یادداشتهای مهدیه میرزاپور (11) مهدیه میرزاپور 1403/4/19 سلیمانی عزیز لیلا موسوی 4.6 18 مجموعه ای از خاطرات درباره شهید سپهبد سلیمانی بود که کوتاه هم هست و راحت خوان 0 1 مهدیه میرزاپور 1403/4/1 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 155 این کتاب مثل یه شربت خنک تو گرمای تابستون بود پیشنهاد میکنم بخونیدش 0 0 مهدیه میرزاپور 1403/3/21 سرت را از زندگی ام بکش بیرون: راهنمای رک بودن برای دختران خوب الگزاندرا رینوارت 2.9 2 این اثر مطابق با شرایط و فرهنگ جامعه غربی نوشته شده بنابراین شاید خیلی از قسمتاش به درد ما نخوره اما خب نکاتی داشت که میشد ازش استفاده کرد. در ابتدای کتاب چون دغدغه های مطرح شده، دغدغه های من نبود عملا حوصله ام سر رفت و حتی درباره اینکه خوندن کتاب رو ادامه بدم یا نه مردد شدم. اواسط کتاب برام جالب بود و نکات خوبی داشت در مواجهه با افراد نزدیک چطوری صراحت داشته باشی و ... دو فصل پایانی کتاب درباره بارداری و بچه داری و ارتباط با پارتنر صحبت میکرد که واقعیات اش مطابق با شرایط خیلی از مادر ها و همسر ها بود و اون بخش ها خیلی مفید تر از ابتدای کتاب بود. 0 2 مهدیه میرزاپور 1403/3/9 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 231 امشب کتاب "تنها گریه کن" رو تموم کردم یه متن به شدت روان داشت، نویسنده از کلمات ساده و مناسب استفاده کرده بود و همین کتاب رو راحتخوان میکرد. فضاسازی خیلی خوب بود و اتفاقات در خلا رخ نمیداد. از نظر محتوا هم عالی بود... این میزان صبر و استقامت زینبوار فقط از مادرای قوی برمیاد... پیشنهاد میکنم بخونیدش... تو فصلهای آخر دلتون میخواد واقعا "تنها گریه کنید" 0 0 مهدیه میرزاپور 1403/2/29 دارزن: زندگینامه داستانی اصغر اقلیدی از روزهای انقلاب تا اسارت در زندان های حزب کومله طاهره کوهکن 4.3 7 از نظر ساختاری و نوشتاری خیلی ضعف داشت کارکتر هایی رو وارد داستان میکرد یهو و تو اصلا نمیتونستی در لحظه بفهمی این کیه و چجوری اومده انگار مثلا طرف فکر بکنه تو همه کارکتر ها رو میشناسی و یه داستان رو بگه در حال که تو هیچ شناختی نداری😂 فقط یه نکته اش خیلی جالبه که با خوندم بخش پایانی هر چی بیشتر پی میبری که کومله و دموکرات چقدرررر آزار میدن مردم رو و هر ظلمی در حق مردم میکنند🤦♀ 0 0 مهدیه میرزاپور 1403/1/30 آب نبات پسته ای مهرداد صدقی 4.3 69 سری آبنبات ها کتاب های مشهوری شدند و منم به خاطر همین خوندنش رو شروع کردم. از جهت طنز واقعا خوب بود ، داستان پردازی و فضا سازی زمان گذشته و اوایل انقلاب خیلی خوبه. دیالوگ ها خیلی خوب بودند اما یه نقدی که به کتاب دارم اینه که کاش از تیکه های +۱۸ استفاده نمیشد... 0 1 مهدیه میرزاپور 1402/11/10 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 81 تاوان عاشقی واقعا اسم برازنده ای برای این کتاب بود فراز و نشیب رسیدن دو تا عاشق با کلیومتر ها فاصله... لذت بردم از خوندنش قلم آقای جعفری روایت رو خواندنی تر کرده بود 0 3 مهدیه میرزاپور 1402/11/8 همپای مسافر اردیبهشت مهدی قزلی 3.7 12 روایتی از حاشیه نگاری دیدار رهبر انقلاب با مردم شریف کردستان متن روان و جالبی داشت روایت های هر قسمت کوتاه هستند و میتونید روزانه یک پارت ازش رو بخونید 0 4 مهدیه میرزاپور 1402/10/25 دل پلاس: جهادگرانه هایی علیه کرونا محمدعلی جعفری 4.1 3 روایتی نو از روز های مبارزه با کرونا از دید کسایی که فی سبیل الله به مردم و کادر بیمارستان کمک میکردند 0 3 مهدیه میرزاپور 1402/10/9 نامیرا صادق کرمیار 4.4 181 روایت جالب از تردید در انتخاب راه حق و باطل اون موقعی که باطل خودش رو شبیه حق جلوه میده و شک میشه دستی که لب پرتگاه هولت میده پایین 0 2 مهدیه میرزاپور 1402/3/25 جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) سیدعلی خامنه ای 4.4 12 ۸ ماه خوندنش رو طول دادم اثر جذابی بود چون مطالب رو خیلی شسته رفته و دسته بندی شده ارائه کرده بود معنی جهاد تبیین در همه ابعاد زندگی اجتماعی رو تفسیر میکنه و اگه براتون سواله جهاد تبیین اصلا چیه که این همه تکرار میشه، این اثر رو از دست ندید. 0 6