یادداشتهای راحیل قاضی زاده (18) راحیل قاضی زاده 6 روز پیش موسیقی استخوان دیوید آلموند 3.5 10 به وضوح نشان دهنده این است که تو هر چیز میتوانی امید را خلق کنی و بیاموزی که میتوان با کمک طبیعت و دوستانی خوب امید را به جهانت برگردانی:) با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 راحیل قاضی زاده 6 روز پیش جودی و فهرست آرزوها جلد 12 مگان مک دونالد 4.6 19 کتابی که کودکی ام را ساخت ماجرا های جودی و کار های بامزه اش همیشه برایم یادآورد کودکی ام است حتما بخوان:) 0 0 راحیل قاضی زاده 6 روز پیش از سرزمین های انگور پام مونیوس رایان 4.2 12 کتابی که به تو می آموزد زندگی همیشه بر وفق مراد تو نیست و تو باید یاد بگیری خودت تلاش کنی و پشتکار داشته باشی خیلی قشنگ بود و حس قدردانی را به خوبی میرساند:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/20 بادیگارد کاترین سنتر 3.8 29 عاشقانه ای با چاشنی محافظت:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/20 سرو غمگین آگاتا کریستی 4.0 36 بی نهایت رازآلود و عالی و هیجان انگیز ۲ بار خوندم و همیشه دلم برای زمانی که میخواندم تنگ میشود 0 2 راحیل قاضی زاده 1404/5/20 باشگاه پنج صبحی ها رابین شارما 3.5 89 کتابی با طعم انگیزه طعمی شیرین و پر امید 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/13 سنگدل ماریسا مییر 4.2 242 در این زندگی ممکن است اتفاقاتی رخ دهد که ندانی که حتی ندانی قدم بعد چه کنی و ندانی که قرار است از تو چه آدمی بسازد؟ ملکه سنگدل که شیرین پز حرفه ای است آیا میتواند ملکه خوبی باشد؟ دنیای فانتزی زیبایی داشت و داستان خلاقیت اما پایان جالی نداشت بخوان که در دنیای آلیس در سرزمین عجایب باشی:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/13 خانه درختی 104 طبقه اندی گریفیتس 4.1 13 به دنبال شادی میگردم ، دلم کمی لبخند میخواهد، تو میدانی کجا برم ؟ کتابی طنز و جالب که این جلد مر از معما جالبه بخوان که بخندی :) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/13 پرنده ی سیاه بزرگ اشتفانی هوفلر 3.9 5 پاییز میرسد تا مرا خسته کند ، با حوادث اش مرا زمین گیر کند امااا نه نه! کتابی با طعم امید به زندگی به وجود تماممم سختی ها و بالا و پایین بخوان که بیاموزی کنار بیای با اتفاقاتی که با دستان تو رخ نداده بخوان که امید به زندگی را پیدا کنی :) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/13 پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا جلد 3 الستر هامفریز 4.2 23 قطعا برای افرادی که علاقه ای به خواندن کتاب های قطور علمی ندارند و نوجوان هستند پیشنهاد میشود در قالب داستان زیبا و دلنشین مطالعه آموزنده به تو میگویند تا بخوانی و لذت ببری:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/13 دورریختنی های عزیز من الی دی. سوارتس 4.1 17 کتابی از جنس غم کتابی که به تو می آموزد کنار بیار با احساسات خودت و عواطف خود را کنترل کنی . کتابی که تمرکز و تاثیر آن را به تو می آموزد. بخوان که اندوه نبینی:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/10 دخترک سمور ماهی و الاغ مارجری سواش 4.3 2 دخترک گفت : من دنبال یه کافه باز نبودم من دنبال کافه ای بودم که پر از آدم های شاد باشه و مم بتونم با دوستانم برم اونجا، من دنبال همچین جایی بودم:) 0 8 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 520 امید 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 من، پیش از تو جوجو مویز 3.7 122 گاهی اوقات تو هر قدر هم نیز تلاش کنی نمیتوانی انسانی را از تصمیمش منصرف کنی 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 شکلات وحشی لورا ریسا 4.2 15 ماجرایی با طعم دختر آرزوها کوکو ای که در دل جنگل های آمازون به دنبال دختر آرزو میگردد تا شکلات فروشی رو نجات دهد حس ماجراجویی و طعن شکلات مرا یاد چارلی و کاخانه شکلات سازی می اندازد با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 متل کالیویستا کلی یانگ 4.4 23 تابستان گرمی به زیبایی متل کالیویستا دلم میخواد بارها و بارها بخوانم و فضای دلچسب و دلنشین را مجدد تجربه کنم . این کتاب هم فضای دلچسب برای نوجوانان را نمایش میدهد هم یاد میکند برای خواسته هایت بجنگی بخوان .:) 0 0 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 یک شب فاصله جنیفرای. نیلسن 4.4 71 آزادی ، واژه ای که همه برایش تلاش میکنند و این دختر و این کتاب ثابت کرد یا سن کم هم میتوان جنگید میتوان نجاتدهنده بود و غوغا کرد و برای آزادی خانوادش جنگید این یعنی تلفیق از سیاست و شجاعت در دل ترسها 0 1 راحیل قاضی زاده 1404/5/8 عمو قاسم محمدعلی جابری 4.5 42 کتاب عنوان قاسم کالا به نشان میدهد که چه کسانی زندگیشان را فدا ما کردن و ما باید قدرشان را بدانیم و ادامه دهیم نمونه کامل ایستادگی و نترس بودن و ایمان بالا 0 0