یادداشتهای 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 (11) 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1404/4/1 محدوده خون: هندسه یک جنایت خانوادگی سعید احمدیان 3.4 7 این دومین کتاب بازپرسی هستش که خوندم . وقتی کتاب تموم شد داشتم به این فکر میکردم که چقدر آدمایی که به تو نزدیک ترن از همه ترسناک ترن! آدم به این فکر میکنه که اگه به خانوادش اعتماد نکنه پس به کی اعتماد کنه! کتاب مثل یه مستند تو رو میکشونه پای خودش و مجبورت میکنه تا اخر ادامه بدی . دوس داشتم بهش پنج تا ستاره بدم ولی اخر کتاب که با یک سری گزارشات روبرو شدم برام خسته کننده شد چون اون اطلاعات وسط کتاب به تو داده شده و تو داری به یه روش دیگه دوباره میخونیشون، احساس میکنم اگه اونا دقیقا وسطهای کتاب بعد از نوشته های خود نویسنده گفته میشد خیلی بهتر بود و یکی دیگه از مشکلات اصلیم این بود که من اطلاعات کافی از خود قربانی نداشتم، داستان درباره قتل اون بود ولی من شناختی ازش نداشتم...شاید هم اطلاعاتی ازش بعد از این همه سال نمونده!؟در کل کتاب جالبی بود که در کنار پرونده تو رو با اون زمان آشنا تر میکرد خوندنش پیشنهاد میشه🚬💸📜 خداروشکر الان دیگه بیشتر از قبل ادم شکاکی شدم 😂😂 0 13 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1404/3/31 ده بچه زنگی آگاتا کریستی 4.4 110 اولین کتابی بود که از آگاتا کریستی خوندم و صادقانه خیلییی حال داد یه کتاب جنایی درست درمون بود، همه چی به اندازه بود و هیچچیز اضافه ای توش نبود.داستان خیلی قشنگ شروع شد و به طرز خیلی جالب و شوکهکننده ای تموم شد. دوس داشتم که شخصیت هارو بیشتر باز میکرد و باهاشون بیشتر آشنا میشدم ولی چیزی از جذاب بودن داستان کم نکرد اتفاقا تا تهش هم جذابیتش رو حفط کرد .الان دیگه باید حتمااا برم و بقیه کتاب هاش رو هم بخونم 🎭🩸⚖ 0 13 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1404/2/29 call me by your name آندره آسیمن 4.2 5 “You were all I ever wanted, but I just couldn’t reach you.” strangers by Ethel cane 0 12 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1404/2/28 عروس الی هیزل وود 4.0 37 من این کتابو تو یه روز تموم کردم 😂 کتاب واقعا سرگرم کنندهایه و مترجم واقعا به بهترین شکل تونسته کتاب رو ترجمه کنه به حدی که با قسمتای خنده دار کتاب میخندی، هم قسمتای عاشقانه روت تاثیر میذاره، اصلا از کتاب انتظار چیز اموزنده ای نداشته باشین یه کتاب سرگرم کننده عاشقانست که تو ژانر خودش خیلی خوب عمل کرده، وقتی هم شروعش کنی دیگه نمیتونی بیخیالش بشی معتادش میشی قشنگ😂ولی دوستانی که میدونن با سانسور مشکل دارن به شدت پیشنهاد میکنم زبان اصلی بخونن چون جاهای زیادی سانسور شده در کل خوندنش زیاد پیشنهاد میشههه🧛♀️🩸 0 12 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1404/2/28 ریسیدن سپیده دم جلد 1 الیزابت لیم 4.3 12 کتاب قشنگی بود، از اون کتاب های فانتزی که ارزش خوندن داره پر از جادو و جادوگری🌟، ولی بهش سه تا ستاره می دم چون برای من قابل پیش بینی بود یعنی میتونستم حدس بزنم بعدش چی میشه یا اخرش قراره چه اتفاقی بیوفته دوس داشتم یه کمی غیر قابل پیش بینی تر میبود ، یا اینکه قسمت عاشقانه داستان خیلی سریع اتفاق افتاد یه جورایی باور کردن عشق شخصیت مرد داستان به شخصیت زن داستان کمی سخت بود و یکم دیر باهاش ارتباط گرفتم ولی در کل کتابی بود که ارزش خوندن داره و خیلی ساده و روون نوشته شده به طوری که بشینی پاش دیگه نمیخوای پا شی🧵✂️ 0 13 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/11/11 فهرست مهمانان: رمان لوسی فولی 3.6 85 تا صفحه ۲۰۰ و خورده ای هیچ چیز خاصی توش نبود که بخواد جذبم کنه و چون کتاب ژانر معمایی و جنایی داره توقع خیلی بیشتری داشتم که کتاب از همون اولش جذاب شروع بشه، به نظر من حتی تو پایانش هم خیلی چیزا واضح بود یعنی اصلا پلات تویست ها شوکم نمیکردن. 0 16 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/11/8 دلتنگی در فروشگاه اچ مارت میشل زانر 3.9 10 واقعا کتاب قشنگی بود، دوس دارم به تمام دخترا این کتابو پیشنهاد بدم چه رابطه خوبی با مامانتون داشته باشین چه نداشته باشین این کتاب خیلی باعث میشه به این قضیه فکر کنید و متوجه شید چقدر ممکنه از دست دادن یه آدم که حالا شاید صمیمی نبودین ولی آدم مهمی تو زندگیت بوده ممکنه روی تو تاثیر داشته باشه، خودتونو برا گریه کردن هم آماده کنید 🍜❤ 0 19 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/6/4 فابل جلد 1 آدرین یانگ 4.2 116 کتاب خوبی بود ولی خوب به قول دوستان نمیشه انتظار هیجان زیادی داشت چون چند جلدیه ولی ای کاش حداقل درباره بقیه شخصیت های کتاب بیشتر حرف میزدن یا حداقل با یکیشون کامل آشنا میشدیم ولی پایانش واقعا کنجکاوم کرد برای جلد بعدی 🌊 0 22 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/5/28 The Song of Achilles مدلین میلر 4.4 27 صدای شکستن قلبم رو اخر کتاب شنیدم .... تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یاد اهنگ تیلور افتادم که میگه Please,I've been on my knees Change the prophecy Don't want money Just someone who wants my company Let it once be me Who do I have to speak to About if they can redo The prophecy? قراره تا مدت طولانی به این کتاب فکر کنم :)) 16 18 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/5/5 رویافروشی دالرگات لی می یه 3.9 31 خیلی کتاب بانمک و حال خوب کنی بود، هر فصل کتاب یه داستان متفاوت درباره رویافروشی و مشتری هاش رو تعریف میکنه، داستان کتاب برای من جدید بود ولی دوست داشتم نویسنده پیش زمینه بیشتری درباره شخصیت های کتاب بده تا بیشتر باهاشون آشنا بشم اونطوری به نظرم کتاب خیلی برام جذاب تر میشد ولی خوندنش پیشنهاد میشه🎀🔮🌼 0 27 🎀 𝑵𝒂𝒔𝒊𝒎 🎀 1403/4/19 و تنها باد می داند ایمی هارمون 4.7 10 من این کتاب رو تو دو روز تموم کردم با اینکه ۴۰۰ صفحه است ولی انقدر قشنگ بود و تو رو با خودش همراه میکرد که اصلا متوجه نشدم کی کتاب تموم شد، خوندش رو به همه کسایی که به سفر در زمان، تاریخ و و ژانر عاشقانه علاقه دارن پیشنهاد میکنم.🎀🧸 6 17