یادداشتهای فاطمه خدابخشی (21)
1404/4/30
یک داستان تمیز و جذاب از پسرهایی که برای خوردن میوههای رسیده و شیرین، بیاجازه وارد باغ کیانوش میشوند. از کیانوشی که به موقع مچ بچهها را میگیرد و کتکشان میزند ولی همین کیانوش و بچههایی که با هم درگیرند، در مقابل دشمن متحد میشوند و اختلافشان را فراموش میکنند. و خلبانی که بمب بر سر مردم ریخته و بعد اسیر میشود. و نوجوانی که با غلبه بر ترسش و با خاطرات مقاومت پدربزرگش در برابر روسها، راهحل را پیدا میکند. همهچیز داستان، بعد از این جنگ ۱۲ روزه برایم آشنا بود و البته خیلی دوستداشتنی. قلم آقای عزتیپاک روان و زیباست. البته عمو کیانوش دست به فحشش خوب است و در ابتدای داستان، بچهها و صدام را بینصیب نمیگذارد. داستان مناسب بالای ۱۳ سال است. این داستان جوابیست به همهی آنهایی که دربارهی #دفاع_مقدس به جای نوشتن از حماسهی #شجاعت و #مقاومت از #ترس و #سیاهی(#ضد_جنگ) مینویسند. داستان کتاب با فیلمنامهاش تفاوتهایی دارد ولی قطعا اقتباس از این کتاب زیبا، انتخاب بهجا و خوبی بودهاست.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1404/4/19
🔸در این کتاب، یوزف بههمراه پدرش در اسرائیل زندگی میکنند. کسی نمیداند او عربی فلسطینیست و نام اصلیش یوسف است. پدر یوسف یکی از فرماندهان قَسّام است و با دوستانش، سالها درحال برنامهریزی برای طوفانالاقصی بودهست. یوسف برای جمعآوری اطلاعات با پسر خاخام کاهانه، دوست میشود و اتفاقات جذابی در طی داستان روی میدهد و در نهایت، کتاب با خروج یوسف و پدرش از اسرائیل و شروع عملیات طوفانالاقصی تمام میشود. 🔹داستان در برخی قسمتها، مطابق تصورات یا حقایقی که از اسرائیل یا غزه میدانیم نیست ولی باید بهنویسنده حق داد، چون اطلاعاتی بیشتر از این هم از این مناطق در دسترس نیست. با این حال از چند پسری که کتاب را خوانده بودند، پیگیر شدم و خیلی دوستش داشتند، مخصوصا که بهقول خودشان: "خیلی کُماندوییه."😄 🔸این کتاب را برای سنین ۱۰ تا ۱۳ سال توصیه میکنم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.