یادداشتهای ساغر پاسیس (16) ساغر پاسیس دیروز الینا در عروسی به صرف خارش مژگان کلهر 4.1 13 کتاب خیلی خوب و طنزی هست 0 0 ساغر پاسیس دیروز ادسون آرانتس دو ناسیمنتو و خرگوش هیمالیایی اش جمشید خانیان 3.9 16 کتاب های آقای جمشید خانیان هم بی نظیر هستند مانند کتاب های اقای حمید رضا شاه آبادی . 0 0 ساغر پاسیس دیروز درخت آرزوها کاترین اپلگیت 4.2 38 با خواندن این کتاب میفهمیم که تنها ما آرزو نداریم بله همه حیوانات آرزو دارند. 0 0 ساغر پاسیس دیروز برایم شمع روشن کن مریم محمدخانی 4.1 28 کتاب خوبیه ولی هنوز موفق به خواندن آن در مرکزمون نشدم 0 0 ساغر پاسیس دیروز فرار از آلکاتراز جلد 3 جنیفرچمبلیس برتمن 4.5 13 مایه دلگرمی که همچین کتاب هایی در سه جلد چاپ میشن. 0 0 ساغر پاسیس دیروز آتش ققنوس جلد 2 جنیفرچمبلیس برتمن 4.5 26 خیلی خوبه 0 0 ساغر پاسیس دیروز کتاب بازها جلد 1 جنیفرچمبلیس برتمن 0.0 55 یکی از بهترین کتاب های که خواندم 0 0 ساغر پاسیس دیروز قلعه ی متحرک هاول دایانا وین جونز 4.2 41 کتاب قلعه متحرک هاول مثل انیمیشنش واقع عالیه و یک احساس عالی در من ایجاد میکند. 0 0 ساغر پاسیس دیروز چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ پیت جانسون 4.3 22 کتاب چگونه پدر خود را نجات دهیم؟ به نظر من یک کتاب خیلی خوبی هست 0 0 ساغر پاسیس دیروز تاپ تاپ خمیر من کو؟ تشت پنیر من کو؟ طاهره ایبد 3.9 11 کتاب های خانم طاهره ایبد بسیار کتاب های عالی و خوبی هستند که هر جلدش با انسان حرف میزند 0 0 ساغر پاسیس دیروز راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.1 26 به نظر من کتاب ماجرا جویی هست که خیلی هم عالی 0 0 ساغر پاسیس دیروز دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 116 سلام کتاب های آقای حمید رضا شاه آبادی بسیار بسیار زیبا و کاملا واقعی به نظر میان و با خواند هر یک متن احساس میکنم که در داخل آن داستان قدم میزنم و همه لحظات را من میگذرانم. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 ساغر پاسیس دیروز دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 57 می توانم بگم بسیار کتاب های عالی هستند 0 0 ساغر پاسیس دیروز دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.3 58 عالین اگر امکانش باشه کتاب های مثل همین کتاب دوباره منتشره بشه 0 0 ساغر پاسیس دیروز عمو قاسم محمدعلی جابری 4.5 39 با خواندن این کتاب میتونیم به ویژگی های اخلاقی و همچنین شجاعت و دلیری قهرمانان ایرانی پس ببریم و از آن ها درس بگیریم 0 0 ساغر پاسیس دیروز داداش ابراهیم محمدعلی جابری 4.7 36 این کتاب نشان دهنده قهرمانان ایران زمین هستند 0 0