یادداشتهای خادم کتاب (32) خادم کتاب 1403/11/7 کامبوزیا: زندگینامه و خاطرات دانشمند شهید امیر توکل کامبوزیا گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.3 12 بسم رب المهدی چه بگویم در مورد شخصیت دانشمندی ناشناخته؟ حقیقتا با خواندن زندگینامه و اقدامات ایشان احساس افتخار کردم و احساس شرم که چرا دیر شناختمش؟ امیر توکل کامبوزیا صرفا دانشمند علوم تجربی نبودند بلکه عالمدینی هم بودند و تفسیرهای جالبی ارائه کردهاند؛ نظراتشان درمورد رژیم صهیونیستی و کتابخانهی عظیمشان در سیستان و بلوچستان هم جالب بود. آقای خامنهای از ایشان به نیکی یاد کردهاند؛ اینطور که یادم هست در دوران تبعیدشان با ایشان ارتباط داشتهاند. حتما به خواندنش توصیه میکنم و الگوی خوبی هستند. التماس دعای فرج 0 30 خادم کتاب 1403/11/3 تور تورنتو: دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی محمدعلی جعفری 4.0 38 بسم رب المهدی دوست داشتم کتاب را همزمان با سالگرد حادثهی هواپیمای اوکراینی بخوانم اما نشد؛ ابتدای خواندن که متوجه شدم راوی کتاب، پدر شهید است احساس کردم شاید ابعاد عاطفی پرورش داده نشود اما قلم روان آقای جعفری و ارتباطی که میان خاطرات پدر شهید و شهید ایجاد کردهاند، به زیبایی اثر افزوده است. در بخشهای مختلف کتاب اشک ریختم، خاطرات اسارت و آزادی پدر شهید در هنگام جنگتحمیلی خود جذابیت خاصی داشت. این کتاب توانست جگر سوختگی یک پدر در فراق فرزندبیسرش را نمایان کند که همچنان شاکر خداوند هستند و اجازهی سوءاستفاده به دشمنان نمیدهد. با این مصرع میتوان حال پدر شهید را توصیف کرد: این صبر که من میکنم افشردن جان است التماس دعای فرج 0 28 خادم کتاب 1403/10/30 قیام و انقلاب مهدی علیهالسلام مرتضی مطهری 4.4 2 بسم رب المهدی کتاب زیبایی بود مخصوصا مقالهی شهید. توصیفی که شهید مطهری در مورد شهید دارد، موجب شد شهادت جایگاه ویژهای در ذهن و قلبم پیدا کند و آرزومند وصال خدا باشم و مشتاق شهادت. التماس دعای فرج و شهادت 0 19 خادم کتاب 1403/10/30 داستان های روبه رو مظفر سالاری 4.3 7 برای یافتن ایدهی فیلمکوتاه داستانهایش را خواندم و موثر بود وگرنه خیلی جالب نبود. 0 7 خادم کتاب 1403/10/30 لئوناردو داوینچی: از آغاز تا پایان ماجده مطلبی 4.0 1 شخصیت خاصی داشت و واقعا از فرصتهایش استفاده میکرد. 0 6 خادم کتاب 1403/10/30 حسین پسر غلامحسین: زندگی نامه و خاطراتی از شهید محمدحسین یوسف الهی مهری پورمنعمی 4.5 12 کتاب روایتگر زندگی شهیدی است که حاج قاسم وصیت کرده بود کنار ایشان مدفون شوند. شنیدن ویژگیهای ایشان از زبان شهید سلیمانی مرا ترغیب کرد که کتاب را بخوانم با این شهیدعارف آشنا شوم. فکر نمیکنم از خواندنش پشیمان شوید. 0 10 خادم کتاب 1403/10/30 هنر همیشه بر حق بودن آرتور شوپنهاور 3.5 13 بسم رب المهدی به محبان حضرت زهرا(س) پیشنهاد میدهم ابتدا خطبهی فدک را بخوانند سپس این کتاب را مطالعه کنند. قسمتهایی از کتاب مرا به یاد استدلهای خلیفهی اول میانداخت که موجب شد هنگام خواندن کتاب، اشکهایم جاری شود و خاطرات روضه ی فاطمیه تداعی شود.دیروز به کتابخانه رفته بودم و این کتاب در قسمت پیشنهاد کتابدار قرار داشت؛ چششم به آن افتاد و بغض کردم... التماس دعای فرج 1 5 خادم کتاب 1403/10/29 مجموعه آثار نقاشی کاظم چلیپا کاظم چلیپا 5.0 1 مقدمهی زیبایی داشت و برای فهم نقاشیها مفید بود. سلیقهام با نقاش شباهت زیادی نداشت و شاید ۲۰ درصد آثار برایم مطلوب بود. 0 3 خادم کتاب 1403/10/29 پیشوای صادق سید علی حسینی خامنهای 4.0 6 بدون اغراق این کتاب نقش زیادی در آشناییام با امام باقر و امام صادق داشت و تازه توانستم ارتباط برقرار کنم و صمیمانه دوستشان بدارم. زحمات این ائمهی بزرگوار خوب توصیف شده است. 0 6 خادم کتاب 1403/10/29 آن سوی مرگ جمال صادقی 4.3 71 با خواندن این کتاب، دیدگاهم نسبت به مرگ تغییر