دزد کتاب
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
داستان این کتاب که برای نوجوانان به نگارش در آمده درباره دختری با نام «لیز» است که در زمان جنگ دوم جهانی در آلمان نازی، تحت سرپرستی خانواده ای نسبتاً فقیر به زندگی خود ادامه می دهد و با تشویق ها و حمایت های پدر خانواده خواندن را به بهترین شیوه می آموزد و وقت خود را با مطالعة کتاب های اندک می گذراند. اما در آلمان هیتلری، هیچ کس روی آرامش را نمی بیند. خانوادة سرپرست لیز با وجود فقر و خطر بسیار از سوی نازی ها، دوستی یهودی را در خانه خود پنهان می کنند و همه اعضای ساکن در خانه با ترس و پنهان کاری دست به گریبان می شوند. جنگ وسعت می یابد، دوست یهودی ناگزیر به ترک خانه شده و دستگیر می شود. لیز، روزهایش را با بیم و امید می گذراند و سرانجام روزی آنچه نباید، اتفاق می افتد و پدر و مادر خوانده اش در بمباران متفقین چشم از دنیا می بندند. قلب لیز با گذشت زمان غم از دست دادن آنها را بهتر تحمل می کند. او پس از جنگ در یک خیاطی به کار مشغول می شود. روزی مردی در محل کارش سراغش را می گیرد و لیز خیلی زود دوست یهودی را باز می شناسد.
لیستهای مرتبط به دزد کتاب
پستهای مرتبط به دزد کتاب
یادداشتها
1401/7/8
1401/8/9
1402/10/29
1401/12/28
1402/7/23
تا همین الان دقیقا پنج روز از شروع همراهی من با کتاب دزد میگذره. پنج روزی که همراه لیزل ممینگر و گاها رودی اشتاینر خیابون های هیمل رو قدم زدم، از خونه شماره 33 گذشتم، از خیاط خونه آقای اشتاینر، رودخونه و پل چوبی، کلیسا و خیابون گرانده هشتم و کتابخونه خانم شهردار. همراه لیزل و هانس هوبرمن روی قوطی های رنگ توی زیرزمین می نشستم تا مرد آکاردئون زنِ چشم نقره ای خوندن یادم بده، با رودی و تامی توی خیابون فوتبال بازی میکردم، به زاوکرل زاومنش گفتن های رزا عادت کرده بودم و هر از گاهی به مکس واندربرگ سر میزدم تا براش از زندگی روزمره ای که از دیدنش محروم بود تعریف کنم. این کتاب تموم شد ولی یه تیکه از قلبم برای همیشه لای صفحات این کتاب میمونه. میذارم ذهنم چند روزی کتابو هضم و تحلیل کنه و بعد میرم سراغ فیلمش.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/4/26
1402/1/19