یادداشتهای Haniyeh samani (19) Haniyeh samani 1403/6/24 اما جین آستین 3.3 39 به نام خدا :))) سفرم به هایبری(مکانی که اِما و دوستانش آنجا زندگی میکردند) تقریبا یک هفته پیش به پایان رسید. اوایل، زیاد حال و هوای هایبری به مذاقم خوش نمی آمد. ولی به مرور زمان که با اِما و ماجرا هایش همراه شدم، احساس کردم که به من خوش می گذرد. کتاب زیبایی بود، هرچند که به اندازه ی کتاب غرور و تعصب از آن لذت نبردم،ولی همراه شدن با دختری پرجنب وجوش مانند اِما و خواندنِ تمام افکارش، درحالی که دارد برای دوست بیچاره اش هریت اسمیت شوهر برگزیده ای انتخاب می کند تجربه خوبی بود. 0 8 Haniyeh samani 1403/4/18 به امید دل بستم لان کالی 4.3 101 به نام خدا اگر بخوام وجود شخصیت های همجنسگرا رو نادیده بگیرم، می گم که با کتاب جذاب و بسیار خوبی مواجه شدید جدا از این مسئله، من خیلی خیلی این کتاب رو دوست داشتم طوری که توصیفش در توانم نیست. جمله های بسیار زیبایی داره که گاهی اشکی رو جاری میکنن، تورو میخندونن و یا چیزی بهت یاد میدن وبه دلیل اینکه ال جی بی تی خیلی برام جذاب نیست، یک ستاره کمتر بهش میدم :))) 1 9 Haniyeh samani 1403/3/11 شکار و تاریکی ادوگاوا رانپو 3.8 41 به نام خدا کتاب بسیار عجیبی بود! ساده و روان بود. اول خیلی شیک و مجلسی سرنخ ها رو خیلی واضح بهتون میده که سبب میشه با خودتون بگین، "خیلی ساده بود، خودم فهمیدم مجرم کیه" ولی خب خبر ندارین که اقای رانپو چه تخیل عجیبی داره. پایان کتاب باز بود. و خب راستش رو بخواین فکر میکنم سبک نوشتن اقای رانپو هم مثل شوندی اوئه هستش (وقایع بیمار گونه و وسواس آمیز) البته من از کتاب های دیگه ی اقای رانپو خبر ندارم، شاید دارم اشتباه می کنم. و در پایان نمیدونم بهش چند ستاره بدم، اصلا بهش ستاره بدم یانه. 0 3 Haniyeh samani 1403/1/13 سفر به انتهای دنیا جودی لین اندرسن 4.2 28 (به نام خدا) خیلی دوسش داشتم، برام جالب بود که دنیای ما دنیاِ موازی اونا بود.اگه کتاب های فانتزی رو دوست دارین حتما این کتاب رو انتخاب کنین و بخونیدش. 0 8 Haniyeh samani 1402/12/23 سلام بر ابراهیم: ادامه زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی جلد 2 گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 (به نام خدا) این کتاب یکی از بهترین کتابهایی میشه که طول عمرتون خوندید. زندگینامه شهید ابراهیم هادی به زبان بسیار ساده نوشته شده و خواننده میتونه خیلی راحت باهاش ارتباط بگیره. این کتاب مسیر زندگی خیلی از انسان ها رو میتونه تغییر بده 0 6 Haniyeh samani 1402/12/10 سلام بر ابراهیم: زندگینامه و خاطرات شهید ابراهیم هادی گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.6 190 کتابی که می تواند زندگی انسان های زیادی را تغییر دهد. پیشنهاد میکنم حتمااا بخونیدش. 0 3 Haniyeh samani 1402/12/4 بنفشه های عمو نوروز محمدهادی محمدی 3.0 3 من از این کتاب فقط و فقط تصاویرش رو دوست داشتم. 0 2 Haniyeh samani 1402/11/22 خاطرات صددرصد واقعی یک سرخپوست پاره وقت شرمن الکسی 4.0 55 واقعا کتاب قشنگی بود، تابحال کتابی که از زبان یک سرخ پوست رو نخونده بودم، بنظرم برای شروع خوب بود. متنش ساده و روان بود. تصویر های طنز و جالبی هم داره که باعث میشه راحت اتفاقات رو تصور کنین.جز کتاب های بود که باهاش میخندید و گریه میکنید. از اون کتابایی بود که شما رو جذب خودش می کنه. 0 0 Haniyeh samani 1402/9/15 بلندیهای بادگیر امیلی برونته 3.7 127 عالی بود. من واقعا جذبش شدم. 0 25 Haniyeh samani 1402/9/15 خردم کن جلد 1 طاهره مافی 4.1 125 از نظر من خیلی عالی بود.غرق در کتاب شده بودم و یکهو دیدم که صفحه اخر pdf رو دارم میخونم. شخصیت های کتاب هم جالب بودن ( مخصوصا کنجی 😂😭) 0 8 Haniyeh samani 1402/9/9 سفر به مرکز زمین کتلین اومستد 3.9 2 از پایان کتاب زیاد خوشم نیومد. ولی درکل خوب بود. 0 0 Haniyeh samani 1402/8/24 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 73 زیبا بود. با این کتاب میخندید و گریه میکنید. در طول کتاب، اصلا به همچین پایانی فکر نکردم. ولی خب بعضی جاها ترجمه اش(شاید هم مشکل از ترجمه نبوده) خوب نبود و فهمیدنش کمی مشکل بود. 0 13 Haniyeh samani 1402/8/15 داستان های خوب برای دختران جسور و بلند پرواز النا فویلی 4.0 7 عالیه 0 2 Haniyeh samani 1402/8/8 باغ خرمالو هادی حکیمیان 3.7 15 کتاب خوبی بود. ولی جوری نیس که بگم کتابیه که خیلی اطلاعات میده بهتون، بنظرم از کتابخونه یا از کسِ دیگه ای قرض بگیرین بهتره. 0 5 Haniyeh samani 1402/8/6 پسرک، موش کور، روباه و اسب چارلی مکیسی 4.2 215 خیلی خیلی عالی . 0 6 Haniyeh samani 1402/8/6 و آنگاه هیچکس نماند آگاتا کریستی 4.4 80 اولین کتاب با ژانر جنایی که خوندم😭😂 خیلی باحال بود، اون شعره که اصلا خیلیییی برگ ریزون بود. پیشنهاد میکنم بخونیدش. به کتاب دیزی دارکر هم شبیه هست. 0 7 Haniyeh samani 1402/8/5 مادربزرگ سلام رساند و گفت متاسف است فردریک بکمن 4.1 61 قشنگ بود، پیشنهاد میکنم بخونیدش. اولین کتابی که از فردریک بکمن خوندم این بود. 0 2 Haniyeh samani 1402/8/5 بریت - ماری اینجا بود فردریک بکمن 4.1 56 پیشنهاد میکنم حتما بخونیدش، بنظرم واقعا قشنگه. رمانی هیجان انگیز، شاد و روحیه بخش که حقیقت زندگی را بیان می کند 0 3 Haniyeh samani 1402/8/5 سم هستم، بفرمایید داستین تائو 3.4 107 بنظرم قشنگ بود. یکم غمگین بود 🥺. اخرش ولی مشخص نمیشه که چجوری جولی و سم از طریق موبایل باهم ارتباط دارن. من نظر بقیه رو که پرسیدم بعضیا میگفتن که خسته کنندس، چونکه هی جولی زنگ میزنه به سم و همینجوری داستان ادامه پیدا میکنه. 0 3