یادداشتهای مهدیه معصومی (94) مهدیه معصومی 1402/3/30 قفس صادق چوبک 3.5 3 تصویر و فضاسازی به شدت بی نظیر و عالی 0 2 مهدیه معصومی 1402/3/28 Dear Life آلیس مونرو 5.0 1 خیلی اهل داستان کوتاه خوندن نیستم، چون آدم رو درگیر نمیکنه و تموم کردن کتاب طول میکشه اما هر از گاهی برای تنوع هم که شده خوبه. این کتاب رو خیلی دوست داشتم، کلاً داستاننویسهای آمریکایی و کانادایی در زمینة داستان کوتاه خیلی مورد پسند من هستن چون خیلی خوب حس داستان رو به آدم منتقل میکنن. در کل خیلی مجموعه داستان خوبی بود. <3 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/28 راه آب نامه سید محمدعلی جمالزاده 4.0 2 نثر جمالزاده خوب و دوست داشتنیه، خواننده رو همراه میکنه با خودش. داستان قشنگی بود 0 2 مهدیه معصومی 1402/3/25 گراکوس شکارچی و چند داستان دیگر آنتون چخوف 4.0 1 فقط داستان سارتر خیلی بهم مزه داد و هنوز هم می تونم فضاش رو حس کنم و با شخصیت هاش ارتباط برقرار کنم. بقیه داستان ها هم بد نبود ولی من دوستشون نداشتم. 0 5 مهدیه معصومی 1402/3/25 Grace Darling Tim Vicary 4.5 1 great 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/25 خانه انار اسکار وایلد 1.5 1 خیلی کتاب سخت خوانی بود که درصد بالایی از آن به خاطر ترجمه بد و ویراست نادرست جملات بود. 0 4 مهدیه معصومی 1402/3/25 مردی که هادلبرگ را به تباهی کشاند مارک تواین 3.8 4 جالب بود، یک داستان کوتاه آموزنده. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/25 خاطره های پراکنده گلی ترقی 3.6 7 نوشته های گلی ترقی مثل عصرونه می مونه، حس بعدازظهر رو میده به آدم. این کتاب کاملا سیر نزولی داشت، در ابتدا با انرژی شروع به خوندن کتاب می کنی ولی آخر کتاب رو با سختی تموم می کنی. اعتراف میکنم که داستان آخر رو با عذاب خوندم و چندین سطر رو جا انداختم اما چیزی از داستان رو از دست ندادم. کلا نثر گلی ترقی همین جوریه، انرژی آدم رو در انتها کم می کنه. 0 1 مهدیه معصومی 1402/3/25 غرور و تعصب جین آستین 4.1 186 داستان به شدت دوس داشتنی و کلاسیک شروع شد و افت و خیزهای بسیار خوبی داشت. در میانه راه نمی دونم دچار ویروس دوست نداشتن شدم یا تکرار اتفاقات باعث شد که به سختی کتاب و تموم کنم. از طرفی طولانی شدن مدت زمان مطالعه هم به این دوست نداشتن دامن زد. کلا داستان هایی که خیلی ازشون تعریف میشه رو با علاقه شروع می کنم، بعد از مدتی دچار افت میشم و بعد از چند وقت تازه به خوب بودن اون پی می برم، در حالی که نظرم در نکوهش اون کتاب بود. یك نكته كه كتاب های كلاسیك این چنینی رو یك نفس بخونید تا دچار مشكل من نشید. 1 2 مهدیه معصومی 1402/3/25 ما آدم نمی شویم (گزیده ای از بهترین داستان های عزیز نسین) عزیز نسین 4.3 1 ان شالله که گربه است. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/25 خدمتکار و پروفسور یوکو اوگاوا 3.6 32 داستان خیلی قشنگی بود، با وجود اینکه هیجان خاصی نداشت اما خواننده رو همراه خودش می کشوند. اما بعضی قسمتها انگار داستان ناقص میشد، جمله در جایی تموم میشد که اصل مطلب رو نمی رسوند و یا انگار بخشی از متن حذف شده بود. در کل داستان خوبی بود. 0 2 مهدیه معصومی 1402/3/25 گرسنگی و ابریشم هرتا مولر 1.0 1 غمگین بود پر درد. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/25 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 90 ادبیات روسیه رو دوست دارم، یه حس خوب میده به آدم؛ اما به این کتاب فقط عادت کردم و دلتنگش نمیشم. 0 1 مهدیه معصومی 1402/3/25 آدمهای بی شناسنامه عزیز نسین 4.7 1 عزیز نسین خیلی خودمونی مینویسه، احساس سادگی و صمیمیت داره داستانهاش. این کتابش هم خوب بود و هم دوست داشتنی. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/22 اگنس پتر اشتام 3.5 16 داستان قشنگی بود. روان بود. لالایی بود. غمگین شدم از آخر داستان اما خیلی چیزها یاد گرفتم. 0 3 مهدیه معصومی 1402/3/22 فرشته سکوت کرد [رمان] هاینریش بل 3.1 2 کتاب خوبی بود،فضاسازی داستان خیلی بیشتر از خود داستان بود. و این هم نقطه قوت داستان بود و هم نقطه ضعفش. خود من بیشتر فضاهایی رو دوست دارم که بشه حسش کرد و این کتاب این ویژگی رو داشت. در کل خوب بود. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/22 و حتی یک کلمه هم نگفت هاینریش بل 3.7 2 از ابتدای داستان، کاملا مشخص بود که یک اثر کامل و قوی هست و به راحتی میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. فضاسازی و شخصیت پردازی طوری بود که خیلی راحت با قصه همراه می شدی . داستان غم نامحسوسی رو به خواننده انتقال میداد در عین اینکه بارقه های امید هم درونش داشت در کل خیلی قشنگ بود. 0 5 مهدیه معصومی 1402/3/22 اشتهای آمریکایی جویس کارول اوتس 2.5 2 "توصیه نمیشود." داستان بدی نبود اما من خوشم نیومد. انگار نویسنده یه داستان کوتاه بیست صفحهای رو کِش داده بود. دربارهٔ مردی که به جرم قتل زنش درگیر مسائل مختلفی میشه و دوستانش رو در این راه بیشتر میشناسه. فضای داستان هم خیلی خُشک و امریکایی بود. از ترجمه و ویرایش ناامید کنندهٔ داستان هم چیزی نَگم بهتره. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/22 جایی دیگر گلی ترقی 3.5 12 کتاب خوبی بود، حس خیلی خوبی داشت. به غیر از داستان جایی دیگر بقیه داستانها رو دوست داشتم. ترکیبی از احساسات خوب و غمگین و انگیزشی بود. در کل کتاب پختهای بود. 0 0 مهدیه معصومی 1402/3/22 تازه عروس آلبا دسسپدس 3.3 2 مجموعه داستان خوبی بود، زنانگی داستانها رو دوست داشتم. گاهی حوصله سَر بَر میشد اما خسته کننده نبود. در کل نثر پدس رو دوست دارم. 0 2