یادداشتهای سمیه بانشی (45) سمیه بانشی 20 ساعت پیش فلسفه اخلاق مرتضی مطهری 4.4 7 این کتاب رو خیلی دوست داشتم و خیلی حالم رو بهتر کرد چون مفاهیمی رو که فراموش کرده بودم بهم یادآوری کرد من فکر میکنم وقتی اینجوری هست که همه چیز در حال تغییر هست الا ( من یا خود) که به اراده اخلاقی هم نامیده میشه،این یعنی اینکه همه ما فطرتا یک سری از مسائل رو خوب میدونیم و یکسری از مسائل رو بد و این یعنی نقطه اشتراک همه ما آدما در فطرتمون نهادینه شده ،جدا از اینکه همین خوب یا بد بودن هم مراتبی داره و هر شخصی با توجه به حالاتش به یکسری از این موارد توجه میکنه و رشد میکنه و یا جدا از اینکه فطرتا تقسیم به دو دسته خوب و بد میشیم چون خیلیا به بخش خوب فطرت توجه میکنن و خیلیا هم به بخش بد فطرت اینجوری حس میکنم که وقتی ما داریم به موارد خوب فکر میکنیم یک اتحادی بین ما و تمام کسانی که به خوبی ها فکر میکنن شکل میگیره و به وحدت میرسیم و از این طریق می تونیم از هدایت بیشتری بهره ببریم چون همه اونایی که به موارد خوب فطرت توجه میکنن ،روحشون با خوبترین عالم که امام هست ارتباط میگیره و همه اونایی که به موارد بد فکر میکنن ،روحشون با شیطان که بدترین عالم هست وصل میشه و این وحدت و یکپارچه شدن هر دسته در رشد یا انهدامشون خیلی موثر هست. 0 5 سمیه بانشی 2 روز پیش پرنده های در قفس و کودکی های نارس: نقش آزادی در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 11 بنظرم این کتاب رو باید چند ماهی یکبار خوند تا وقتی که بچه کوچیک داخل خونه دارید خیلی شیرین و اثرگذار هست 4 11 سمیه بانشی 2 روز پیش بازی های عسلی و عسل های بدلی: نقش بازی در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.7 6 این کتاب رو هر بار خوندم ازش چیزای جدید یاد گرفتم و با بچه هام بهتر برخورد کردم و بیشتر شدم همبازیشون 0 9 سمیه بانشی 3 روز پیش من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 2 محسن عباسی ولدی 4.6 8 در کتاب شیوه های تربیت فرزند بیان شده و راهکار های عملی و قابل اجرا هم در کنارش گفته شده پیشنهاد میکنم این کتاب ها رو حتما پدر و مادرها مطالعه کنن 0 20 سمیه بانشی 3 روز پیش من دیگر ما: فرزند ما از ما جدا نیست، او خود ما است اما در اندازه ای کوچکتر جلد 1 محسن عباسی ولدی 4.3 15 کتابای آقای عباسی ولدی بدون اغراق بالای پنج ستاره میخواد مجموعه من دیگر ما تا الان سیزده جلد ازش چاپ شده و واقعا به طور عملی و گاهی جزئی راهکار برا تربیت فرزند در اختیارمون میزاره،جلد اولش در مورد اثرگزاری گزاره های تصویری و گزاره های رفتاریه که زیر مجموعه گزاره های تصویری هست ،صحبت شده گزاره تصویری یعنی فرزند زیر هفت سال از نوع برخورد پدر و مادر با دیگران اثر میپذیره و گزاره رفتاری که بعد از اون اتفاق میفته،یعنی فرزند از نوع برخورد پدر و مادر مستقیما با خودش اثر میگیره حجم کتاب کم هست و کتاب ها فوق العاده روان و خوانا و مستند به آیات و روایات هستن پیشنهاد میکنم حتما پدرو مادرها این سیزده جلد رو بخونن. 0 11 سمیه بانشی 3 روز پیش زن و بازیابی هویت حقیقی: گزیده بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) رهبر معظم انقلاب اسلامی محسن کربلایی نظر 4.5 10 کتاب خوبی هست و چون بیشتر سخنان آقا در بازه زمانی چندین سال جمع شده و یکجا میتونی بهش دسترسی داشته باشی ،ارزش خوندن رو داره. 0 9 سمیه بانشی 3 روز پیش عمار حلب: شهید محمدحسین محمدخانی محمدعلی جعفری 4.5 22 این کتاب روخیلی دوست داشتم از زندگی مجردی و دوران دانشجویی تا متاهلی این شهید بزرگوار بیان شده و حس و حال زیباشون و خاطراتشون با هیئت و یاد شهدا در همه احوال یه دوبیتی زیبا دارن که مادر شهید در جلسه دیدار با رهبر خوندنش سر که زد چوبه ی محمل ، دل ما خورد ترک غربتش ریخت به زخم دل عشاق نمک وچنان سوخت که بر سر