یادداشتهای N.Z.Hajali (35) N.Z.Hajali 1404/5/14 محدوده ی مرگ جلد 1 کاترین آردن 4.3 21 قشنگ بود ولی ترسناک نبود. 0 1 N.Z.Hajali 1404/5/11 یادم دادی شجاع باشم جنیفر ای. نیلسن 4.3 9 عااااااالی ولی پایانش بهم نچسبید. 0 1 N.Z.Hajali 1404/4/26 پدر، عشق و پسر سیدمهدی شجاعی 4.5 161 ؟ چطور ممکن است کتابی آنقدر زیبا باشد؟ به معنی واقعی کلمه توی وصف کلمات نمی گنجد. حتی اشک را هم به اشک ریختن وادار می کند. فقط توی هشتاد و دو صفحه دل آدم را می برد. 0 2 N.Z.Hajali 1404/4/15 دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 125 جزو معدود کتابای ایرانی بود که واقعا دوستش داشتم. با اینکه ته کتاب نوشته ترسناکه ولی اصلا ترسناک نبود. 0 0 N.Z.Hajali 1404/4/12 شکارچیان مجازی؛ چشم ذهن جلد 1 جیمز دشنر 4.1 26 خیله خب باید بگم انتظارم بیشتر بود. کتاب دیگری از جیمز دشنر خوانده بودم که فوق العاده بود و وقتی این کتاب را شروع کردم خیلی ذوق داشتم و با خودم گفتم حتما خیلی خفن تموم میشه با این حال روند کتاب اون پستی و بلندی ای رو که انتظارش رو داشتم نداشت و پایانش چیزی که انتظارش را می کشیدم نبود. ولی اگر قصد مقایسه با مجموعه کتاب دونده هزارتو جیمز دشنر رو نداشته باشم عالی بود. 0 1 N.Z.Hajali 1404/4/5 افصون جلد 1 سیج انجی 3.6 20 عالی عالی عالی فقط یک سوال داشتم؛ کتاب گفته بود که وقتی کسی جادو یاد میگیرد چشمانش سبز می شود ولی جینا وقتی جادو یاد گرفت چشمانش سبز نشد. چرا؟؟ 0 1 N.Z.Hajali 1404/3/21 شگفت زده برایان سلزنیک 4.1 6 عالی. انگار هم توی سینمایی هم داری رمان می خوانی. تصویر های فوق العاده جذاب. 0 1 N.Z.Hajali 1404/2/10 شاه دزد کورنلیا فونکه 4.2 15 عالی بود ولی چون داشت با واقعیت کار می کرد آخرش که جادو اومد واقعا یکجوری بود با اینکه واقعا باال بود که سیپیو بزرگ شد. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 1 N.Z.Hajali 1404/1/19 روباهی به نام پکس جلد 1 سارا پنی پکر 4.0 65 من روباه ها را خیلی دوست دارم. کتاب قشنگی بود اما میتوانست بهتر هم باشد. از شخصیت وولا خوشم اومد و واقعا نکته ی جالب کتاب حرف زدن روباه ها بود. واقعا نکته جالبی بود. 0 2 N.Z.Hajali 1404/1/9 واژه ها در آتش جنیفرای. نیلسن 4.5 18 یعنی کار خانم نیلسن فوق العاده است! ایده ی جالب ، روند سریع، شروع و پایان خوب و ... این هم یکی از شاهکار های دیگه ی این نویسنده. حتما کتاب های این نویسنده را بخوانید. 0 3 N.Z.Hajali 1404/1/4 یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 77 یعتی واقعا هیچی نمی تونم بگم. اگر نخونید نصف عمرتون رفته! واقعا قشنگه. من کلا کتابای جنیفر ای نیلسن رو خیلیییییییی دوست دارم. 0 1 N.Z.Hajali 1403/12/29 مدرسه جاسوسی: گروگان گیری جلد 1 استوارت گیبز 4.2 27 سروته خوبی داشت ولی کند بود . من پیشنهاد نمی کنم. 0 1 N.Z.Hajali 1403/12/28 نجات جنیفرای. نیلسن 4.4 11 فوق العاده بود! واقعا قلم جنیفر ای نیلسن رو دوست دارم. پیشنهاد می کنم حتما بخونید. 