پیدا کرد و ترسم تبدیل به آگاهی و آمادگی شد. 0 4 خادم کتاب 1403/10/29 غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی علی نعمتی 4.5 1 زندگینامهی یک شهید متفاوت. شهیدی که اهل افغانستان بود ولی برای اسلام و در دفاع مقدس۸ سالهی ایران به شهادت رسید. غربت شهید بسیار زیاد بود زیرا در اتفاقاتی تمام اعضای خانوادهاش را از دست داده بود به مشهد نزد غریبالغربا پناهنده شده بود. 0 6 خادم کتاب 1403/10/29 کتاب یحیا امیرحسین معتمد 3.9 46 کتاب باصفا و شیرینی بود، طلبهای جوان که با مردم روستای محل تبلیغ همچون خانواده رفتار میکند و در حین کار، زندگی و شبنشینیها مسئلههایشان را پاسخ میدهد و محل رجوع میشود. اگر الان نمیخواندم، دوست داشتم بگذارم برای ماه رمضان تا حالم بهتر شود. 0 7 خادم کتاب 1403/10/28 خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ) محسن کاظمی 4.2 7 بانویی مصمم در راه هدف که سختیهای بسیاری را تحمل میکند، و گورباچوف او را مادر انقلاب مینامد. ای کاش امثال این بانو در دهههای بعدی انقلاب اسلامی تکثیر میشدند اما حیف... 1 7 خادم کتاب 1403/10/28 محمد (ص) پیامبری برای همیشه حسن رحیم پورازغدی 4.0 4 در نوجوانی خواندم و به نظرم برای افراد مبتدی که میخواهند با رسول اکرم آشنا شوند مفید است، و چندین جلدش را هدیه دادم. 0 6 خادم کتاب 1403/10/28 براده ها حسن حسینی 4.3 3 کتاب شبیه جملات قصار و حکمتهای بزرگان است اما به نظرم تعداد کمی از محتوای کتاب واجد چنین شرایطی بودند. با توجه به حجم کم کتاب، برای یکبار خواندن مناسب است. 0 5 خادم کتاب 1403/10/28 مسافر آبان: زندگی و خاطرات جوان ترین شهید مدافع حرم سیدمصطفی موسوی 1.5 1 مباحث مطرح شده در این کتاب، بگونهی بهتری در کتاب بیست سال و سه روز نگارش شده است و سیر داستانی دارد. 0 7 خادم کتاب 1403/10/26 زینب (س): زنی که هیچ مصیبتی او را نشکست منصوره مصطفی زاده 4.5 6 بسم رب المهدی کتاب خوبی بود و متن روانی داشت، اما یک نقصی که داشت مربوط به روایت اسارت طولانی کاروان اهل بیت از کوفته تا شام است که اصلا اشاره نشده بود. این بخش طوری نگارش شده بود که انگار بلافاصله بعد از یک شب خرابهنشینی، وارد کاخ یزید ملعون شدهاند. به نظر حقیر که بسیار اهل سفر هستم، اینکه بانو زینب کبری(س) سختی مسیر را پشت سر گذاشتند خود یک معجزه است. التماس دعای فرج 0 11 خادم کتاب 1403/10/22 غرب زدگی جلال آل احمد 3.9 32 بسم رب المهدی دغدغهی جلال واقعا ستودنی است و نکاتی که مطرح کرده هنوز هم تازگی دارد. از شنیدن این کتاب انگیزهی بیشتری گرفتم برای توجه بیشتر به هویت ایرانی و اسلامی خودمان و مبارزه با غرب زدگی و توهم روشنفکری. صراحت کلام جلال همچون آب خنکی جگر سوختهام را التیام بخشید و مرهم گذاشت. فقدان روشنفکرانی همچون جلال در عصر ما بسیار احساس میشود. التماس دعای فرج 1 12 خادم کتاب 1403/10/21 باران خوبی ها: شرح بهترین خطبه اخلاقی نهج البلاغه جلد 1 علیرضا پناهیان 4.5 22 بسم رب المهدی هنگام شنیدن کتاب، بارانخوبیها را دیدم و روحم با مفهوم تقوا تازه آشنا شد. بنده از دوستداران سبک سخنرانیهای آقای پناهیان نیستم اما باید بگویم از کتبی که حاصل سخنرانیهایشان است بهرهمیبرم و باعث تفکر میشود. شاید بیشترین اثر کتاب، آشناییزدایی از معنی و مفهوم تقوا باشد. زیبا دیدن، زیبا عمل کردن و زیبا عاشق خداوند شدن مقصود است. التماس دعای فرج 0 13 خادم کتاب 1403/10/21 پدر پولدار، پدر فقیر رابرت تی. کیوساکی 3.7 25 باید اعتراف کنم تا قبل از شنیدن کتاب، نظر منفی نسبت به مطالب کتاب داشتم و احساس میکردم جزو کتب زرد قرار میگیرد اما نظرم تغییر کرد و توانستم میان باورهای اقتصادی ذهنم و نکات مطرح شده در کتاب، پلی بزنم و افکار اقتصادیام را منسجمتر کنم. ( ما نباید برای پول کار کنیم، بلکه پول باید برای ما کار کند) جملهای کلیدی در کتاب 0 2