یادداشتهای حمزء (16) حمزء 23 ساعت پیش طعم سیب زرد ناصر یوسفی 3.2 6 باید در طراحی جلد بیشتر فکر کنید چون تصور خواننده در طول کتاب درباره سینا میشه این قیافه 0 0 حمزء 23 ساعت پیش شبی که بانوی دریاچه شدم رویا منوچهری 3.8 2 مرا یاد کلاس هفتم خودم می اندازد. و برگ بود كه مي باريد و بادْ خسته_وزان مي رفت... 0 0 حمزء 23 ساعت پیش باران در خودم می بارد نرجس السادات محمدی 5.0 1 بوی تو را میدهد چمدانِ کوچکم در ایستگاهِ آخر؛ 0 0 حمزء 23 ساعت پیش آن سوی دریای مردگان معصومه میرابوطالبی 4.3 18 باور کنید تنها خواهید ماند فقط با خاطرات.. 0 2 حمزء 23 ساعت پیش المپیاد شاعران مشروطه آذردخت بهرامی 3.3 8 چقدر دلم شعر و شاعری میخواهد در کنار این همه سنگینی درس و ماشاالله به نویسنده هرچند پایان چیز مورد پسندی نبود ولی از مسیر لذت بردیم 0 0 حمزء 23 ساعت پیش سرقت مصلحانه و چند داستان دیگر (حلقه داستان) مصطفی خرامان 3.8 3 باور کنید تنها خواهید ماند فقط با خاطرات.. 0 0 حمزء 23 ساعت پیش اشباح جنگل سوخته مهدی رجبی 3.0 1 اینجا به هر که دلبدهی، دور میشود؛ یوسف همیشه فکرِ زلیخای دیگریست... _امید صباغنو 0 0 حمزء 23 ساعت پیش سیمرغ مرجان فولادوند 4.5 1 گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش میشود هفتاد رنگ! 0 0 حمزء 23 ساعت پیش سیمرغ پدربزرگ من بود فاطمه سرمشقی 3.7 9 کاش دور و بر ما این همه دلبند نبود و دلم پیش کسی غیر خداوند نبود! کاش میشد مانند این پرندگان ماهم رها شویم 0 0 حمزء 23 ساعت پیش راز جنگل هزاردستان لوسی استرینچ 4.3 5 کتاب فقط ایرانی بابد باشه 0 0 حمزء 23 ساعت پیش شانه ی دورترین مترسک جهان حمیدرضا داداشی 4.5 1 عااااه چه جلد باحالیی! لیلی یک مفهوم مستقلی است که فقط کسانی میتوانند آن را بفهمند که به درجات جنون نائل شده باشند. 0 0 حمزء 23 ساعت پیش صدای پنجره می آید حمیدرضا داداشی 4.2 1 پنجره مقصر میشود برای اینکه یاری داشته باشد پنجره که بی واسطه صدا نمیدهد 0 0 حمزء دیروز دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 92 باور کنید تنها خواهید ماند فقط با خاطرات.. جلد کار بد نیست دروازه مردگان ...مردگان! از کدامشان حرف میزنی زیر خاک ها یا آنها که روی زمین حرکت میکنن با آنکه مرده اند 0 0 حمزء دیروز دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 44 بعضی حرف های راست را نباید زد! کاش دور و بر ما این همه دلبند نبود و دلم پیش کسی غیر خداوند نبود! 0 0 حمزء دیروز دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.3 43 کتاب نابیه دوست داری در سکوت و خنکی کتاب غرق بشی طراحی جلدش به روح عمیق کتاب نمیخوره 0 0 حمزء دیروز ادسون آرانتس دو ناسیمنتو و خرگوش هیمالیایی اش جمشید خانیان 3.7 7 خرگوشه عجب خریه! 0 0