معرفی کتاب پرواز 33 فرانکفورت قدس اثر مصطفی رضایی

4.5

9786228119113
_

زندگی نامه داستانی سردار سرتیپ شهید حاج درویش شریفی

سردار سرتیپ شهید حاج درویش شریفی، از فرماندهان سپاه قدس است که در جوانی به زندگی در آلمان پشت پا زد.

او جزو اولین افراد به نیروی قدس سپاه ملحق شد و پس از سال‌ها حضور موثر در عملیات های برون مرزی این نیرو، در نهایت به طور مرموزی در شهر خودش ترور شد و به شهادت رسید.

داستان این اثر تلاش می‌کند، گوشه ای از شخصیت او را به تصویر بکشد و با تکیه بر عناصر واقعی، مورد بازسازی قرارگرفته است.

لیست‌های مرتبط به پرواز 33 فرانکفورت قدس

خون‌آورد؛ گفتگوی سید علی خامنه‌ای، مرتضی مطهری و دکتر علی شریعتی درباره قیام و انقلاب امام حسین علیه السلامرهنامه؛ اسلام ناب و اسلام آمریکاییرهنامه؛ غرب شناسی

نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴📚

34 کتاب

من از اون دسته آدم هایی هستم که اگه نمایشگاه نرم بی تعارف تابستونم نمی گذره🤗 متاسفانه ۴ تا از کتاب هام تو بهخوان نبود هارداسان از سوره مهر طهورا از معارف دختری که به دالان تاریخ افتاد از کتابستان معرفت و اینجا بدون تو نوشته همسر شهید بلباسی از نشر شهید کاظمی نشرهایی که رفتم: ۱.انقلاب اسلامی (۱ تا ۴) ۲.مکتب حاج قاسم ۳.نشر شهید کاظمی (۵ تا ۱۳) ۴.سوره مهر (۱۴ و ۱۵) ۵.کتابستان معرفت (۱۶ تا ۲۰) ۶.معارف (۲۱) ۷.عهدمانا (۲۲ تا ۳۱) ۸.سایان ۹.حماسه یاران(۳۲ تا ۳۴) پ.ن:صبح ها خلوت تره. ما ۱۰ رفتیم و حدودا تا ۲ اونجا بودیم با اینکه ۴ ساعت نمایشگاه بودم احساس می کنم درست نگشتم از بس که بزرگه! خیلی دوست دارم یه بار برم بخش بین الملل رو فقط سر بزنم.🗺 خود شبستان رو هم کامل نرسیدیم. بعضی از غرفه ها مثل مهرستان و حماسه یاران و روایت فتح...(ولی از حماسه یاران به صورت مجازی خرید کردم) یکسری کتاب هم از بخش مجازی گرفتم و یا گفتم برام بگیرن