کنار این کتاب ، کتاب اسم تو مصطفاست رو هم بخونید که مکمل این کتابه وخواندن رنج ها ، خاطرات و همراهی های همسرشون با شهید صبر و استقامت در مسیر رو بهمون یاد میده .

1403/6/8

چندماه پیش می‌خواستم کتاب رو بخرم اما قیمتش وحشتناک بود تا اینکه تصادفا این کتاب رو تو دانشگاه دیدم و قرض گرفتمش.
یه کتاب مقتله که داستان رو از مرگ معاویه شروع میکرد و بعد از رسیدن اهل بیت به مدینه تموم میشد و پر از نشنیده ها و اطلاعات تاریخی جدیدی بود که نمی‌دونستم و از این نظر ارزش خوندن داره اما طرز بیان نویسنده، مخصوصا اوایل مطالعه کتاب ادم رو خیلی اذیت می‌کرد و من یه جاهایی حس می‌کردم دارم رمان اینترنتی میخونم:/
البته کم کم عادت می‌کنید و لحن کتاب موقع بیان مسائل مربوط به کربلا جدی تر میشه طبیعتا .
پشت جلد کتاب هم گفته شده بود که برای ارتباط بیشتر مخاطب با کتاب، داستان رو به صورت خیلی خیلی خودمونی و محاوره‌ای و پر از شوخی‌های عجیب بیان کردن که من این موضوع رو نمی‌پسندیدم و یه جاهایی کلافه می‌شدم بابتش
ولی شاید اگر این سبک نوشتار رو یه نوجوان امروزی بخونه براش خیلی جذاب باشه 🤷‍♀
دلم می‌خواست لااقل سخنان ائمه رو جدی و ادبی بیان میکردن تا احترام و اهمیت بیشتری به سخنانشون گذاشته بشه
اما درکل با خوندنش اطلاعاتم خیلی بالاتر رفت و از مقتل قبلی ای که خونده بودم یعنی کتاب روضه خیلی مفصل تر همه چیز رو توضیح داده بود.
پ.ن: توطاقچه تخفیف۵۰درصدی خورده و ۵۱۴ صفحه اس

1403/5/21

اضافه گویی های کتاب زیاده و راهکار عجیب غریبی برای کنار اومدن با سوگ نمیده  اما کتاب خوبی بود برای من چون
هدفش بیان این نکته است که  در فرهنگ ما(چه امریکایی چه ایرانی ) دید درستی درباره سوگ وجود نداره و همه توقع دارن ادم‌ها بعد از ۴۰ روز به زندگی عادیشون برگردن و بعد از یکسال همه چی رو فراموش کنن
ادم‌ها تو ناخوداگاهشون فکر میکنن که مرگ برای همسایه‌اس درحالی که اینطور نیست و همه ما سوگ رو تجربه کردیم و خواهیم کرد
پس کنار اومدن باهاش مهارتیه که هر انسانی باید یاد بگیرتش
این کتاب یه کتاب روانشناسی نیست بلکه بیشتر یه کتاب برای همدردی با فرد سوگواره
خوندنش باعث میشه بفهمید که اگر دیگران این احساساتی رو که الان دارید تجربه میکنید درک نمی‌کنن به این معنی نیست که شما عجیبید
بلکه جامعه و مردم (حتی کسانی که خودشون یه زمانی سوگوار بودن) نمیخوان بروزشون بدن و بپذیرن‌اشون.
و درنهایت با خوندن تجربه دیگران از سوگ ، شما دید بهتری پیدا می‌کنید و یاد میگیرید چطور باید با فرد سوگوار برخورد کنید!

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

دلایلی برای زنده ماندن

صراط
          عین صاد می‌گوید بعضی‌ها دنبال آنند که برای خود عشقی بسازند. اما مگر ما بی‌عشقیم. ما از عشق‌ها سرشاریم. نشانش هم همین دویدن‌های ماست برای پول، لذت و قدرت. مسئله "کدام معشوق؟" است. ما باید آن‌ها را با هم مقایسه کنیم و آن را که پاسخگوی تمام نیاز‌های ماست، انتخاب کنیم.

حالا تو نیاز به خلوتی داری تا خودت را مرور کنی، نیاز‌های خودت را بیابی و ارزیابی‌ای از استعدادهایت داشته‌باشی. و اینکه آیا راهی که دیگران جلوی پایت می‌گذارند، راه درستی است؟
با این خلوت تو باید تلاش برای شناخت معبودها را آغاز کنی. به فرض که به هر کدام از این معبودها روی آوری، چه چیز به تو می‌دهند؟ در مقابل چه ازت می‌گیرند؟
حال باید این معبودها را با هم بسنجی. سود کدام بیشتر است؟ کدام یک پاسخگو نیازهای بیشتری است؟
سوالی که اینجا پیش می‌آید این است که ملاک انتخاب ما چیست؟ ملاک حق است. خب پس حق چیست؟ حق را باید براساس نیازها شناخت. و برای شناختِ جامع نیازها باید از کسی کمک گرفت که تو و محیط اطرافت را آفریده و تنظیم کرده است.
تو با طی این مراحل به ایمان می‌رسی. تسلیم حق می‌شوی. یعنی بر عصیان، عصیان می‌کنی.
با کسب ایمان از خودت متولد می‌شوی. و صاحب دو من می‌شوی. منی که بودی و منی که شدی. و به محض تولد، درگیری آغاز می‌شود. چون منافع دو من با هم متفاوت و متضاد است، برای همین است که درگیری اجتناب‌ناپذیر است.
و تویی که از دو تا شدن مسیر و درگیری همه‌جانبه به عجز و اضطرار رسیدی، منتظر بلاها و ضربه‌ها هستی تا تو را از این عجز نجات دهد.
و تازه این آخر کار نیست که در مراحل و کلاس‌های بالاتر، همین چیزهایی که تو را تا اینجا بالا آورده‌اند، سد راهت می‌شوند و باید به ریسمان خدا چنگ بزنی، تا خودش تو را بالا برد.

عبادت، ریاضت، خدمت به خلق و شهادت مادامی که از امر او الهام نگیرد ارزش ندارد. مهم عبودیت است و اطاعت. صراط راه میانبر است به همین عبودیت و اطاعت.
نقش ثابت ما عبودیت است و اطاعت. با این نقش ثابت می‌توانیم در هر جایی و هر شغلی حاضر شویم. البته اطاعت امر می‌خواهد. امر به مهم‌ترین کار تعلق می‌گیرد. و کاری اهمیت بیشتر دارد که زمانش محدود تر باشد، جبران و بدلی نداشته باشد، صاحبش بی‌ظرفیت‌تر باشد و نیازمند تر و سودش هم بیشتر.
تو در هر لحطه به مهم‌ترین کار می‌پردازی، و هر گاه کارِ مهم‌تری یافتی، کارَت را تغییر می‌دهی.
با این دید دیگر اینکه کجا هستی اهمیت ندارد، این تو هستی که در هر موقعیت می‌توانی رشد کنی و یا خسارت ببینی.

در این کتاب، تمام مراحل این مراحل را در ام‌الکتاب، سوره حمد، مرور می‌کنیم.

داستان فاطمه

داستان فاطمه