یادداشتهای محدثه تقوی راد (31)
1402/7/3
شروع از کشف نفت در آمریکا راکفلر و استاندارد اویل و نفت آمریکا روچیلد و برادران نوبل و نفت شمال غرب آسیا و شرکت حمل و نقل شل نفت جنوب غرب آسیا و شرکت رویال داچ تقسیم عثمانی بین انگلیس و فرانسه تشکیل سازمان ملل اکتشاف نفت عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس شروع جنگ جهانی دوم شروع تفکر خودمختاری آذربایجان و کردستان( سال ۱۳۲۴ شمسی) داستان نفت ایران و مصدق و عملیات آژاکس تشکیل اوپک
1402/6/30

افطار در کلیسا جلد 9
4.6
ابتدای این کتاب با برقراری سلسله صفوی و به طور خلاصه روند این سلسله در ایران شروع می شه. نحوه عادت کردم مردم به قلیان در ایران ورود کشیش های اروپایی ها به عنوان سفیر به ایران و روابط شاه عباس با آن ها روابط متفاوت شاه های سلسله صفوی با اروپاییان داستان وان
1402/3/23
‼️❌‼️❌ اشاره های واضح به متون کتاب کار تاجران در آفریقا گول زدن آفریقایی ها با پول های ساده خود آفریقایی ها که از جنس صدف و مرجان بود و به دست آوردن ثروت های هنگفت در ازای دریافت پول های واقعی از اروپاییان انقلاب کشاورزی🤔 نحوه تاسیس شرکت های سهامی و بورس چگونگی تغییر سبک زندگی اروپاییان بعد از سرازیر شدن ثروت در قسمت خورد و خوراک تاریخچه ساندویچ🤭 اشاره کوچک به چگونگی شروع انقلاب صنعتی گردش ثروت و بی رحمی به افراد خود(آب قانون منع کار کودکان از اینجاها چشمه می گیره، کار کودکان ۴ ساله و هفت ساله در کارخانه آخه😕) ⬅️روچیلدها