یادداشتهای محمد مهدی کریمی (31) محمد مهدی کریمی 1404/3/12 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 153 کتاب خیلی جالب و جذابی بود و انسان را به خواندنش بر می انگیزد کتاب داستان کلی وعالی دارد که کلام زیبای حضرت آقا و قلم شگفت انگیز مترجم کتاب را میرساند داستان قسمت های بسیار زیبا و قشنگی از زندگی و دوران مبارزات حضرت آیت الله سید علی خامنه ای را بیان می کند که علاوه بر جذابیت آموزنده و تاثیر گذار نیز است امید وارم شما هم این کتاب فوق العاده را بخوانید 1 1 محمد مهدی کریمی 1404/3/4 پرواز 33 فرانکفورت قدس مصطفی رضایی 4.7 3 کتاب بی نظیری بود و شخصیت این شهید را به خوبی نشان داد که چطور از اروپا و آلمان به سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران رسید و چه رشادت هایی از خود نشان داد 0 0 محمد مهدی کریمی 1404/3/4 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 32 کتاب عالی و جذابی بود مخصوصا فصل آخر که با یک غافلگیری فوق العاده همراه بود 0 0 محمد مهدی کریمی 1403/6/12 خمپاره های فاسد داود امیریان 4.1 15 به نام خدا طنظ دفاع مقدس موضوعی است که خیلی ازش کتاب نیست و اینجور کتاب ها یا عالی یا افتضاح این کتاب از اون موارد عالی و فوق العاده است که من واقعا با خوندنش از ته دل خندیدم 0 2 محمد مهدی کریمی 1403/6/6 فرمانده گندم خوار سیدسعید هاشمی 4.1 15 به نام خدا من واقعا از خوندن این کتاب لذت بردم ...ما واقعه عاشورا همیشه از زبان یک راوی یا در جاهای دیگر از زبان امام حسین و یارانش شنیدیم و اینکه در این کتاب از زبان عمر سعد واقعه کربلا روایت شده خیلی جذاب و جدید هست و خلاقانه و خوب شخصیت نسبتا خوبی هم از دشمنان امام حسین انتخاب کرده و خب عمر سعد هم به نظرم خودش را گول زد وگرنه نسبت به کسانی مثل شمر امثال اون خیلی بی رحم نبود ولی سنگدلی افرادی مثل شمر رو میشه به کضوح در این کتاب دید ولی هرچه باشد عمر هم انسان بدی بود و خدا لعنتشون کنه که واقعا ظلمی که به امام حسین کردن ور تاریخ مثلش پیدا نمی شه 0 2 محمد مهدی کریمی 1403/6/3 زایو مصطفی رضایی 3.9 83 کتاب خیلی جذاب و خوبی بود 👍👍 و پیشرفت بشریت در سال های آینده را خیلی خوب توصیف کرده بود و مثل بعضی کتاب ها وفیلم های دیگه بیش از اندازه نبود که کار و مسخره کنه ،به اندازه بود . فضا هایی که درش اتفاقات رخ داده خیلی خوب توضیح داده شده که به تصور کردن فضا با جزئیات کمک میکنه نویسنده خلاقیت عالی داشته و سلاح ها ،فضا ها و اتفاقات را عالی انتخاب کرده که به جذابیت کتاب افزوده و همهی اینها (زایو ) را به اثری عالییی تبدیل کرده و من هم از خوندش خیلی لذت بردم 0 1 محمد مهدی کریمی 1403/5/11 میراث گناهکاران جلد 1 محمدرضا بازدار 4.4 5 به نام خدا من از طریق رفیق شفیقم پرعموم ( محمد طاها کریمی ) با این کتاب فوق العاده آشنا شدم در این کتاب می توان هیجان😯 ترس 😬 و ماجرای اکشن رو به خوبی و به اندازه دید کتاب شروع و پایان خیلی خوبی داشت و خب هر فصل رو که شروع میکردی از اسم فصل تا آخرین کلمه خیلیییییییییی جذاب بود و از اون کتاب های لی نظیری بود که نمیشه از خوندنش دست کشید و آدم دوست داره یک روزه تمامش کنه اتفاقات و وضعیت دنیا تو حدود صد سال آینده اونم بعد از بلایی عظیم خیلی خوب نشون داده و با جزیئات کامل که خیلی خوب می شود تصورش کرد دل جرئت شخصیت اصلی داستان که وقتی از هیچی خبر نداشت و در آخر یه جورایی دنیا را نجات داد و مبارزش با معترضین و تنهایی وارد شدنش به دالان های مخوف ترسی پر از هیجان رو به مخاطب هدیه داد که هم به جذابیت کتاب و داستان افزود هم خیلی تحسین برانگیز بود همه اینها کاری کرد تا این کتاب📘 بشه بهترین و اکشن ترین کتاب زندگیم هم اینکه بی صبرانه منتظر چاپ جلد دوم این کتاب «قتال 🔥» باشم ودر آخر از پسر عموم طاها تشکر می کنم به خاطر معرفی این کتاب به من ❤️👍🙏 1 2 محمد مهدی کریمی 1403/5/1 رفاقت به سبک تانک داود امیریان 4.1 25 عجب کتاب📚عالی بود که هم ماجراهای طنز خوبی از دوران 8 سال دفاع مقدس ذ رو روایت میکنه هم نشون میده در اون دوران همچین اتفاقات خنده داری روحیه آن سربازان شجاع را بالا می برد و روحیه بالای سربازان یکی عوامل مهم در پیروزی آن ها بود 2 2 محمد مهدی کریمی 1403/3/14 مه و دود سجاد خالقی 4.0 12 اول که کتابو باز کردم فکر کردم که اصلاً کتاب جالبی نیست و اشتباه کردم که خریدمش اما با هر صفحه که جلو میرفتم کتاب جذابتر میشده منو به خودش جذب میکرد تا بیشتر از کتاب بخونم تا به آخرش رسیدم و خیلی غافلگیر شدم اول داستان با آخر داستان خیلی متفاوته و این خودش باعث جذابتر شدن کتاب میشه یکی دیگه از نقاط قوت این کتاب اینه که هر شخصیت یا هر اتفاق خیلی با جزئیات زیاد بیان کرده و به خواننده کمک میکنه که خیلی بهتر اتفاقات داستان رو درک کنه البته داستان کتاب خیلی جالب و جذابه و در آخر داستان خیلی اتفاقات متفاوتی نسبت به اوایل داستان و یا اواسط داستان میافته که انسان رو شگفت زده میکنه یکی دیگه از ویژگیهای این کتاب اینه که در بین شخصیتهای داستان یه محبتی وجود داره و با همدیگه رفیق هستند اما اینو بروز نمیدن و چند بار با هم درگیر میشن و اینم خیلی جالب بود اینکه کتاب از دو زاویه نگاه مختلف بیان شده هم جذابه البته نواقصی رو هم داشت مثل اینکه بعضی اوقات نویسنده مکانی که اون اتفاق درش افتاده رو خیلی خوب توضیح میده خیلی خوب توصیف میکنه و خواننده خوب درکش میکنه اما چند صفحه جلوتر انگار اون توصیفی که برای اون مکان کرده رو فراموش میکنه و تغییراتی در مثلاً مکانی که توش رویداد اتفاق افتاده میافته که این خوب نیست و اینکه داستان از دو تا زاویه نگاه بیان شده یکی از خوبیهاش اینه که توی دفتر اول از زبون نویسنده میشه گفت با شخصیتهای داستان آشنا میشیم و تا یه جایی داستان جلو میره و در قسمت دوم یا همون دفتر دوم یکی از شخصیتها که ما باهاش آشنا شدیم و ادامه داستان رو روایت میکنه و این خوبه چون من در بعضی از کتابها دیدم که از همون اول یکی از شخصیتها داستان رو توصیف میکنه و تا بیای بفهمی ین کسی که داره داستان رو روایت میکنه کیه و چیه باید چندین صفحه رو بخونی و من اینو نمیپسندم البته که ممکنه بعضی از افراد این نوع روایت رو دوست داشته باشم منم نمیگم خیلی بده ولی اینطوری که داخل این کتاب اومده جذابتره در کل کتاب قشنگ و جذابی و من از خوندنش راضیم و لذت بردم 0 3 محمد مهدی کریمی 1403/2/19 ایلیا امین توکلی 4.3 37 به نظرم کتاب جذابیه و تصویر گری خوبی داره اما اینکه باید تا فصل آخر بخونی همه خوبی داره هم یه بدی خوبیش اینه که کنجکاو فصل بعدیشو بخونی اما بدیش اینه که با خوندن یه جلدش چیز زیادی دستگیرت نمیشه اما در کل کتاب خوبیه 1 3 محمد مهدی کریمی 1403/1/28 از چیزی نمی ترسیدم: زندگی نامه خود نوشت قاسم سلیمانی 1335 تا 1357 قاسم سلیمانی 4.5 177 شهید سلیمانی به طرزی واقعا زیبا جذاب و دوست داشتنی زندگی اش را روایت کرده که انسان را بسیار همراه میکند به شما پیشنهاد می کنم واقعا جذابه ... 0 1 محمد مهدی کریمی 1403/1/28 چشم زمردین، جواهر گمشده جلد 1 جرونیمو استیلتن 4.3 4 داستان جالبی داره و در آخر داستان بسیار جا خوردم و اتفاق جذابی افتاد در متن داستان هم اتفاقات جالب و بعضاً با مزه ای افتاده که قابل تحسین است 0 2 محمد مهدی کریمی 1403/1/25 نبرد پیامبران: جنگ خندق مسعود آذرباد 4.2 6 در این کتاب جنگ خندق به صورت مصور با تصویر گری زیبا به تصویر کشیده شده که بسیار جالب است 0 1 محمد مهدی کریمی 1403/1/25 مهمان کارون محمد محمودی نورآبادی 4.5 1 کتاب جذابی است صفحات اول را که خواندم فکر کردم کتاب جالبی نیست اما با هر صفحه که جلو می رفتم کتاب جذاب و جذاب تر می شد کتاب درباره پدری است که به دنبال پسرش می گردد و مخاطب را بسیار جذب خود می کند و البته با یک شهید بزرگوار و سخاوتمند که واقعا شهیدانه زنگی کرد هم آشنا می شویم 0 1 محمد مهدی کریمی 1403/1/24 زیر تیغ: خاطراتی از شهید مدافع حرم محسن حججی علی اکبری مزدآبادی 4.3 7 چون داستان از زبان افراد مختلف بیان شده خیلی جذابه علاوه بر اون داستان ها بسیار اثر گذار است 0 1 محمد مهدی کریمی 1403/1/8 سلیمانی عزیز ۲ مهدی قربانی 4.8 2 واقعا داستان ها و خاطرات بسیار زیبا یی را بیان کرده که با خواندن هر صفحه آن بیشتر به بزرگی این شهید بزرگوار پی می بریم 0 3 محمد مهدی کریمی 1403/1/5 خردسالترین دانشمند: برای نوجوانان حسین صالح 0.0 1 کتاب واقعاً زیبا آموزنده است و انسان را بسیار جذب خودش میکنه که پسری با این سن کم انقدر درد داشته باشه و بفهمه و واقعاً خیلی زیباست 0 2 محمد مهدی کریمی 1403/1/5 قصه های شیرین جهان با شخصیت های پسر شاگا هیراتا 4.2 4 کتاب زیبای جذابی و داستانهای خوشگل و قشنگ و آموزندهای بیان کرده که واقعاً آدم میتونه ازش درس زیادی بگیره 0 2 محمد مهدی کریمی 1402/12/19 قصه ما مثل شد جلد 2 محمد میرکیانی 4.4 1 ضرب المثلهای بسیار جالب و آموزندهای دارد 0 3 محمد مهدی کریمی 1402/12/19 عمو قاسم محمدعلی جابری 4.5 26 فقط میتونم بگم عالییییییییییی 3 2