معرفی کتاب پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا اثر الستر هامفریز مترجم لیدا هادی

پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا

پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا

الستر هامفریز و 1 نفر دیگر
3.9
35 نفر |
10 یادداشت
جلد 3

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

111

خواهم خواند

23

ناشر
افق
شابک
6229922439978
تعداد صفحات
147
تاریخ انتشار
_

نسخه‌های دیگر

توضیحات

این توضیحات مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

        در این داستان جذاب که اَلِستِرهامفِریز-نویسنده، مستندساز و ماجراجوی اهل انگلستان- بر اساس ماجراهای واقعی سفر خودش به دور دنیا برای نوجوان نوشته، مخاطبان با تام همراه می شوند؛ پسری ماجراجو که احساس می کند دنیای واقعی باید بزرگ تر از دنیای اطراف خودش باشد و تصمیم می گیرد با دوچرخه سفر باورنکردنی اش را برای کشف دنیای بزرگ آغاز کند.اولین ماجراجویی نویسنده ی این کتاب زمانی بود که فقط نُه سال داشت، سفری 32 کیلومتری به ارتفاعات سه قله ی مشهور یورک شایر در انگلستان. سال 2001 میلادی الستر در سن 25 سالگی سفر به دور دنیا را با دوچرخه آغاز کرد. سفر طولانی او چهار سال طول کشید و در این مدت 74 هزار کیلومتر را رکاب زد. سال 2012 میلادی او به عنوان ماجراجوی برتر مجله ی نشنال جئوگرافیک انتخاب شد. او خالق ایده ی «ماجراجویی های کوچک» است؛ سفرهای ماجراجویانه ی کوچک و ساده ای که از عهده ی هر کسی برمی آید. الستر درباره ی ماجراجویی هایش کتاب های زیادی نوشته که به زبان های مختلف ترجمه شده اند.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا

لیست‌های مرتبط به پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا

نمایش همه

پست‌های مرتبط به پسری که دور دنیا را رکاب زد؛ سفر به آسیا

یادداشت‌ها

زهرا ساعدی

زهرا ساعدی

16 ساعت پیش

این یادداشت مربوط به نسخۀ دیگری از این کتاب است.

          داستان خوندن این کتاب برای من از اینجا شروع شد که داییم گفت کتاب رو برای دختردایی‌های هشت‌ساله‌م خونده و زیاد خوششون نیومده. اما خود داییم جذب شده و کل مجموعه رو خونده. بنابراین ازش خواستم کتاب رو بهم قرض بده تا بخونم.
کتاب درمورد پسری به اسم تامه که عاشق جهانگردیه و بعد از این توی مدرسه این آرزو رو به زبون میاره، معلم و بچه‌ها دستش می‌ندازن و تصمیم می‌گیره از لج اونا هم که شده جهانگرد بشه و از اروپا بره آفریقا بعد آمریکا و در نهایت آسیا.
نظرم درمورد این جلد هم مثل دو جلد قبله. جزئیات خیلی کمه، همش درمورد احوال تام می‌خونیم و اینکه سختش بوده یا راحت بوده. دوچرخه‌سواری توی بیابون یا سیبری هم که اصلا شوخیه. کلا من دوست داشتم بیشتر درمورد جزئیات کشورها بدونم نه تا حدی که برای گروه سنی مخاطب خسته‌کننده بشه ولی این مقدار هم به نظرم خیلی کم بود. ضمن اینکه توی این جهانگردی حتی اسمی از یه سری کشورها مثل استرالیا، کشورهای عربی و ایران نبرده بود و نگفته بود سر راهم نبود نشد برم. طوری بود که انگار اصلا این کشورها وجود خارجی ندارن.
در کل که برای گروه سنی مخاطبش احتمالا کتاب خیلی جالبیه و توصیه می‌شه اما خب ضعف‌هایی هم داشت.
        

0