0 1 N.Z.Hajali 1403/12/11 قرنطینه جنیفرای. نیلسن 4.3 72 فقط میتونم بگم عالی! 0 2 N.Z.Hajali 1403/11/25 آرتمیس فاول و ماجرای شمال اوئن کالفر 4.0 8 نمی دونم چرا ولی نمی تونستم کتابرو مدت طولانی دستم بگیرم و بخونم. انگار کشش نداشت . شاید بخاطر اینه که این مدت ۸ تا کتابو باهم می خوندم نمی دونم ولی انتظارم کمی بیشتر بود جلد قبلیش فوق العاده بود ولی این جلدش خوب نبود. بزرگ ترین نکته ی منفی کتاب پراکندگی داستان بود که یکهو وسط فصل میگفت پاریس و شروع می کرد اونور داستان و افراد دیگه رو می گفت و تو تازه بعد از خوندن ۵ صفحه می فهمی رفته یه جای دیگه و مجبور میشی بری عقب دوباره بخونی . کاش حداقل فصل ها کوتاه بود و بجای این فصل ها جابه جا میشد. ولی بازم این مجموعه رو دوست دارم جون در عین تخیلی بودنش آدم حس نمی کنه که توی کتابه آدم حس می کنه توی یه دنیاست. بعضیا منظورم رو می فهمند🙃 1 5 N.Z.Hajali 1403/11/19 سفر به آن سوی دریاها مهدی میرکیایی 4.5 61 عالی بود و به زبان ساده برای نوجوانان روان بود. من خودم خیلی تاریخ دوست داشتم و این کتاب خیلی کمکم کرد. عین یه رمان 0 2 N.Z.Hajali 1403/11/1 آنی شرلی در گرین گیبلز، کمیک استریپ لوسی مود مونتگمری 3.8 5 واقعا تصویر گری اش جالب نیست. ولی کوتاه و مختصر است و این نکته ی مثبت است. ولی اول خود کتاب رو بخونید 0 3 N.Z.Hajali 1403/10/28 مجموعه دونده ی هزارتو (۵ جلدی) جیمز دشنر 4.7 9 دیگه هیچی نمی تونم بگم. مگه قشنگ تر از این کتاب هم داریم؟انگار داشتم فیلم میدیدم.هیجانی. نفس گیر . قبل از خواندن کتاب هیچوقت فکر نمی کردم یک کتاب بتونه انقدر هیجانی و باحال باشه.کاش ادامه داشت واقعا ناراحتم که انقدر زود تموم شد . کاش دوباره میتوانستم هیجان اون لحظه هارو بچشم🍩 0 6 N.Z.Hajali 1403/10/28 سفر به مرکز زمین 3.9 7 این دو ستاره رو فقط بخاطر قسمت های علمی تخیلی اش میدهم. واقعا از ژول ورن انتظار بیشتری داشتم. روند کتاب به شدت کند بود البته من این نسخه رو نخوندم من از مجموعه کلاسیک افق خوندم واقعا کند بود و توصیه نمی کنم. ولی دور دنیا در هشتاد روز انصافا خوب بود. 0 2 N.Z.Hajali 1403/10/28 دونده هزارتو؛ کد تب جلد 5 جیمز دشنر 4.5 25 مثل همیشه عالی بود. کار جیمز دشنر واقعا خوبه. این کتاب خیلی خوب بود و همینطور خفن و راز هایی فاش می شد که هیچوقت فکر نمیکردم.ولی یک مشکلی که داشت ذهنیتت رو از بین میبره نسبت به کتاب . اگر تا جلد سه خوندین و دیگه بنظرتون همین ذهنیت باحاله دیگه پنجشو نخونید. ولی با این حال مثل همیشه نفسگیر و جذاب🍒 0 2