معرفی کتاب عمو قاسم اثر محمدعلی جابری

4.4

ناشر
کتابک
1399/11/7

کتاب «عمو قاسم» از مجموعه محبوب «قهرمان من» انتشارات کتابک، اثری دلنشین و آموزنده برای کودکان و نوجوانان است که ۲۰ داستان کوتاه از زندگی و شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی، قهرمان ملی و بین‌المللی ایران را روایت می‌کند. این کتاب با زبانی ساده و کودکانه، به معرفی ابعاد گوناگون شخصیتی این شهید بزرگوار، از جمله مهربانی، شجاعت، فداکاری و اخلاص می‌پردازد. داستان‌های جذاب و تصاویر چشم‌نواز کتاب، کودکان را با الگوهای ارزشمندی همچون ایثار و وطن‌دوستی آشنا می‌سازد. «عمو قاسم» فرصتی مغتنم برای آشنایی نسل جدید با قهرمانان واقعی ایران زمین است.

کتاب «عمو قاسم» به قلم توانمند محمدعلی جابری و با تصویرگری هنرمندانه میکائیل براتی، در ۴۶ صفحه و قطع وزیری توسط   به چاپ رسیده و هم‌اکنون در نوبت چاپ ۱۱۱ قرار دارد که نشان از استقبال گسترده مخاطبان دارد. این اثر با ۲۰ روایت کوتاه و جذاب، زوایای مختلف زندگی و شخصیت والای شهید سلیمانی را به تصویر می‌کشد و لحظات شیرین و آموزنده‌ای را برای مخاطبان کودک و نوجوان رقم می‌زند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، به درک بهتر داستان‌ها کمک شایانی می‌کند و تجربه‌ی خواندن را برای کودکان لذت‌بخش‌تر می‌سازد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به عمو قاسم

لیست‌های مرتبط به عمو قاسم

نمایش همه

سلام.این کتاب واقعا مخاطب روجذب خودش میکنه مخصوصا اون کجایی که قاسم سلیمانی داخل درمونگاهه

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.