در آن ، این شده حک سر زینب به سلامت ، سر نوکر به درک 0 2 سمیه بانشی 3 روز پیش سید لری 3.1 1 کتاب قشنگی بود و ارزش خوندن رو داشت 0 3 سمیه بانشی 3 روز پیش حاج قاسمی که من میشناسم سعید علامیان 4.5 44 خاطرات زیبای سردار دلها حاج قاسم عزیز هست که از زبان یکی از دوستانشون بیان شده و با خوندن کتاب معرفتم و شناختم نسبت به این شهید بزرگوار بیشتر از قبل شد. 0 9 سمیه بانشی 3 روز پیش اسم تو مصطفاست راضیه تجار 4.3 78 خاطرات همسر شهید صدرزاده هست که واقعا اشک ادم رو در میاره تو این کتاب خیلی قشنگ اوج دلدادگی همسر شهدا و حال بعد از شهادت همسرانشون رو میتونید متوجه بشید و چقدر ما بی تفاوت گذشتیم از کنار این همه دل های سوخته . فقط میتونم بگم ای خانواده شهدای عزیز شرمنده ایم. 0 3 سمیه بانشی 3 روز پیش محمد بروجردی ام؛ مصاحبه نمی کنم (خاطرات قدرت الله شهبازی) سیدمیثم موسویان 4.5 2 نمیشه گفت کل کتاب از خاطرات شهید بروجردی هست و تقریبا خاطرات شهدای زیادی رو بیان میکنه و همچنین سختی های جنگ و شرایط سخت زندگی این شهیدان بزرگ و مردم، البته از زبان شخصی که اون موقع راننده کامیون بوده و خیلی کارگشا و در کل کتاب رو دوست داشتم . 0 0 سمیه بانشی 3 روز پیش دکل 4.4 27 این کتاب از نظر من بدون اغراق بالای پنج ستاره میگیره تقریبا جزء اولین کتاب هایی بود کا برا رفع نارسایی های ذهنی نوجوانان در رابطه با انقلاب و شاه نوشته شده و مطالبی را بیان کرده که تازگی داره این کتاب رو اگر معلمان پرورشی و دین و زندگی مدارس بخونن بهتره 0 0 سمیه بانشی 3 روز پیش خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.4 71 این کتاب رو قبل خوندم ولی چون خاطرات همسر یک فرمانده شهید افغانستانی بود هنوز خاطراتشون در یادم هست . در بین خاطرات با فرهنگ و آداب و رسوم مردم افغانستان هم آشنا شدم و نظرم در مورد این مردمان عزیز تغییر بسیاری کرد. کلا وقتی معرفت و شناخت انسان نسبت به چیزی یا شخصی تغییر کنه نوع ادب و ادبیاتش هم به همون نسبت تغییر میکنه. 0 4 سمیه بانشی 3 روز پیش سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.1 168 از اون دست کتاب هایی هست که سالها به یاد میمونه و اثرگزاریش خیلی زیاد هست. 0 8 سمیه بانشی 3 روز پیش طیب: زندگینامه و خاطرات حر نهضت امام خمینی (ره) طیب حاج رضایی 5.0 1 سرگذشت طیب واقعا خوندن داره حتما مطالعه اش کنید 0 7 سمیه بانشی 3 روز پیش ضرورت خودشناسی و مطالعات انسانی محمد شجاعی 4.4 3 کتاب خوبی هست حتما مطالعه اش کنید 0 7 سمیه بانشی 3 روز پیش من زنده ام: خاطرات دوران اسارت معصومه آباد 4.5 136 قبلا خوندمش و واقعا دوسش داشتم پیشنهاد میکنم حتما مطالعه اش کنید این رمان عجیب به دل میشینه 0 12 سمیه بانشی 4 روز پیش بشقاب های سفره پشت باممان: پیامدهای ماهواره در خانواده: فقط خوردنی ها آلوده نیستند، دیدنی های آلوده، بسیار داریم محسن عباسی ولدی 4.0 7 این کتاب رو قبلا خوندم ، واقعا کتاب خوبی هست. کتابای آقای عباسی ولدی خوردنی هستن نه خوندنی کلا کتاب های آقای عباسی ولدی خیلی روان و خوانا و پر محتوا و جذاب و دوست داشتنی هست ، مستند به آیات و روایات هست. طراحی کتاب هاشون هم عالی و درجه یک هست و نمونه نداره. 0 3 سمیه بانشی 4 روز پیش پسرک فلافل فروش؛ زندگینامه و خاطرات بسیجی مدافع حرم، طلبه شهید محمدهادی ذوالفقاری گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.4 59 کتاب رو قبلا خوندم ،کتاب خوبی هست فقط ارتباط گرفتن با نوع نوشتار کتاب یکم سخته که امتیاز کمتر دادم ولی از سرگذشت و خاطرات شهید هادی ذوالفقاری خیلی موارد رو یاد گرفتم و یه جورایی سرگذشت هر شهید گام های سلوکش رو نشون میده و قابل تامل و عبرت گرفتن هست. 0 5 سمیه بانشی 5 روز پیش انسان 250 ساله - حلقه دوم سیدعلی خامنه ای 4.7 122 پیشنهاد میکنم حتما مطالعه اش کنید 0 9