بلاگر
عضویت

مرداد 1404

82 دنبال شده

60 دنبال کننده

شغلم مادری هست و عاشق کتاب خوندنم.
چند وقته متوجه شدم که روحیه ام مذهبی هست و این یعنی با خوندن مطالب مذهبی رشد بیشتری رو تجربه می کنم.
امتیاز دادن به کتاب ها بر اساس میزان اثرپذیریم از کتاب  هست نه چیز دیگه ای مگر که در یادداشت بیان کنم چرا کم امتیاز دادم،البته اصلا خودم رو در جایگاهی نمی بینم که بخوام به کتابی امتیاز بدم چون نمیتونم خودم رو در جایگاه نویسنده کتاب فرض کنم و تحمل سختی ها و تجاربش رو درک کنم و بابت همین امتیازم رو ناقص  میدونم.

نمایش همه

15 ساعت پیش

این کتاب رو خیلی دوست داشتم و خیلی حالم رو بهتر کرد چون مفاهیمی رو که فراموش کرده بودم بهم یادآوری کرد
من فکر میکنم وقتی اینجوری هست که همه چیز در حال تغییر هست الا ( من یا خود) که به اراده اخلاقی هم نامیده میشه،این یعنی اینکه همه ما فطرتا یک سری از مسائل رو خوب میدونیم و یکسری از مسائل رو بد و این یعنی نقطه اشتراک همه ما آدما در فطرتمون نهادینه شده ،جدا از اینکه همین خوب یا بد بودن هم مراتبی داره و هر شخصی با توجه به حالاتش به یکسری از این موارد توجه میکنه و رشد میکنه و یا جدا از اینکه فطرتا تقسیم به دو دسته خوب و بد میشیم چون خیلیا به بخش خوب فطرت توجه میکنن و خیلیا هم به بخش بد فطرت
اینجوری حس میکنم که وقتی ما داریم به موارد خوب فکر میکنیم یک اتحادی بین ما و تمام کسانی که به خوبی ها فکر میکنن شکل میگیره و به وحدت میرسیم و از این طریق می تونیم از هدایت بیشتری بهره ببریم چون همه اونایی که به موارد خوب فطرت توجه میکنن ،روحشون با خوبترین عالم که امام هست ارتباط میگیره و همه اونایی که به موارد بد فکر میکنن ،روحشون با شیطان که بدترین عالم هست وصل میشه و این وحدت و یکپارچه شدن هر دسته در رشد یا انهدامشون خیلی موثر هست.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه