معرفی کتاب منتظر: زندگینامه و خاطراتی از جانباز ذوالشهادتین شهید دکتر محمود رفیعی اثر گروه نویسندگان

منتظر: زندگینامه و خاطراتی از جانباز ذوالشهادتین شهید دکتر محمود رفیعی

منتظر: زندگینامه و خاطراتی از جانباز ذوالشهادتین شهید دکتر محمود رفیعی

4.6

1401/1/2

کتاب منتظر: زندگینامه و خاطراتی از جانباز ذوالشهادتین شهید دکتر محمود رفیعی، نویسنده گروه نویسندگان.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به منتظر: زندگینامه و خاطراتی از جانباز ذوالشهادتین شهید دکتر محمود رفیعی

نمایش همه

به نام خدا
خاطراتی از جانبازی ۹۰ درصد که با وجود ۱۶ تا تیر و ترکش در بدنش تا پای شهادت میره، توی سرد خونه میگذارنش و پلی به این دنیا بر میگرده. این جانباز یک روز میشه استاد ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی و با اذیت های بسیار  بعد از چندیم سال دکتری قبولش می کنند و باز هم با اذیت بسیار در آخرسن سال حیاتشون هیئت علمی این دانشگاه میشن.
شاخصه اصلی ایشان عشق و علاقه شون به امام زمان عج الله بود. توی این کتاب  برخی از خاطرات ایشان که بعد از شهادتشون منتشر شده رو میخونیم... از تشرفشون خدمت امام زمان تا تجربیات طی الارض.
باور کردن وجود چنین آدم هایی خیلی سخته. انگار چیزهایی که میگن، کارهایی که کردن و اعتقاداتشون خیلی خیلی فرق داره با ماها...
 مثل همیشه خاطرات خوب و اثر گذار
ولی انتشارات شهید ابراهیم هادی خسته

* این کتاب رو توی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۲ یک نفر بهم هدیه داد...

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

جاده مانده
پیشکش باد به یک‌رنگیت ای مردترین
آخرین بیت در این دفتر باقیمانده
تا ابد مردترین باش و علمدار بمان
با تو ام ای یل نام آور باقیمانده
#منتظر ، کتاب شیوا و خوش خوانی است از زندگینامه شهید و جانباز سرافراز دکتر #محمود_رفیعی. شهیدی شاعر بود و استاد ادبیات انتظار و در دانشگاه علامه به کلاس‌های مبتکرانه ادیبات انتظار شناخته می‌شد. شهیدی که چندین بار تا آستانه شهادت رفت و با نگاه اهل بیت در این دنیا ماندگار شد. این شهید بزرگوار از کودکی به مقامات عالی عرفانی و معنوی دست پیدا می‌کند و طبق گفته خانواده و دوستان، چندین بار به خدمت آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه نائل می‌شود.
زندگی این شهید پر از درس و نکته است و خواندن این کتاب خالی از لطف نیست.
در ادامه لینک خاطره گویی این شهید بزرگوار در حضور مقام معظم رهبری آمده است.