یادداشتهای armaghan (14) armaghan 1404/5/16 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 344 هنوز صفحه ۱۳۵ام...آدم احساساتی نیستم ولی هر چقد جلوتر میرم قلبم بیشتر درد میگیره🥺 0 0 armaghan 1404/3/31 راز پاریس لی لی گراهام 4.0 9 دوباره من کتاب صوتیش رو گوشکردم و صدای داستان ،این کتاب رو خونده بودن و عالی بود فقط صدای شخصیت مرد یه خورده بد بود ولی در کل کتاب ، امم... میشه گفت کتاب دلنشین و کلاسیک طور هست ولی ، فقط کسی میتونه این کتابو بخونه یا گوش کنه و نهایت حوصله اش سر نره، که عاشق پا ریسه و یا از این سبک کتاب های عاشقانه دوران جنگ جهانی دوم خوشش بیاد... 0 0 armaghan 1404/3/31 یک بار فریبم بدهی هارلن کوبن 4.3 8 این کتاب..... داستانش همون خط رمزی و معماییش رو حفظ کرده بود و اصلا بداهه پردازی نکرده بود و در نهایت میرسیم به یه پایان کوبنده و به جا .... 0 4 armaghan 1404/3/22 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 269 زیاد فانتزی نمیخونم اما این از اون دسته فانتزی هاست که ارزش وقت گذاشتن رو داره .... 0 0 armaghan 1404/3/22 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 103 اینم کتاب صوتیشو گوش دادم و خب ...خلاصه که دلم گرفت . 0 0 armaghan 1404/3/22 ناکدبانو: رمان سوفی کینسلا 3.8 57 ساده و دوست داشتنی بود ... برای مواقعی که استرس داری و میخوایی با چیزی که ذهنت رو زیاد نپیچونه((((مسلما همینطوری ذهنت کلی به هم ریخته اس)))و خودتو مشغول کنی این کتاب....خودشه. 0 0 armaghan 1404/3/22 قتل در قطار سریع السیر شرق آگاتا کریستی 4.4 72 من با اینکه کتاب صوتی اشو گوش دادم اما حتی ذره ایی از جذابیتش هر چقدر جلو تر رفت کم نشد هیچ بلکه جالب تر هم شد!و یه معمایی عالی بود صدای داستان ،کتاب صوتی این کتاب رو خیلی خوب خونده بودن حتما گوش کنید من خوشم اومد.... 0 1 armaghan 1404/3/22 اثر مرکب دارن هاردی 3.9 141 شاید ۲۰ یا ۳۰ صفحه این کتاب موثر باشه اما مابقی اضافه بود چیزی که خیلی تو این دسته از کتابها دیده میشه ... ولی همون ۲۰ صفحه کارتو راه میندازه اونم به شرطی که راهحل هاشو جدی بگیری... 0 0 armaghan 1404/3/8 برزخ بی گناهان کارین ژیه بل 3.9 22 از اون دسته کتابایی بود که تو دو روز خوندمش واقعا عالی بود. 0 0 armaghan 1404/3/8 بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 184 کتابایی روی این سبک معمایی و پیچیده همیشه باعث میشه بعد یه مدت طولانی ، ذهنم رو از خستگی در بیاره ... 0 0 armaghan 1403/6/28 چون دوستت دارم گیوم موسو 4.2 6 یکی از تاثیر گذار ترین کتابایی بود که خوندم سبکی که نویسنده به خواننده کمک میکرد در کنار ادامه دادن روند داستان و علارغمی که آدم رو به عمق درون شخصیت های کتاب میبرد باعث میشد خواننده به درون خودش هم نگاه کنه . اول کتاب اینطوری بودم که چرا این کتاب رو زودتر نخوندم اما وقتی کتاب تموم شد. به این نتیجه رسیدم شاید وقت درست خوندن این کتاب تو زندگیم حالا بوده .... 0 0 armaghan 1402/12/29 Ignite me طاهره مافی 4.4 15 این جلد بود که بیشتر تونستم وارنر رو بفهمم . 0 1 armaghan 1402/12/29 کوری ژوزه ساراماگو 4.0 190 به نظرم کوری کتابیه که تونست فضای اخرزمانی خوبی روی کلمات پیاده کنه و بتونه حس دلهره و وحشت و استرس و نگرانی و ناراحتی رو از یه عامل ناشناخته که به قلمرو انسانی حمله میکنه رو به خواننده القا کنه. . 0 1 armaghan 1402/12/29 بیمار خاموش الکس میکیلیدس 4.1 171 کتاب جنایی دارم جذابی بود، عموما بعضی اوقات میشه داستان بعضی کتابا رو حدس زد ولی این کتاب منو شگفت زده کرد. 0 0