یادداشتهای فاطمه سادات (15) فاطمه سادات 1404/4/23 ام علاء؛ روایت زندگی ام الشهداء فخرالسادات طباطبایی سمیه خردمند 4.5 36 تو روزایی که از کار خونه و بچه داری و مشکلات دیگرگله میکردم ، ام علا مرهمی بر دل خسته ام شد ، صبور ، شکور ، مهربان ... اعتقاد قلبی اش به اهل بیت به ایمان لفظی ام طعنه زد و حسرت خوردم که چقدر از بانوان اسوه ی هم مذهبم دورم .... دلم خواست بیشتر از ام علاء می دانستم ، عیب کتاب این بود که اطلاعات کامل و جامعی درباره ایشان به خواننده نمی داد و مثل من تشنه شنیدن می ماندند... شنیدن روایت سختی های شیعیان عراق در زمان صدام برایم تازگی داشت ، تا به حال در این باره مطلبی نخوانده بودم.. اما دلیل اینکه ۴ ستاره به کتاب دادم فقط بخاطر طرز نوشتار کتاب بود ، راوی های زیاد اما مطالب تکراری ... در کل برای نویسنده دعای عاقبت بخیری می کنم ... 0 6 فاطمه سادات 1404/4/3 ولفا پگاه صراف 4.3 7 بی نظیرترین رمانی بود که خواندم ، وصفش از عشق یگانه بود ، اگر بخواهم بریده ای از کتاب رو منتشر کنم باید تک تک جملات کتاب رو بریده بریده نشر بدم ، شیوه ی بیان دستان نوبرانه بود و جدید ، راوی داستان یک جن بود ! همینقدر جالب ، هیجانی و شیرین .... التماس مطالعه ....(: 0 7 فاطمه سادات 1404/3/21 انسان 250 ساله: بیانات مقام معظم رهبری درباره زندگی سیاسی - مبارزاتی ائمه معصومین (ع) 4.7 115 عالی بود ، بی نظیر .... کامل حرکت و اهداف ائمه رو درک کردم .... 0 6 فاطمه سادات 1404/3/20 آفتاب در حجاب سیدمهدی شجاعی 4.5 56 کتابی که ساعت ها باهاش اشک ریختم ....فوق العاده است در بیان مصیبت ها و عظمت حضرت زینب .... 0 4 فاطمه سادات 1404/3/20 دا سیده اعظم حسینی 4.3 66 بهترین کتابی بود که درباره نقش زنان در زمان جنگ خوندم و دردشون رو با پوست و گوشتم حس کردم ازبس که قشنگ بیان کرده بود ، کتابی که بیشتر از هفتصد صفحس ولی خسته نمیشی از خوندنش فقط خیلی خیلی رنج آوره .... 0 0 فاطمه سادات 1404/3/20 مستند داستانی همه نوکرها محمدرضا حدادپور جهرمی 3.8 27 هیچ امتیازی به این کتاب نمیدم ، خیلی سطحش پایین بود و درشان امام حسین و یاران بزرگوارشون نبود اصلا 0 0 فاطمه سادات 1404/3/18 خود خدا محسن فوجی 4.2 5 بنده اطلاعات زیادی از دوران پهلوی دریافت کردم اما اگر بخوام درباره کتاب حرفی بزنم به نظرم بیان تمام اسناد و مدارک در متن خسته کننده بود و اکثر مطالب تکراری بود .... باید در پاورقی ذکر میشد و مطالب شبیه به هم یکجا میومد ،در عوض اطلاعات بیشتری رو اضافه میکردن .... نمیشد با علاقه به پایان رسوند وسطاش آدم کند میشد.... مثلا به کسی که موافق پهلوی است بخوام این کتاب رو بدم به نظرم تمومش نکنه هیچ وقت .... البته اینا نظرات غیرتخصصی بنده هست قطعا و مولفین بهتر از من میدونن ... 5 1 فاطمه سادات 1404/3/17 هواتو دارم محمدرسول ملاحسنی 4.4 63 دلم گرفت از این همه فاصله .... 0 1 فاطمه سادات 1404/3/17 معبد زیرزمینی معصومه میرابوطالبی 4.5 78 کتاب خوبی بود اولین بار اسم مقنی هارو شنیدم ، فقط تنها اشکال کتاب این بود من درباره سن الیاس دچار شک و شبهه میشدم یه بار ۱۷ سالش بود یه بار هم مثل بچه ها به نظر میومد ... 0 0 فاطمه سادات 1404/3/17 کمی دیرتر سیدمهدی شجاعی 4.1 109 کتاب های مذهبی سید مهدی شجاعی عالی ان مثل آفتاب درحجاب ولی من رمان نویسی ایشون رو نمی پسندم ، هم این کتاب هم کتاب طوفان دیگری در راه است سطح ضعیفی داشتن .... ولی نکات و محتوای این کتاب روی من اثر مثبت داشت و جالب بود برام .... 0 0 فاطمه سادات 1404/3/9 خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 283 عالی ، هم بیان شیوا و جذابی داشت هم محتواش عالی بود ،واسه اونا که غرب براشون بهشته واجبه خوندنش ، الحمدلله که دینمان اسلام است ... 0 1 فاطمه سادات 1404/3/9 تحیر سیدحمیدرضا برقعی 4.7 21 نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است من اگر شعر نباشد به خدا می میرم .... (عاشق شعرهای پرمحتوا ی این کتاب شدم ) 0 0 فاطمه سادات 1404/3/8 ادواردو بهزاد دانشگر 4.3 13 کتاب خوبی بود برای شناخت شهید ادواردو .... فقط من یه جاهاییش گیج میشدم اینقد که هربار از جانب یک نفر صحبت میشد 0 0 فاطمه سادات 1404/3/8 مرا پیدا کن جلد 1 معصومه رامهرمزی 4.3 15 کتابیه که به هرکی میدم بخونه ، حسابی درگیرش میشه .... به نظرم خیلی کتاب خوب نوشته شده بود ولی به آدمای افسرده پیشنهاد نمیکنم بخونن 0 1 فاطمه سادات 1404/3/7 مجید بربری: زندگی داستانی حر مدافعان حرم شهید مجید قربانخانی کبری خدابخش دهقی 4.1 30 وقتی تقریظ حضرت آقا رو بر این کتاب خوندم ترغیب شدم کتاب رو بخونم ، حر مدافعان حرم ،برای منی که فکر می کردم شهدا آدمای خاصی ان و ما نمی تونیم پا جای پای اونا بذاریم خیلی لازم بود . 0 0