معرفی کتاب عمو قاسم اثر محمدعلی جابری

4.4

ناشر
کتابک
1399/11/7

کتاب «عمو قاسم» از مجموعه محبوب «قهرمان من» انتشارات کتابک، اثری دلنشین و آموزنده برای کودکان و نوجوانان است که ۲۰ داستان کوتاه از زندگی و شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی، قهرمان ملی و بین‌المللی ایران را روایت می‌کند. این کتاب با زبانی ساده و کودکانه، به معرفی ابعاد گوناگون شخصیتی این شهید بزرگوار، از جمله مهربانی، شجاعت، فداکاری و اخلاص می‌پردازد. داستان‌های جذاب و تصاویر چشم‌نواز کتاب، کودکان را با الگوهای ارزشمندی همچون ایثار و وطن‌دوستی آشنا می‌سازد. «عمو قاسم» فرصتی مغتنم برای آشنایی نسل جدید با قهرمانان واقعی ایران زمین است.

کتاب «عمو قاسم» به قلم توانمند محمدعلی جابری و با تصویرگری هنرمندانه میکائیل براتی، در ۴۶ صفحه و قطع وزیری توسط   به چاپ رسیده و هم‌اکنون در نوبت چاپ ۱۱۱ قرار دارد که نشان از استقبال گسترده مخاطبان دارد. این اثر با ۲۰ روایت کوتاه و جذاب، زوایای مختلف زندگی و شخصیت والای شهید سلیمانی را به تصویر می‌کشد و لحظات شیرین و آموزنده‌ای را برای مخاطبان کودک و نوجوان رقم می‌زند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، به درک بهتر داستان‌ها کمک شایانی می‌کند و تجربه‌ی خواندن را برای کودکان لذت‌بخش‌تر می‌سازد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به عمو قاسم

لیست‌های مرتبط به عمو قاسم